Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

3.3/5
63 valoraciones
Valoración: 2/5 Traducir

"hebben hem nu anderhalve week in het stopcontact zitten , maar er zit nog steeds iets tussen onze vloer. dus heb twijfel of het gaat werken. En aan de achterkant was het pinnetje afgebrokenwaarmee je de europeese stekker er in kon setten"

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"weinig tot geen succes"

Valorado jueves 22 de enero de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om met al uw vragen en klachten allereerst contact op te nemen met onze klantenservice. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 2/5 Traducir

"De muis komt minder vaak maar is nog niet geheel verdwenen, het apparaat is nog kort in gebruik"

Valorado lunes 29 de diciembre de 2014

Primrose: "U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Ons team kan altijd een oplossing vinden. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 2/5 Traducir

"Externe batterij "misschien" goed maar duurt 3 dagen om op te laden. Dus kan ik met de iphone maar om de 4 dagen gaan fietsen!"

Valorado miércoles 24 de septiembre de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"Heldere gebruiksaanwijzing maar geen enkel resultaat in het verjagen van muizen."

Valorado lunes 28 de julio de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"muis zit gisterenavond naast het apparaat wat aanstaat. of de muis is doof of het apparaat doet niet wat ik ervan verwacht. "

Valorado miércoles 9 de abril de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"in het begin geen muizen meer maar nu wel weer"

Valorado miércoles 15 de enero de 2014

Valoración: 2/5 Traducir

"ik heb het apparaat nog te kort voor mening"

Valorado domingo 7 de julio de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"Het apparaat zit nu twee weken in het stopcontact, nadat ik met moeite een verloopstuk had gevonden. De muis drenteld nog steeds door de kamer. "

Valorado martes 7 de mayo de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"Ik ben nog in afwachting; op het forum las ik dat mensen reeds muisloos waren na 2 dagen, blijkbaar zijn de mijne iets dover. Ng steeds ongedierte na anderhalve week."

Valorado sábado 6 de abril de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"das haus und Wohnung hatte schon wieder Befall von Ratten und Mäuse also nützt es nicht"

Valorado miércoles 20 de febrero de 2013

Valoración: 2/5 Traducir

"Weiß nicht ob es Funktioniert"

Valorado miércoles 13 de febrero de 2013