Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

3.8/5
157 valoraciones
Valoración: 5/5 Traducir

"So far they have proved to be a good buy."

Valorado martes 26 de febrero de 2019

Valoración: 1/5 Traducir

"I am waiting now for more than 13 days for my delivery.....nothing arrives !That is absurd.... On their webside they promisse 3 a 5 days for delivery !!!"

Valorado viernes 22 de febrero de 2019

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog steeds geen product ontvangen na drie weken."

Valorado miércoles 20 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"Goede uitleg artikel, afwachten op resultaat"

Valorado miércoles 20 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"High quality build, worked straight out of the box. We have had no cat problems since I installed them."

Valorado miércoles 20 de febrero de 2019

Valoración: 1/5 Traducir

"Verkeerde artikelen dus omruilen!!"

Valorado lunes 18 de febrero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Still potentially a little early to tell - hence the four, rather than five star rating for now. However after almost a week, significant results being seen. Not seen the cat which had been destroying our plant and using it as a scratching post, for several days now. Relieved this part of 'his' territory seems to have now been rightfully reclaimed by us - the ACTUAL owners instead!"

Valorado lunes 18 de febrero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Cannot understand why card details were rejected as the cards have been in use for some considerable time without trouble"

Valorado viernes 15 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"The cat repellers are robust enough to withstand the recent snow we had the day after they were installed in the garden. Early days but the two cats that usually stroll the garden seem cautious and hurry through without stopping at the moment. No mess so far but will give them the month and return if not successful as promised."

Valorado martes 12 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"This make really works the best one I have tried yet."

Valorado martes 5 de febrero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Zie boven, tot nu toe resultaat naar wens."

Valorado lunes 4 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"Très efficace,les chats font demi tour dès qu'ils enclenchent l'appareil."

Valorado lunes 4 de febrero de 2019

Valoración: 1/5 Traducir

"Waarblijft de set????? Nog steeds niet in huis!!!"

Valorado viernes 1 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"Die Geräte - wir haben jetzt schon 8 Stück - funktionieren sehr gut, dazu noch wartungsfrei, vorausgesetzt, die Sonne scheint immer mal wieder. Die Zusendung, nach Vorabüberweisung, erfolgte jedesmal zügig und zuverlässig."

Valorado viernes 1 de febrero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"L'appareil livré fonctionne. Il manqué (selon la notice) une pièce facultative à mon avis. L'appareil n'a pas eu le résultat escompté sur mes chats, mais cela ne doit pas remettre en cause le fait qu'il est peut être adapté pour d'autres animaux plus sensibles aux ultrasons."

Valorado miércoles 19 de diciembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Well made product but ineffective."

Valorado martes 27 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Zeer compleet met batterijen geleverd en werkt prima."

Valorado lunes 26 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"De kattenverjagers vragen nogal tijd om het resultaat goed te kunnen beoordelen. Ik twijfelde welke score ik dus zou geven. De apparaatjes staan in de tuin en tot nu toe (3dagen), heb ik geen katten in mijn tuin gezien. Nu hoop ik maar dat zich dat voortzet."

Valorado jueves 22 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Seem to be working. I bought them to replace previous ones that were broken.No cat poo for me!"

Valorado jueves 22 de noviembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Purchase not recieved...."

Valorado miércoles 21 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"De katten verjagers zijn geïnstaleerd maar helaas zijn de katten er nog steeds"

Valorado lunes 19 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Voor zo ver wij kunnen bekijken werkt het product."

Valorado lunes 19 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Zelf monteren lukte goed dankzij gebruiksaanwijzing apparaat werkt prima"

Valorado viernes 16 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"fonctionne tres bien depuis 15 jours efficacité totale depuis l'installation"

Valorado martes 13 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Seems to work only long service will confirm"

Valorado martes 13 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Gute Ware, guter Preis, schnelle Lieferung."

Valorado domingo 11 de noviembre de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Not rating these any higher yet as still waiting to see what the outcome is. Have also applied some of the spike strips to the fence tops and so this may stop them getting into the garden; in which case these unit may never be really tested."

Valorado domingo 11 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to work time will tell"

Valorado martes 6 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Het geleverde zag er goed uit, moet nog afwachten of het ook helpt."

