Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

4.1/5
382 valoraciones
Valoración: 5/5 Traducir

"Peu de recul pour le moment mais je reste confiant."

Valorado lunes 25 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"Contente du produit commandé."

Valorado viernes 22 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"solide facile d'utilusation"

Valorado martes 5 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"fonctionnement et éfficacité garanti."

Valorado miércoles 21 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Product werkt naar behoren."

Valorado jueves 8 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt super, erg blij mee"

Valorado lunes 1 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Tuning of the Infra-red detection is progressive and the sensitivity range is ideal. The blue LED lighting when somebody is detected is helping a lot during the detection adjustment phase. The device is apparently efficient because I don't see any cat including mine going in the forbidden area since the entry into service of the 2 Ultrasonic emitters. We received significant rain since the day one of installation and the 2 devices are still running well after this episode. In summary : Good product at good price that I recommend !"

Valorado lunes 24 de septiembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Het werkt prima. Ik heb een grote tuin en daar waar ik de kattenverjagers plaats, schijten de katten niet meer. Ik moet ze wel overlappend plaatsen, dus redelijk dicht op elkaar. Anders glippen ze er door heen."

Valorado viernes 21 de septiembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"4 dagen in gebruik en de katten zijn nergens meer te bekennen"

Valorado jueves 30 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Deze PestBye doet wat ie zegt, inmiddels hebben wij er 3 rondom het huis geinstalleerd en geen urinerende en schijtende katten meer in de tuin. Perfecte oplossing tegen een goede prijs."

Valorado miércoles 29 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Prima, al meerdere keren bij Primrose gekocht."

Valorado sábado 18 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Super blij mee en goed aangekomen!"

Valorado lunes 13 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Katten verjager werkt prima!"

Valorado miércoles 25 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Wat een super product! Na 1 dag geen kat meer gezien terwijl er geregeld zo'n 5 verschillende onze tuin bezochten. Batterijen gaan nu al een maand mee. Ik raad dit product iedereen aan die andermans katten uit zijn tuin wil weren"

Valorado miércoles 18 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"ze verjagen de poesen uit de tuin. Het werkt echt! Wel goeie batterijen gebruiken! Heb er ze al bij verschillende mensen aangeraden."

Valorado lunes 9 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Produit conforme et efficace. Nous verrons dans le temps."

Valorado miércoles 4 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Parfait contre la venue des chats dans notre jardin..."

Valorado jueves 21 de junio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"doeltreffend middel tegen ongewenst bezoek van katten"

Valorado lunes 18 de junio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"épatant, les chats ont déserté le jardin et ne viennent plus faire leurs besoins devant le garage"

Valorado sábado 9 de junio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Très efficace. Enfin mes massifs ne sont plus retournés !!"

Valorado martes 22 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"tout est parfait ! objet, délai, prix."

Valorado viernes 18 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Trés fonctionnel et efficace...."

Valorado sábado 5 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Na 2 dagen geen kat meer gezien , hier werken ze dus echt !"

Valorado martes 1 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Hele maal tevreden en snelle levering. Top"

Valorado jueves 26 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Product werkt perfect Vanaf dag 1 geen ****** meer!"

Valorado sábado 14 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Onze eigen kat komt niet meer in de buurt van onze mooie bloemenbak werkt tot nu toe prima"

Valorado viernes 13 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Fonctionne très bien Plus de chats envahissants"

Valorado lunes 2 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"het werkt super.geen kat meer in de tuin ."

Valorado jueves 29 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"De verjager werkt prima. Hadden al ervaring met de kattenverjagers. Hebben bijgekocht om hele tuin adekwaat af te dekken"

Valorado martes 27 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"produit reçu conforme à sa description et a son efficacité en utilisation"

Valorado lunes 26 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"bon produit, apparence solide"

Valorado miércoles 7 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"efficacité garantie dès le deuxième jour."

Valorado miércoles 14 de febrero de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"De katteverjagers doen het prima. Eindelijk eens geen kattestront van die zogenaamde huisdieren van de buren in mijn tuin. En mijn bolletjes worden ook eens eindelijk NIET eruit gegraven door die rotbeesten."

