Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

3.8/5
157 valoraciones
Valoración: 4/5 Traducir

"Still potentially a little early to tell - hence the four, rather than five star rating for now. However after almost a week, significant results being seen. Not seen the cat which had been destroying our plant and using it as a scratching post, for several days now. Relieved this part of 'his' territory seems to have now been rightfully reclaimed by us - the ACTUAL owners instead!"

Valorado lunes 18 de febrero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Cannot understand why card details were rejected as the cards have been in use for some considerable time without trouble"

Valorado viernes 15 de febrero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Zie boven, tot nu toe resultaat naar wens."

Valorado lunes 4 de febrero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"L'appareil livré fonctionne. Il manqué (selon la notice) une pièce facultative à mon avis. L'appareil n'a pas eu le résultat escompté sur mes chats, mais cela ne doit pas remettre en cause le fait qu'il est peut être adapté pour d'autres animaux plus sensibles aux ultrasons."

Valorado miércoles 19 de diciembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Zeer compleet met batterijen geleverd en werkt prima."

Valorado lunes 26 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"De kattenverjagers vragen nogal tijd om het resultaat goed te kunnen beoordelen. Ik twijfelde welke score ik dus zou geven. De apparaatjes staan in de tuin en tot nu toe (3dagen), heb ik geen katten in mijn tuin gezien. Nu hoop ik maar dat zich dat voortzet."

Valorado jueves 22 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"De katten verjagers zijn geïnstaleerd maar helaas zijn de katten er nog steeds"

Valorado lunes 19 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"fonctionne tres bien depuis 15 jours efficacité totale depuis l'installation"

Valorado martes 13 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to work time will tell"

Valorado martes 6 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Het geleverde zag er goed uit, moet nog afwachten of het ook helpt."

Valorado lunes 5 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ça a l'air bien, maintenant je ne peux pas vous dire si c'est efficace c'est un peu trop tôt"

Valorado domingo 4 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Mooie compacte apparaten, redelijk onzichtbaar op te stellen. Alleen rekening houden met de zon ode batterijen te kunnen opladen."

Valorado lunes 29 de octubre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"de kattenverjagers werken goed. Helaas is eentje snel kapot gegaan."

Valorado sábado 27 de octubre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Good. Did not realise that there was no charger unit"

Valorado miércoles 17 de octubre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Het lijkt te helpen,sinds die tijd geen kat meer gezien"

Valorado domingo 16 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Product lijkt in orde maar moet zich nog bewijzen"

Valorado domingo 16 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Dit is de 2e set: de 1e was op batterijen... deze op zonne-energie.. Bevalt tot nu toe goed: de batterijen waren steeds vlot leeg, omdat ook wijzelf langs de sensor lopen. Nu hopen op genoeg zo'n.... Duurt steeds even vóór de katten daadwerkelijk wegblijven... bij het vinden va een nieuw plekje kan de verjager moeiteloos verplaatst worden"

Valorado sábado 15 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Eenvoudig product. Ik vond de levering lang duren, voor wat ik bij leveringen gewend ben."

Valorado jueves 6 de septiembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Tevreden over het geleverde artikel."

Valorado viernes 24 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Only used them for two weeks and time will tell if the cats will stay away. So far so good."

Valorado lunes 6 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Verwachting hoog gespannen????????"

Valorado sábado 4 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Vlotte service gekregen, voor herhaling vatbaar"

Valorado jueves 2 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Veel belovend. Functioneren goed. Pas 1 keer weer een kat in de tuin gezien."

Valorado miércoles 1 de agosto de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"It hopefully will become 5 as they seem to have deterred some but still get a couple of cats so may have adjust the calibration unless they're using ear plugs"

Valorado sábado 28 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Over de Kattenverjager zijn wij tevreden. De katten lijken er om heen te lopen."

Valorado lunes 23 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Generally good to date but cannot comment on long term effectiveness. I would buy this product again based upon limited experience."

Valorado miércoles 18 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Geen bijzonderheden was verder prima"

Valorado martes 17 de julio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Unsure yet if effective..."

Valorado miércoles 6 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Montage et installation faciles. A voir avec le temps si c'est efficace contre les chats ?..."

Valorado viernes 25 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Working at the moment but have been told it may stop"

Valorado jueves 24 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed!! Het product doet wat het moet doen!"

Valorado sábado 19 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Toujours en phase d'essais après deux semaines d'installation,mais les le répulsif à l'air de détourner les chats.A voir si avec le temps il n'y aura pas d'effet d'accoutumance"

Valorado viernes 18 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Hebben tot op heden nog niet kunnen constateren dat de kattenverjagers werkelijk effect hebben gehad."

Valorado jueves 17 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Dat moet nog blijken of ze ECHT werken ."

Valorado jueves 10 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog nauwelijks ervaring met deze set. De costructie van de grondpin is nodeloos ingewikkeld door de kleine schroefjes en moertjes."

Valorado sábado 5 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Next door's cat has left me fewer offerings aince the repellers have been in place, so I'm hoping they are working. Very easy to assemble and out in place. Might get some more to have the whole garden covered!"

Valorado jueves 3 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Dat kan ik nog niet zeggen."

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Cat soiling definitely reduced but they still visit our garden."

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"rapport qualité prix trés correct facile a mettre en oeuvre"

Valorado martes 1 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"good replacement thank you"

Valorado martes 1 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe tevreden, de katten lijken weg!!"

Valorado lunes 30 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik denk dat het product werkt. Echter moet nog even afwachten."

Valorado miércoles 18 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"They were easy to put together, and did not look out of place in the garden. A bit early to tell if they will help, but up until now they have been working very well."

Valorado domingo 8 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"producten prima, bestelproces te onduidelijk"

Valorado domingo 8 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ze doen denk ik wat ze moeten doen ,hoewel ze nog maar kort in de tuin staan."

Valorado martes 3 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Als ze doen het eerste jaar perfect tweede jaar niet meer jammer."

Valorado domingo 25 de marzo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"werkt uitstekend. duidelijke instructies."

Valorado martes 20 de marzo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"goed geregeld allemaal zo"

Valorado viernes 9 de marzo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"goed product , werking lijkt goed , nog geen kat weer in de tuin gezien ."

Valorado jueves 22 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Haven't installed yet due to bad weather, thought I would save it till later when the cats roam more freely."

Valorado jueves 22 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"The latest version which is solar powered is a brilliant idea so long as you don't want to locate it under shrubbery! However, if you can site it in the sun it saves the hassle of changing batteries every 2 or 3 months. I like the fact that it is also adjustable for sensitivity and sonic settings."

Valorado domingo 21 de enero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"It is early days but I think there have been less visits from cats to our garden"

Valorado jueves 11 de enero de 2018