Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

4.1/5
382 valoraciones
Valoración: 2/5 Traducir

"apparaat lijkt niet te werken, geeft niet het gewenste resultaat, sensor werkt wel maar geeft geen geluid/signaal af."

Valorado viernes 1 de febrero de 2019

Valoración: 2/5 Traducir

"zie eerste commentaar ........"

Valorado martes 22 de mayo de 2018

Valoración: 2/5 Traducir

"1 al kapot en lang wachten op een bestelling"

Valorado sábado 8 de julio de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"Les chats passe devant comme s'il n'y avait pas le repulsif"

Valorado miércoles 22 de febrero de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"Ik heb de kattenverjager nog niet zo lang. Ik zie wel nog poezen in de tuin. Ze komen zelfs dicht bij het toestel maar schrikken niet weg. Misschien dat ik het niet bij het juiste bolletje heb gezet. Dat is sukkelen met die bolletjes."

Valorado lunes 21 de noviembre de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Nog geen katten gezien maar nog maar 1 week in gebruik. Irritante piepjes ook hoorbaar door mijn vrouw."

Valorado sábado 7 de mayo de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Tres mauvaise explication vis a vis de l appareil Notice incomplete"

Valorado lunes 7 de marzo de 2016

Valoración: 2/5

"No vale porque sigo teniendo gatos y siguen cagándose, incluso a 2 mts del dispositivo. O es un gato sordo o debo esperara mas de 15 días para ver si funciona"

Valorado lunes 30 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Erfolg ist nicht so zufriedenstellend wie erhofft, zusätzlich ist der Batterieverbrauch sehr hoch, Schrauben sind sehr klein, es ist sehr schwierig einen passenden Schraubendreher zu finden."

Valorado lunes 9 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"-die Idee ist prima, aber die Wirkung könnte besser sein"

Valorado sábado 7 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Miste een klein onderdeel en 1 van de twee lijkt niet te werken."

Valorado domingo 1 de noviembre de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 2/5 Traducir

"Schroefjes voor batterijdeksel zijn passen niet. Ik heb de deksel moeten vasttapen"

Valorado martes 18 de agosto de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 2/5 Traducir

"We hebben altijd twee vreemde katten in onze tuin. Ik dacht dat ze onder de indruk waren maar helaas de eerste ochtend lag er 1 languit op onze nieuw lounge bank. Ik zie ze wel minder in de tuin, maar helaas is er 1 binnen geweest en heeft de kipschnitzels van m'n aanrecht getrokken en opgepeuzeld buiten het zicht van de sensoren. Ik heb nog steeds de hoop dat het zin heeft, en hoop niet dat de katten slimmer zijn."

Valorado miércoles 1 de julio de 2015