Valorado jueves 25 de enero de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Lieferung war sehr Schell und die Geräte funktionieren gut."

Valorado miércoles 24 de enero de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Le produit correspond au descriptif Bien conçu"

Valorado lunes 22 de enero de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Efficacité, le maître mot en la circonstance ! Finie la circulation libre dans mon jardin, Fini les plantes retournées..."

Valorado viernes 22 de diciembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Produit efficace.Les chats qui polluaient le jardin ont rapidement pris leurs distances (en 5-6 jours) et arrêté de tout salir avec leurs déjections.."

Valorado lunes 4 de diciembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Onmiddellijk resultaat!!! De katten komen niet meer in de nabije buurt van het toestel."

Valorado domingo 3 de diciembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Juste parfait, discret et efficace."

Valorado domingo 17 de septiembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt prima. Na 2 weken heeft nog geen enkele kat haar behoefte gedaan in onze tuin. Dus wij zijn tevreden."

Valorado lunes 7 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Voldoet. aan verwachting."

Valorado lunes 17 de julio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"had niet gedacht dat de katten verjager zo goed is geen last meer van katten in de tuin"

Valorado lunes 17 de julio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"polecam firm?,porodukt zakupiony odstraszy? koty ,ju? mam spokój z nimi.Od czasu zamontowania odstraszaczy nie ma ju? kotów,Dzi?kuj?"

Valorado domingo 4 de junio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"plus de chat depuis la mise en service des detecteurs"

Valorado jueves 25 de mayo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Snelle en correcte levering. Apparaat werkt ook nog!"

Valorado martes 16 de mayo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Produkt doet waarvoor het aangeschaft is."

Valorado lunes 8 de mayo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"We gebruiken de kattenverjager nu ong. 1 week en tot nu toe nog geen kat in de tuin gezien. Hopelijk blijft het zo."

Valorado martes 25 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"we gebruiken het product nu veertien dagen en het werkt goed"

Valorado domingo 9 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Wegens diefstal nieuwe kattenverjagers aangeschaft. vorige werkten perfect,evenals de nieuwe exemplaren"

Valorado jueves 6 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Goed product"

Valorado miércoles 5 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"kattenverjagers werken goed"

Valorado domingo 26 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Plus un chat pour le moment a venir faire ces besoins"

Valorado domingo 26 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Product lijkt na een week duidelijk te doen wat het moet doen; voorkomen dat katten hun behoefte in mijn tuin doen. Enkele katten gebruiken tuin nog wel als doorgangsroute maar lijken dat met vehoogde snelheid te doen.... Goed product dus voor een alleszins acceptable prijs"

Valorado jueves 9 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Sehr wirksames Produkt, absolut empfehlenswert !"

Valorado domingo 26 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Très bon produit. Je le recommande"

Valorado jueves 2 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"très bon materiel"

Valorado miércoles 1 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado lunes 30 de enero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Efficace dés le 1er jour : plus d'excréments"

Valorado miércoles 7 de diciembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Sinds een weekje heb ik heb er één in m'n voortuin en achtertuin geplaatst. En wat ik zo denk te zien is dat het uitstekend werkt. Als ik mijn voordeur uit ga, reageert de kattenverjager ook. Dit is prima; zo kan ik zien dat het zijn werk doet. Ik heb geen katten meer gezien. Maar of het echt effectief is of niet... dat kan ik pas over een maand of 2 zeggen denk ik."

Valorado martes 22 de noviembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"très efficace"

Valorado viernes 11 de noviembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Cet appareil semble fonctionner parfaitement"

Valorado martes 8 de noviembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"PARFAIT"

Valorado martes 1 de noviembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"kann ich noch nicht sagen bis jetzt hat sich noch nichts getan"

Valorado lunes 31 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Na ongeveer een week geen kat meer gezien in mijn tuin. Ideaal, ook geen haren meer op ons lounge setje!"

