Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

4.2/5
188 valoraciones
Valoración: 4/5 Traducir

"ik ben enquetemoe. Mijn vermelding van de sterren zeg voldoende,"

Valorado jueves 14 de marzo de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Trop tôt pour dire exactement le resultat mais il semble prometteur..."

Valorado jueves 14 de marzo de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt perfect! Het houdt de kat weg."

Valorado jueves 10 de enero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"H et artikel werkt goed, overwegen nog een te bestellen."

Valorado domingo 30 de diciembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Moet ik nog afwachten. Er staat een wacht tijd van 60 dagen dus is het nog te vroeg om een goede beoordeling te geven. Tot nu toe is de werking goed. De schroefjes aan de achterkant zijn Echter wat aan de kleine kant"

Valorado miércoles 19 de diciembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"werkt prima, heb al door gegeven aan iemand anders"

Valorado domingo 25 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"een prima ding ik zie geen katten meer in mijn tuin"

Valorado jueves 22 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to have reduced incidents but not stopped them completely. Hopefully in time it will stop them all together"

Valorado lunes 19 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"resultaat was goed. resultaat was goed"

Valorado miércoles 6 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Le produit fonctionne bien. Il peut eventuellement prendre l'humidité en hiver il est donc préférable de le rentrer. S'il ne fonctionne plus la garantie est là pour le remplacer rapidement."

Valorado jueves 3 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Een goed apparaat wat prima werkt . Dit is mijn 2 e ."

Valorado domingo 1 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik heb hem pas.dus kan ik nog geen werking beoordelelen. Maar ben tot nu toe tevreden"

Valorado miércoles 28 de marzo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"As rated for the company. Seems to be working but it's only been there for a week. If so, am highly delighted."

Valorado lunes 26 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Up to now it has worked hope it continues."

Valorado martes 13 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Used for only a short time but there is a reduction in the number of visiting cats. It doesn’t seem to bother my dog so will purchase more."

Valorado miércoles 17 de enero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Well a bit early to say, but so far so good"

Valorado domingo 3 de diciembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"apparaat werkt zoals aangegeven"

Valorado viernes 10 de noviembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"So far, this product seems to be working. I hope it continues."

Valorado martes 31 de octubre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Easy to set up with good instructions and ,so far, seems to be keeping cats from my lawn."

Valorado miércoles 25 de octubre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Having failed to stop cats pooing on the artificial lawn every other day after spraying cat repellent / garlic granules / pepper dust on a daily basis for approx 6 weeks.Purchased the cat repeller in desperation and installed it on the 14 th Sept and as at the 26th Sept. no cat poo!! Very tempted to give it 5 stars"

Valorado lunes 25 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Produit pas encore assez efficace je patiente encore comme c'est précisé dans la notice je verrais bien."

Valorado miércoles 6 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"only had them working for a few weeks so need to wait and see"

Valorado martes 15 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Bisher funktioniert das Gerät einwandfrei. Allerdings habe ich es erst kurze Zeit, sodass ich eigendlich noch nicht aussagefähig bewerten kann."

Valorado viernes 4 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"They are working so far thankyou"

Valorado martes 18 de julio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"See above See above See above See above"

Valorado miércoles 5 de julio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Artikel entspricht der Beschreibung"

Valorado lunes 10 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Looks the part , gonna give it time , doesn,t bother my dog !!"

Valorado domingo 9 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 5 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Precieze effect moeilijk te beoordelen maar katten mijden onze tuin nu. Urine luchtjes en graafwerk is gestopt"

Valorado jueves 30 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 30 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Always had lots of neighbours cat poo soiling our garden, and with new raised bed and vegetables, decided to take a chance on two of these, based on customer reviews. Am not dissapointed - so far it seems to be working well."

Valorado martes 28 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Staat in de tuin en ik zie geen katten meer."

Valorado lunes 27 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Althans dat denken wij; het zal moeten blijken"

Valorado miércoles 22 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"hopelijk zijn de katten nu niet meer in mijn tuin"

Valorado lunes 20 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"The cat has not been back so hopefully it has worked"

Valorado viernes 17 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"I'm yet to evaluate whether the item is doing it's job. This is the second one I've bought because the neighbours cats were still able to get into our garden, hopefully with this one we will have covered the whole area where the cats come in. So far it's good."

Valorado domingo 12 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Early days,but so far so good.Might need to get another one for a different area."

Valorado lunes 6 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Na plaatsen heb ik de eerste twee dagen nog wat nieuwschierige katten in de tuingehad, maar daarna geen meer gezien. Mijn kinderen horen de pieper pnirspen wanneer ze te dicht bij de sensor komen. Plaats hem dus vooral katten loop gericht en zorg dat er bv. geen bloempot tussenstaat."

Valorado miércoles 15 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"At the moment no sign of any cats !!!!"

Valorado viernes 3 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"so far I think this is keeping the cats out of my garden, so very happy about that!!"

Valorado jueves 2 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Easy to assemble and use. Less frequent visits from neighbouring cat although hasn't completely eradicated the problem! However, still hopeful as the instructions say it may take a while. I shall see how it goes!"

Valorado domingo 29 de enero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 12 de enero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed. Na 2weken al resultaat geen kat meer gezien"

Valorado lunes 28 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"fiable et efficace"

Valorado jueves 24 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"But not yet convinced it will totally do the job it claims it can do - scare off cats causing a nuisance."

Valorado jueves 17 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"I just hope that it wow"

Valorado miércoles 9 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Semble efficace. A vérifier après plusieurs semaines."

Valorado martes 25 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Geen kat meer gezien"

Valorado martes 4 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 19 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 28 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Na plaatsen van de kattenverschrikker tot op heden geen kattenoverlast meer in de voortuin gehad"

Valorado martes 16 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nog toe geen last gehad van katten"

Valorado domingo 14 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"ja,alles ok"

Valorado martes 9 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Wij waren zeer benieuwd naar de werking en het veel beschreven/genoemde geluid. Wij hebben het apparaat pas kort in gebruik, maar lijkt gelijk al effect te hebben. Ze vinden wel weer nieuwe plekjes, dus even zoeken naar de juiste plek en anders nog een 2e aanschaffen. Wij horen de pieptoon maar vinden dit beide niet hinderlijk, ook omdat dit niet continu is maar enkel als we langslopen. De toon is dan ook snel weer weg. Al met al zijn wij tot nu toe zeer tevreden."

Valorado domingo 7 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"So far, so good. Product seems to be working"

Valorado miércoles 3 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be working after a week!"

Valorado sábado 23 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"We think it is working and have seen very few cats around since we had it. I think we need to use for a longer time to know if it really works."

Valorado domingo 17 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"I have not tested it properly yet but it seems ok"

Valorado martes 5 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 5 de julio de 2016