Valorado lunes 5 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"werkt perfect zoals beloofd"

Valorado lunes 5 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ça a l'air bien, maintenant je ne peux pas vous dire si c'est efficace c'est un peu trop tôt"

Valorado domingo 4 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"AT THE MOMENT SEEMS TO BE WORKING"

Valorado viernes 2 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Mooie compacte apparaten, redelijk onzichtbaar op te stellen. Alleen rekening houden met de zon ode batterijen te kunnen opladen."

Valorado lunes 29 de octubre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"de kattenverjagers werken goed. Helaas is eentje snel kapot gegaan."

Valorado sábado 27 de octubre de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"-------------------------"

Valorado jueves 25 de octubre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog niet ontvangen! Besteld 11 oktober vandaag is het 25 oktober."

Valorado miércoles 24 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"The cat and fox damage has stopped."

Valorado lunes 22 de octubre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Good. Did not realise that there was no charger unit"

Valorado miércoles 17 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Every week I had to clear the front garden of cat poo before I could mow the lawn. These have been up for a week and so far, no mess ????. Unobtrusive, easy to set up and at the moment I would consider them effective."

Valorado lunes 15 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"de katten verjager helpt echt"

Valorado martes 9 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"It is begining to have an effect."

Valorado jueves 4 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Met enig wantrouwen toch de kattenverjagers aangeschaft. er staat er nu één opgesteld op een voor de katten gebruikelijk looptraject. Na weliswaar nog maar een week hebben wij van meet af aan geen kat meer gezien, terwijl er normaal gesproken een stuk of 6 onze tuin bezochten."

Valorado domingo 30 de septiembre de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Nog niet gebruikt weet dus nog niet!!"

Valorado lunes 24 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Artikel na 3 weken nog niet binnen"

Valorado sábado 22 de septiembre de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Product nog niet uitgeprobeerd."

Valorado martes 18 de septiembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"The product is working well and I have even bought more for others too."

Valorado martes 18 de septiembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten maar ik ben uitstekend geholpen en te woord gestaan door Dhr. Jos"

Valorado lunes 17 de septiembre de 2018

Valoración: 2/5 Traducir

"Waardeloos om met briefpost te verzenden."

Valorado lunes 17 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Het lijkt te helpen,sinds die tijd geen kat meer gezien"

Valorado domingo 16 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Product lijkt in orde maar moet zich nog bewijzen"

Valorado domingo 16 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Dit is de 2e set: de 1e was op batterijen... deze op zonne-energie.. Bevalt tot nu toe goed: de batterijen waren steeds vlot leeg, omdat ook wijzelf langs de sensor lopen. Nu hopen op genoeg zo'n.... Duurt steeds even vóór de katten daadwerkelijk wegblijven... bij het vinden va een nieuw plekje kan de verjager moeiteloos verplaatst worden"

Valorado sábado 15 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Geen idee. Nog steeds niet ontvangen."

Valorado lunes 10 de septiembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"They really work! We bought two of these but the non solar ones for our back garden and they have done such a good job of stopping unwanted deposits in the garden we bought these solar ones to replace them with.. They really do work and i'm so glad i bought them"

Valorado lunes 10 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Na 3 weken nog steeds niets ontvangen"

Valorado sábado 8 de septiembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"They've been out in the garden for a week now - and I haven't seen a single cat yet...so far so good!"

Valorado viernes 7 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Eenvoudig product. Ik vond de levering lang duren, voor wat ik bij leveringen gewend ben."

Valorado jueves 6 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Niets ontvangen dus kan het niet beoordelen"

Valorado miércoles 5 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"par contre j'ai essayé toutes les fréquences et les chats "rigolent" ils sont même intrigué et s'approche des émetteurs d'ultrassons, contrairement à nous ou au enfants qui sommes dérangé par les ultrasons Déçu du produit"

Valorado miércoles 5 de septiembre de 2018

Primrose: "Bonjour, \nNous sommes désolés d'apprendre que vous n'avez pas encore observé des résultats positifs de fonctionnement comme attendu. Si vous n’êtes pas satisfait du rendement de l'appareil, il est possible de le retourner sous 45 jours, dans le cadre de notre garantie d'efficacité. \n\nBien cordialement, "
Valoración: 5/5 Traducir

"Bon rapport qualité prix."

