Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

3.3/5
63 valoraciones
Valoración: 4/5 Traducir

"Tot heden geen veldmuisjes meer gezien. Maar ik vind dat je toch even ander weer moet afwachten, bij regen en kou komen ze naar binnen. dus tot later."

Valorado viernes 4 de noviembre de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"hebben hem nu anderhalve week in het stopcontact zitten , maar er zit nog steeds iets tussen onze vloer. dus heb twijfel of het gaat werken. En aan de achterkant was het pinnetje afgebrokenwaarmee je de europeese stekker er in kon setten"

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Momenteel nog niet perfecte resultaten, heb nog steeds muizen, maar wel minder, dus waarschijnlijk moet ik nog even geduld hebben"

Valorado viernes 20 de marzo de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"tot nog toe goed hond reageerd niet meer waar de muizen zaten nu afwachten of het zo blijft"

Valorado lunes 2 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik zou willen zeggen dat er geen muizen meer zijn verschenen maar dat is helaas niet waar. Wel hoorde ik ze niet meer achter de muren rommelen maar in huis nog wel te zien, zij het in mindere mate, dat ze ons bezocht hadden (muizenkeutels). Dus nog even afwachten want ik heb het product nu een week."

Valorado lunes 23 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Lijkt te werken Heb het pas 5 dagen in gebruik. Lijkt te werken, maar prijs de dag niet voor het avond is.Hoop dus dat het zo zal blijven."

Valorado lunes 26 de enero de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"weinig tot geen succes"

Valorado jueves 22 de enero de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om met al uw vragen en klachten allereerst contact op te nemen met onze klantenservice. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 5/5

"Este va fenomenal!!!:)"

Valorado miércoles 31 de diciembre de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"De muis komt minder vaak maar is nog niet geheel verdwenen, het apparaat is nog kort in gebruik"

Valorado lunes 29 de diciembre de 2014

Primrose: "U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Ons team kan altijd een oplossing vinden. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 5/5 Traducir

"Sommige ratten werden te slim om gif te nemen en meden de vallen , kennelijk uit ervaring. Maar uiteindelijk heeft de combinatie met de budget rat verjager de rust boven ons slaapvertrek bij ons doen terugkeren en ja , in 2 dagen. Wat een heerlijke rust!. Goed werk mag vertelt worden."

Valorado jueves 30 de octubre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Ich habe 2gekauft. Eine ist schon defekt obwohl nicht benutzt habe"

Valorado sábado 18 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"hangt er een week, maar er staat nog muizengif waar van gegeten wordt"

Valorado lunes 13 de octubre de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"Externe batterij "misschien" goed maar duurt 3 dagen om op te laden. Dus kan ik met de iphone maar om de 4 dagen gaan fietsen!"

Valorado miércoles 24 de septiembre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Bij mij heeft het toestel na 10 dagen niet geholpen. Ik heb ook geen nest met kleintjes gevonden. Uiteindelijk heb ik de muis naar buiten kunnen lokken met wat voedsel en ze zo weg gekregen. Kunt U mij zeggen hoe ik dit toestel wel .doeltreffend kan maken? Met dank"

Valorado martes 23 de septiembre de 2014

Primrose: "U kunt met al uw vragen bij onze klantendienst terecht. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 5/5 Traducir

"Binnen 2 dagen geen last meer van muizen"

Valorado lunes 25 de agosto de 2014

Valoración: 3/5 Traducir

"Nog niet alle muizen weg; ruik ze nog steeds"

Valorado lunes 18 de agosto de 2014

Valoración: 3/5 Traducir

"drie muizen zijn het huis uitgevlucht. Een muis heeft zich desondanks weten te verstopppen."

Valorado miércoles 6 de agosto de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"Heldere gebruiksaanwijzing maar geen enkel resultaat in het verjagen van muizen."

Valorado lunes 28 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"sinds de plaatsing geen muis meer geroken. Nou ja, heel even, maar sinds we hem op de andere frequentie hebben staan lijkt het probleem opgelost. Keep your fingers crossed."

Valorado jueves 24 de julio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Sorry I can't use it ev. yet because it has a British adapter."

Valorado domingo 20 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Heb de verjager nu een aantal dagen voor de muizen , het is misschien nog te vroeg maar ik heb geen muis meer waargenomen. Gebruiksklaar voor Nederlands stopcontact"

Valorado sábado 5 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"het lijkt te werken! vooralsnog geen muis meer gezien"

Valorado miércoles 28 de mayo de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"muis zit gisterenavond naast het apparaat wat aanstaat. of de muis is doof of het apparaat doet niet wat ik ervan verwacht. "

Valorado miércoles 9 de abril de 2014

Valoración: 4/5

"en principio parece que la plaga ha disminuido notablemente aunque todavia hay ratones, y tambien hay que tener en cuenta que hace tan solo una semana que lo tengo puesto. "

Valorado lunes 31 de marzo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"tot nu toe nog geen muis gezien."

Valorado martes 25 de marzo de 2014

Valoración: 3/5 Traducir

"Ik hoop dat ie zijn werk doet, maar er waren al weer muizen ondanks het apparaat in dezelfde ruimte geweest.... ik heb m nu op een andere stand gezet....afwachten!"

Valorado domingo 9 de marzo de 2014

Valoración: 5/5 Traducir

"tot nu toe geen muizen meer gehoord en gezien"

Valorado lunes 3 de marzo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Dit was mijn tweede aankoop, ook voor de buurvrouw onder mij. De muizen zitten onder mijn vloer en boven haar plafond. Ik hoor ze soms nog wel, maar ze komen niet meer binnen."