Valorado lunes 24 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado martes 11 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"nog geen kat in de tuin gehad"

Valorado domingo 9 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Na een week al geen katten meer in de tuin."

Valorado sábado 8 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen last meer van katten dus product werkt als beloofd!"

Valorado jueves 6 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Nachdem sich unser Garten ( 600 M² ) in eine Katzentoilette verwandelt hatte und alle Abwehrmaßnahmen erfolglos waren , haben wir es mit der Ultraschallabwehr versucht . Seit wir die Geräte ( insgesamt 6 Stück)flächendeckend aufgestellt und variiert hatten und die Frequenzenverändert haben ( Dauer ca 5Tage ) stellte sich umgehend Erfolg ein . Die Katzen meiden unser Grundstück und wir sind seitdem von " Tretminen und Duftmarken " befreit . In unserem Fall hat die Abwehr hervorragend funktioniert ."

Valorado domingo 2 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"détails explicatifs manque pour fréquence et puissance"

Valorado domingo 2 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"In tegenstelling tot wat de handleiding vermeldt, was er bij ons reeds na 2 dagen een sterke vermindering van katten. Laat ons hopen dat de doeltreffendheid blijft."

Valorado domingo 18 de septiembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Heel erg goed werk."

Valorado jueves 15 de septiembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Dit was de tweede set katteverjagers die we kochten, de eerste werkte wel maar voor een grote tuin zijn er meerdere nodig. Zeer doeltreffend. Zodra de batterijen leeg zijn, komen de katten terug. Als het apparaat weer werkt komt er geen kat (letterlijk) meer langs. Diervriendelijk en zeer effectief!!!"

Valorado sábado 3 de septiembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Nous ne l'utilisons que depuis deux semaines mais nous voyons déjà les résultats. C'est vraiment super !"

Valorado sábado 3 de septiembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Depuis l'installation des deux radars "un vers le bassin des poissons rouges et le second vers ma nouvelle voiture , les chats de la voisine ne viennent plus pêcher ou griffer mon véhicule en l’escaladant (système efficace)"

Valorado miércoles 24 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Muß ich erst ausprobieren ob es funktioniert."

Valorado martes 23 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"dernier ultra son acheté ce qui m'en fait 6 en tout très bon rapport qualité prix"

Valorado domingo 14 de agosto de 2016

Valoración: 5/5

" "

Valorado domingo 24 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado martes 19 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt prima voor zo ver, bedankt !"

Valorado jueves 14 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"We hebben geen kattenuitwerpselen meer op onze aanhangwagen. WERKT ZEER GOED !"

Valorado martes 12 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"En quelques jours la fréquentation des chats a diminuée de 80% et les autres bien que présents ont perdus l'habitude de faire leurs besoins dans le jardin."

Valorado viernes 8 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Depuis qu'ils on était installés plus aucun chats ."

Valorado domingo 3 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"RAS bons produits"

Valorado jueves 30 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Cela à l air de bien fonctionné"

Valorado martes 21 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Très efficace À recommander pour une tranquillité ......"

Valorado domingo 19 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Ik heb het nu zo'n week in dienst. Ik zie in elk geval geen katten meer in de buurt van de toestellen. Mijn zoon van 21 hoorde het hevige gefluit toen ik ze installeerde. Eens ze geplaatst zijn is er blijkbaar enkel geluid als iemand voorbij passeert. Zelf hoor ik het niet ;-) Voorlopig lijkt het te werken. Natuurlijk kan ik nog niets zeggen over batterijgebruik en duurzaamheid. Zoals anderen ook schreven: Het klepje is inderdaad licht en de schroefjes zijn klein. Mogelijk is dit een zwak punt aan het ontwerp. We zullen zien."

Valorado martes 7 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"plus de chat dans mon jardin"

Valorado martes 7 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt goed"

Valorado domingo 5 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado lunes 23 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Depuis que nous avons installé les détecteurs dans le jardin, les chats ne sont pas revenus, peut être une fois mais il a fait demi tour. Pour l'instant ça marche bien. Contents du produit."