Valorado sábado 1 de septiembre de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Direct na aankoop de 6 verjagers geplaats, en zijn toen op vakantie gegaan. Thuisgekomen 2 dagen geleden. Geen kat meer gezien maar wel verse kattenpotenafdrukken in de moestuin.De grond steeds geschoffeld in de namiddag, na de nacht weer pootafdrukken in de grond. Gisteravond nog iets aan de plaatsing van de verjagers veranderd. Ik ben er dus nog niet helemaal uit."

Valorado jueves 30 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"niet geleverd, reageren niet op mail"

Valorado lunes 27 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"heb t nog steeds niet ontvangen !!!"

Valorado domingo 26 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Uitstekende, milieuvriendelijke oplossing tegen andermans katten die je tuin als kattenbak gebruiken."

Valorado domingo 26 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Tevreden over het geleverde artikel."

Valorado viernes 24 de agosto de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Ik heb ze niet gebruikt. Had de verkeerde set besteld."

Valorado sábado 18 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Ik heb niks ontvangen van mij bestelling."

Valorado jueves 16 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Another good product. We are very please with the result. No more cat litter to worry about"

Valorado jueves 16 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Heel erg langzaam met bezorgen"

Valorado lunes 13 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Weet ik nog niet, duurt even voordat het apparaat werkt."

Valorado domingo 12 de agosto de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Er moet nog worden ondervinden of het werkt."

Valorado domingo 12 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"These things did just what it said on the tin, they repel cats! Took about a month or so for the dozy cats to get the idea, but now, no more cat dump all over my garden.....Brilliant!! Now I don't have to buy an expensive and lets face it, tricky to manage, alligator!!"

Valorado jueves 9 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Good quality. Cats avoiding coverage. May buy more for wider coverage"

Valorado jueves 9 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Il semblerait qu'ils soit efficace dans la zone couverte, j'ai vu un chat faire un écart lorsqu'il est passé devant!"

Valorado miércoles 8 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"great for its purpose very happy"

Valorado miércoles 8 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Après une semaine, semble efficace. A suivre sur la durée"

Valorado lunes 6 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Only used them for two weeks and time will tell if the cats will stay away. So far so good."

Valorado lunes 6 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Verwachting hoog gespannen????????"

Valorado sábado 4 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Vlotte service gekregen, voor herhaling vatbaar"

Valorado jueves 2 de agosto de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Moet nog ervaren of de kattenverjagers werken."

Valorado miércoles 1 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Veel belovend. Functioneren goed. Pas 1 keer weer een kat in de tuin gezien."

Valorado miércoles 1 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Ik heb al eerder 1 kattenverjager zonder zonnecellen gekocht en het werkt snel en prima. Geen overlast meer van andermans katten."

Valorado miércoles 1 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Easy to set up and appears to have worked. No cats seen since installed."

Valorado miércoles 1 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"we hebben nog steeds iets ontvangen"

Valorado lunes 30 de julio de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Dat weet ik niet, heb niks binnen."

Valorado sábado 28 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"It hopefully will become 5 as they seem to have deterred some but still get a couple of cats so may have adjust the calibration unless they're using ear plugs"

Valorado sábado 28 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Over de Kattenverjager zijn wij tevreden. De katten lijken er om heen te lopen."

Valorado lunes 23 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"1e is kapot gegaan naar jaren van dienst en het werkt vooral prima. Geen katten meer in de tuin en vooral geen uitwerpselen en stank meer."

Valorado sábado 21 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Generally good to date but cannot comment on long term effectiveness. I would buy this product again based upon limited experience."

Valorado miércoles 18 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Geen bijzonderheden was verder prima"

Valorado martes 17 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Goed product doet zijn werk goed"

Valorado martes 17 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Produit très efficace contre les chats"

Valorado martes 17 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Good service from my contact with the company."

Valorado martes 17 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"It really works. The power had run out in one of the units and the cats returned. Batteries were soon recharged by the sunlight and cats quickly disappeared. One of my best ever buys."

Valorado sábado 9 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Unsure yet if effective..."

