Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

4.2/5
332 valoraciones
Valoración: 1/5 Traducir

"Unfortunately the cat repellent security spikes did little to keep our cats in. I have had to rate it one star as I am unable to rate it zero. I have had to revert back to using brackets and netting the cost of which was over and above the cost of the spikes! Our cats jumped up onto the spikes and straight into our neighbours garden. Pity we didn't video it as the expression on my families faces would have been highly entertaining. The purchase and delivery via the company I have no complaints with, just the product itself."

Valorado miércoles 2 de enero de 2019

Valoración: 1/5 Traducir

"No idea. Have not yet received rhe item."

Valorado jueves 20 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Attached these to the top of my fence to stop next door’s cat coming over. No chance ! So far I have seen a cat & a squirrel walk on them & even 2 pigeons perching on them ! For me they were a waste of money sorry"

Valorado miércoles 12 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Strips werken niet! Kat zit er gewoonbovenop je aan te kijken."

Valorado miércoles 5 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"het werkt niet bij onze kat"

Valorado miércoles 1 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog niks ontvangen, dus ik weet het nog niet"

Valorado sábado 12 de mayo de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog niets ontvangen....helaas"

Valorado domingo 17 de septiembre de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"jamais recu, rien a ajouté,"

Valorado jueves 7 de septiembre de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"The fence and wall spikes don't keep birds off, I used £44 worth and the birds still settled on them, very disappointed"

Valorado miércoles 21 de junio de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Ce n'est pas efficace du tout"

Valorado domingo 19 de febrero de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"deze strook zou bescherming moeten bieden tegen katten. Nu dat doet hij echt niet: Ik heb nu tweemaal met eigen ogen gezien, dat de kat er gewoon rustig overheen loopt! Kortom: dit produk is een misser van de eerste klas: is dit echt wel uitgetest?"

Valorado miércoles 31 de agosto de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Werkt niet! Katten klimmen nog steeds over het hek heen"

Valorado miércoles 31 de agosto de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Malheureusement cela ne marche absolument pas!!!!! les chats continus d'emprunter le mur un peu plus doucement mais ils passent sans problèmes déçus"

Valorado domingo 29 de mayo de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Waardeloos product! Kat springt nog steeds over schutting."

Valorado jueves 12 de mayo de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Hat nicht den versprochenen Effekt. Die Spikes stellen keine Abwehr dar. Die Katze ist einfach vorsichtig drüber gelaufen."

Valorado domingo 15 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"De kat loopt er rustig overheen. Een waardeloos product."

Valorado domingo 2 de agosto de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 1/5 Traducir

"J'ai installé les piques sur le haut d'une clôture afin que des chats ne montent pas sur mon toit de maison mais c'est inefficace. Les animaux marches dessus sans difficulté."

Valorado domingo 28 de junio de 2015

Valoración: 1/5

"Mi gata camina por encima y es como si no hubiera nada puesto... Les puedo enviar una foto si quieren."

Valorado martes 19 de mayo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Produkt werk totaal niet.Gewicht van katten is te laag om maar enig effect te scoren.Onze kat springt er gewoon op en gaat er zelfs op zitten.Werkt meer tegen inbrekers maar ABSOLUUT niet tegen katten"

Valorado domingo 26 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"katzen springen einfach vorsichtiger auf den zaun, auf dem die spikes sind und dann darüber in den garten. brachte also leider nichts, nur zeit und geldverlust"

Valorado jueves 12 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"I gatti la ignorano... saltano sul muretto esattamente come prima, acquisto del tutto inutile."

Valorado sábado 4 de octubre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Anche se il prodotto corrisponde alle specifiche, non ha impedito ai miei gatti di saltare sui balconi limitrofi. Avete altre soluzioni da propormi? Grazie."

Valorado domingo 24 de agosto de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"È una cagata pazzesca! I gatti ci camminano sopra come se nulla fosse!!!"

Valorado lunes 3 de septiembre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"lo scopo è stato raggiunto, unica pecca il collante "

Valorado lunes 27 de agosto de 2012