Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

4.0/5
162 valoraciones
Valoración: 1/5 Traducir

"Product never worked correct from day 1, was not sealed correctly and planters filled with water, i actually started this review with 2 stars for product but there were no good features at all so ut back to 1 star"

Valorado lunes 18 de septiembre de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Der Brunnen hat eine schlechte Qualität. die Farbe blättert schon nach kurzer Zeit an allen Teilen ab. Die Solarzellen erzeugen nur in knallendem Sonnenlicht genug Strom für die Pumpe. Selbst kleine Schleier vor der Sonne führen zum Stillstand. Die Qualitätsanmutung der Ware ist: Für 5 Dollar in Hong Kong zusammengeschustert, für 9 Dollar eingekauft und für 99 € im Verkauf. Also quasi fabrikneuer Schrott. Nicht zu empfehlen. Ein schlechtes Gefühl bleibt: Wenn andere Ware auch so "hochwertig" ist........"

Valorado domingo 28 de agosto de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Veel te duur voor de kwaliteit"

Valorado domingo 29 de mayo de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"leider funktioniert der Brunnen nur bei direkter Sonneneinstrahlung ohne direktes Sonnenlicht wird das Wasser nicht umgewälzt nach drei Wochen im Außenbereich löst sich die Farbe vom Kunststoff"

Valorado jueves 19 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Der Brunnen war wohl schon bei einem anderem Kunden, das Paket war nicht Original verpackt. Das Material ist sehr dünn. Nach dem ersten befüllen stellten wir fest, das Wasser verloren ging und teilweise in den falschen Kasten gelangte. Leider habe ich viel später festgestellt das bereits kleine Löcher im Brunnen waren und dadurch Wasser in die Hohlkammer gelangte. Meine Empfehlung nie wieder."

Valorado jueves 9 de julio de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"très jolie petite cascade qui FUIT en cascade !!!"

Valorado domingo 26 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Colis toujours non livre.Aucune nouvelle"

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Produit conforme a mes attentes."

Valorado miércoles 18 de febrero de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Cette fontaine est arrivée avec des fuites d'eau que j'ai réparées avec du synthofer (9€). La pompe a rendu l'âme après une semaine de fonctionnement. J'ai racheté une petite pompe d'aquarium (25€) Bref pour un achat de plus de 100€ et je me suis senti vraiment très gêné de ce cadeau défectueux que je faisait à mon épouse. Je ne conseillerai pas ce vendeur qui ne vérifie pas ses produits."

Valorado lunes 30 de diciembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Het pompje op zonne-energie werkt alleen in de zomer tussen pakweg 13u en 15u als het zonnepanneeltje in de volle zon staat en er geen enkel wolkje aan de lucht is. Dat is ronduit teleurstellend."

Valorado miércoles 4 de septiembre de 2013

Primrose: "Geachte heer Buccauw, Naar aanleiding van uw klacht kan ik u melden dat vanaf ongeveer September tot April de zon niet krachtig genoeg is om de gehele dag de pomp te laten draaien. Het aantal uren dat de zon genoeg kracht heeft zal geleidelijk afnemen naarmate de herfst vordert en de zon lager aan de hemel staat. Ik kan wel opperen dat als u wilt dat het ornament gedurende de tijd dat de zon niet schijnt aan is, u een waterpompje kunt aanschaffen op netstroom. Mocht dit een optie voor u zijn dan moet u de uitgang op het waterornament voor de waterslang opmeten en een klein pompje zoeken met dezelfde wateraanvoerslang afmeting en hetzelfde vermogen als de zonnepomp. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Primrose Nederland Mayola B Commercial Executive"
Valoración: 1/5 Traducir

"The base unit seems to have a leak and looses water."

Valorado jueves 12 de mayo de 2011