Valorado miércoles 6 de junio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"These cat repeller's actually seem to work. I ordered two for our veg garden and the cat's have stayed away. Think I might need to order a couple more of these, as the cat's are now using the soil underneath my Apple trees as a toilet instead !!"

Valorado martes 5 de junio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"It works! No more mess in my cared-for garden."

Valorado lunes 28 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Montage et installation faciles. A voir avec le temps si c'est efficace contre les chats ?..."

Valorado viernes 25 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Working at the moment but have been told it may stop"

Valorado jueves 24 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed!! Het product doet wat het moet doen!"

Valorado sábado 19 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Toujours en phase d'essais après deux semaines d'installation,mais les le répulsif à l'air de détourner les chats.A voir si avec le temps il n'y aura pas d'effet d'accoutumance"

Valorado viernes 18 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Hebben tot op heden nog niet kunnen constateren dat de kattenverjagers werkelijk effect hebben gehad."

Valorado jueves 17 de mayo de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Kan nog geen beoordeling geven. Onvoldoende ervaring om te kunnen beoordelen of product voldoet aan verwachtingen."

Valorado martes 15 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt echt, geen kat meer geweest"

Valorado lunes 14 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Dat moet nog blijken of ze ECHT werken ."

Valorado jueves 10 de mayo de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Spijtig, maar het product doet niet wat het beloofd."

Valorado jueves 10 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Seen the effects in 3 days. Keeps all pesky cats at bay. Seems to have lasted 2 weeks so far"

Valorado martes 8 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog nauwelijks ervaring met deze set. De costructie van de grondpin is nodeloos ingewikkeld door de kleine schroefjes en moertjes."

Valorado sábado 5 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Wirkung ist ausgezeichnet, Geräte sind sofort einsatzbereit."

Valorado viernes 4 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"bon materiel ,pour l instant aucun chat dans mon potager."

Valorado viernes 4 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Next door's cat has left me fewer offerings aince the repellers have been in place, so I'm hoping they are working. Very easy to assemble and out in place. Might get some more to have the whole garden covered!"

Valorado jueves 3 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Dat kan ik nog niet zeggen."

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Zo te zien doen ze precies van beloofd is. Minder katten in de tuin"

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Cat soiling definitely reduced but they still visit our garden."

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"rapport qualité prix trés correct facile a mettre en oeuvre"

Valorado martes 1 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Bon produit à voir sur le plus long terme j’en ai recommandé 2 unités les chats peuvent passer mais ne restent plus dans notre jardin"

Valorado martes 1 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"good replacement thank you"

Valorado martes 1 de mayo de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Ik heb het product pas een week in gebruik en er komt nog wel eens een kat om de hoek kijken, dus ik weet nog niet zeker of het werkt, maar de voorwaarde ´1 maand gebruiken, dan nog geen resultaat, geld terug´ geeft mij vertrouwen. Zelf hoor ik de geluiden ook als ik langsloop, maar ik heb er geen last van. Nadeel is wel dat in de handleiding niet staat op welke stand je het apparaat het best in kunt stellen om katten op afstand te houden. Daar moet je dus wat mee experimenteren."

Valorado lunes 30 de abril de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Niet mogelijk nog niet ontvangen"

Valorado lunes 30 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe tevreden, de katten lijken weg!!"

Valorado lunes 30 de abril de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"We hebben het product nooit ontvangen!"

Valorado miércoles 25 de abril de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"retour sturen van iets van 31,99 euro kost bij hen 15 euro!!"

Valorado miércoles 25 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"They appear to be working well. Cat free garden. Freshly hoed borders free of cat mess, plants undamaged. I have been able to plant areas that had previously been used as a cat toilet. I can garden and my grandson can play football without coming into contact with vile cat mess."

Valorado miércoles 25 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"snel geleverd en goed product"

Valorado martes 24 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Alles is goed aangekomen, nu afwachten of het werkt"

Valorado domingo 22 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Het werkt! Dus een super produkt!"

Valorado jueves 19 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Very good product and service"

Valorado jueves 19 de abril de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Ik heb het nog maar net in me bezit, dus is het te kort dag om het te beoordelen."

Valorado miércoles 18 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik denk dat het product werkt. Echter moet nog even afwachten."