Valorado miércoles 12 de febrero de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"in het begin geen muizen meer maar nu wel weer"

Valorado miércoles 15 de enero de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe gaat het goed. Geen muizen meer gezien. Het geluid dat het product produceert zou niet door het menselijke oor te horen zijn, maar ik kan het toch een beetje horen."

Valorado sábado 11 de enero de 2014

Valoración: 5/5 Traducir

"ik heb hem nu 2 dagen en het word al minder dus hoop ik over een paar dagen geen muis meer in huis te hebben"

Valorado viernes 10 de enero de 2014

Valoración: 3/5 Traducir

"Ik kan nog niet een volledig oordeel geven over product. We hebben het net een week in huis. De muizen zijn bij ons in de spouw en niet in huis. Urinelucht uit spouw is minder"

Valorado lunes 25 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Mijn ervaring met dit product is nog onbekend. Ik begrijp niet goed dat een Nederlandse firma een toestel verkoopt binnen Europa met een Engelse elektrische verbinding."

Valorado lunes 25 de noviembre de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"sinds ik de rat en muis verjager ingeplugd heb is er geen muis meer gezien. ik kan het iedereen aanbevelen."

Valorado miércoles 13 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Il prodotto assolutamente non funziona ed č impossibile renderlo dato che reso nel Regno Unito (costo spedizione uguale al costo del prodotto)"

Valorado martes 22 de octubre de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"Levering was verzorgd en snel. Ondanks dat het apparaat pas een week in gebruik is lijkt het te werken. "

Valorado martes 22 de octubre de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"kann ich noch nicht beurteilen"

Valorado lunes 7 de octubre de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"na plaatsing van het apparaat was de muis weg. 1 dag niet aan en muis was terug. opnieuw aan: weg muis. "

Valorado martes 17 de septiembre de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"ottimo"

Valorado martes 17 de septiembre de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"Het heeft waarschijnlijk geholpen en we hebben het maar een korte tijd hoeven te gebruiken."

Valorado domingo 15 de septiembre de 2013

Valoración: 3/5 Traducir

"vraag me af of het echt werkt, ik zie de muis er rustig voorbij lopen...."

Valorado jueves 29 de agosto de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"De rust is weer gekeerd. Van af de installatie heb ik geen ongenode bezoekers meer!!"

Valorado lunes 19 de agosto de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"de verjager werkt perfect"

Valorado sábado 10 de agosto de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"ik heb het apparaat nog te kort voor mening"

Valorado domingo 7 de julio de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"Gut"

Valorado sábado 8 de junio de 2013

Valoración: 3/5 Traducir

"Kan nog geen oordeel geven. Pas enkele dagen in gebruik"

Valorado domingo 19 de mayo de 2013

Valoración: 3/5 Traducir

"Ik heb hem nog maar 4 dagen in huis.Als ik mijn levensmiddelen weer in die kast heb en er wordt niet aan geknabbeld,weet ik dat het werkt. . "

Valorado miércoles 8 de mayo de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"Het apparaat zit nu twee weken in het stopcontact, nadat ik met moeite een verloopstuk had gevonden. De muis drenteld nog steeds door de kamer. "

Valorado martes 7 de mayo de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"De muisjes zijn nu weg. De hoge frecventie maakt een naar geluid."

Valorado sábado 4 de mayo de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"Commande livree assez vite. Il faut achete une prise pour adapter le model anglaise.On verras si elle est eficace."

Valorado domingo 14 de abril de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"Commande livree assez vite. Il faut achete une prise pour adapter le model anglaise.On verras si elle est eficace. "

Valorado domingo 14 de abril de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"Ik ben nog in afwachting; op het forum las ik dat mensen reeds muisloos waren na 2 dagen, blijkbaar zijn de mijne iets dover. Ng steeds ongedierte na anderhalve week."

Valorado sábado 6 de abril de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Nach 2 Wochen noch keine Wirkung. Müssen wohl doch einen Kammerjäger hinzuziehen."

Valorado jueves 21 de marzo de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"Na een dag of 4 heb ik geen muis meer gehoord, het lijkt erop dat ze verdwenen zijn, tot mijn grote opluchting. Dus tot nu toe vind ik het een top apparaat. "

Valorado sábado 2 de marzo de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"das haus und Wohnung hatte schon wieder Befall von Ratten und Mäuse also nützt es nicht"

Valorado miércoles 20 de febrero de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"geen muis meer gezien"

Valorado miércoles 20 de febrero de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"Weiß nicht ob es Funktioniert"

Valorado miércoles 13 de febrero de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"Makkelijk instelbaar, netjes geleverd. Werking moet nog blijken maar ik heb er een goed gevoel bij."

Valorado jueves 7 de febrero de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"Wat een fijn product. Eindelijk muis vrij. Binnen twee dagen!"

Valorado lunes 4 de febrero de 2013

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado lunes 28 de enero de 2013

Valoración: 4/5 Traducir

"super!!!! Na 2 dagen al geen last meer, alleen het geluid is soms een beetje storend"

Valorado domingo 13 de enero de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Bonjour, On aimerait bien avoir la possibilité de commenter notre achat. Cependant, et depuis 2 semaines, nous n'avons toujours rien reçu."

Valorado sábado 13 de octubre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Bonjour, On aimerait bien avoir la possibilité de commenter notre achat. Cependant, et depuis 2 semaines, nous n'avons toujours rien reçu. "

Valorado sábado 13 de octubre de 2012