Valorado miércoles 18 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Het product werkt prima!! Wij hadden veel last van katten in de tuin, maar ze komen niet meer!"

Valorado miércoles 18 de abril de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Pas très convaincu du produit"

Valorado lunes 16 de abril de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"les chat passe devant les detecteur comme si ne rien etai"

Valorado sábado 14 de abril de 2018

Primrose: "Bonjour, \nMerci pour votre commentaire.\nPourriez vous s'il vous plait régler les répulsifs entre le 3ème et 5ème point  bouton de  gauche) pour viser spécifiquement les chats.\nBien Cordialement"
Valoración: 5/5 Traducir

"It works without any trouble"

Valorado sábado 14 de abril de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"I found cat mess in the garden so am not sure if really effective"

Valorado martes 10 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Het product voldoet tot op heden aan al mijn verwachtingen."

Valorado domingo 8 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"They were easy to put together, and did not look out of place in the garden. A bit early to tell if they will help, but up until now they have been working very well."

Valorado domingo 8 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"producten prima, bestelproces te onduidelijk"

Valorado domingo 8 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Het werkt geweldig geen kat meer in de tuin te zien"

Valorado sábado 7 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Great item fast delivery ."

Valorado jueves 5 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ze doen denk ik wat ze moeten doen ,hoewel ze nog maar kort in de tuin staan."

Valorado martes 3 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Prima product, geen gedoe met batterijen meer, ideaal! De katien uit de buurt zijn er minder blij mee..."

Valorado domingo 25 de marzo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Als ze doen het eerste jaar perfect tweede jaar niet meer jammer."

Valorado domingo 25 de marzo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"werkt uitstekend. duidelijke instructies."

Valorado martes 20 de marzo de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Geen idee nog,staat nog te kort in de tuin,vandaar maar 3 sterren"

Valorado lunes 19 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Onze tuin is sinds de plaatsing van de verjagers niet meer de openbare kattenbak van de buurt."

Valorado martes 13 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Its still early days (about 2 weeks) but the regular cat visitors fouling the garden are nowhere to be seen and the birds have rapidly come back."

Valorado sábado 10 de marzo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"goed geregeld allemaal zo"

Valorado viernes 9 de marzo de 2018

Valoración: 2/5 Traducir

"Tijdige levering. In apparaat op zonne-energie blijken batterijen te moeten. Dat had er wel explicieter bij gemogen. Nu heb ik het gevoel bewust op het verkeerde been gezet te zijn"

Valorado lunes 26 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"goed product , werking lijkt goed , nog geen kat weer in de tuin gezien ."

Valorado jueves 22 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Haven't installed yet due to bad weather, thought I would save it till later when the cats roam more freely."

Valorado jueves 22 de febrero de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Scherpe prijs, zeer compleet geleverd!"

Valorado jueves 8 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"The latest version which is solar powered is a brilliant idea so long as you don't want to locate it under shrubbery! However, if you can site it in the sun it saves the hassle of changing batteries every 2 or 3 months. I like the fact that it is also adjustable for sensitivity and sonic settings."

Valorado domingo 21 de enero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"It is early days but I think there have been less visits from cats to our garden"

Valorado jueves 11 de enero de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Sinds ik de kattenverjagers heb geplaatst zie ik geen katten meer in mijn tuin. De eerste dag kwam er een kat aan het apparaat snuffelen, maar deinsde terug, liep weg en is niet meer terug gekomen. De vogeltjes blijven wel gewoon komen. Heerlijk dat mijn tuin niet meer gebruikt wordt als kattenbak en jachtterrein!"

Valorado jueves 23 de noviembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Very effective product, noticed the difference immediately as would have expected cat mess in several locations usually but this product has pretty much eliminated the problem!!"

Valorado domingo 19 de noviembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent product good service"

Valorado martes 14 de noviembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"The devices have stopped cats using my patio as their toilet. Worked within a couple of days! Thanks!"

Valorado martes 31 de octubre de 2017

Valoración: 3/5 Traducir

"Too early to be precise. Initially the cats took no notice of them at all, it has to be said though, that for the past few days the pests have not been seen during the daytime."

Valorado miércoles 25 de octubre de 2017