Valorado sábado 21 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado sábado 21 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Sinds ik de kattenverjagers heb geplaatst is er geen enkele keer gepoept in mijn tuin! Achteraf gezien had ik dit jaren eerder moeten doen."

Valorado martes 17 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Bon produit"

Valorado lunes 16 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Produit tres efficace."

Valorado lunes 16 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado jueves 12 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Cela semble être efficace, je ne vois actuellement plus de chat , croissons les doigts merci"

Valorado miércoles 11 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen kat meer te zien in mijn tuin!"

Valorado lunes 2 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Ce produit est très efficace"

Valorado lunes 2 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"De katten van de buuren gingen altijd bij mij achter thuis op de tuinset zitten. Dat zag je aan de katte haren. Alles maak ik wekelijks schoon. Toch kwam ik elke keer weer katte haren tegen. Nu heb ik er een paar katte verjagers op gehangen. Dit product werkt voor mij super goed. Ik heb geen last meer van katten achter thuis."

Valorado miércoles 27 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen ongewenst bezoek van katjes meer gehad !"

Valorado martes 26 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Eerste dagen nog geen bevredigend effect, er kwam toch nog 1 kat de tuin bevuilen, maar door de kattenverjager wat te draaien was die na een paar dagen niet meer te zien. Opvallend: geen gebruiksaanwijzing bij het apparaat zelf, gelukkig wel informatie op de site van Primrose."

Valorado sábado 23 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Ein sehr gutes Produkt"

Valorado lunes 18 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Hatte diesen Artikel (2er Set Katzenvertreiber) vor längerer Zeit schon einmal bestellt. Bin voll zufrieden damit."

Valorado lunes 18 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Pareil comme ci-dessus"

Valorado sábado 9 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Très efficace"

Valorado sábado 9 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"bon produit"

Valorado lunes 4 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Al binnen een paar dagen resultaat. De kat van de buren die altijd de behoefte in onze tuin doet, stond voor de deur met een dikke staart en een blik van hoe kun je mij dat aandoen! Prima ding dus"

Valorado miércoles 30 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Merveilleux, dès 3 jours, débarrassés des gêneurs, on les voit passer au dessus du mur et regarder notre terrain, puis rebrousser chemin. C'est tout ce qu'on souhaitait. Bravo !"

Valorado viernes 18 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt prima, inmiddels al meerde exemplaren besteld"

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Semble correspondre au besoin"

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Trop tôt pour donner un avis néanmoins, le produit parait solide"

Valorado martes 8 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"funktioniert, bis jetzt tun die Katzen ganz schön schockiert"

Valorado domingo 21 de febrero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Apparaat werkt heel erg goed!"

Valorado jueves 18 de febrero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado jueves 18 de febrero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Efficace dès le premier jour, je suis agréablement surpris. A recommander."

Valorado martes 9 de febrero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Uitstekend product! Slecht 1 van de vele hield het wat langer vol nadat de boel opgesteld stond, maar na 3 dagen zag ik nergens meer 'hoopjes' liggen! Ben zeer tevereden."

Valorado miércoles 3 de febrero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Katten lopen daadwerkelijk een blokje om."

Valorado sábado 9 de enero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Een katvanger was defect. Bij kontact direct doorgeschakeld en al na 1dag een nieuw exemplaar ontvangen."

Valorado martes 5 de enero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Unser Katzenproblem ist gelöst. Die vielen Katzen aus der Nachbarschaft laufen jetzt einen großen Bogen um unsere Vogelhäuser."

Valorado lunes 4 de enero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Die Wirkung ist super, alle anderen Methoden hatten versagt."

Valorado jueves 17 de diciembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt ook nog"

Valorado lunes 7 de diciembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Funktioniert bis jetzt ganz gut. Deshalb die Nachbestellung"

Valorado jueves 3 de diciembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Bisher keine Katzen und Hunde mehr im Garten. Auch der Marder ist -hoffentlich für immer- verschwunden. Das Produkt hat meine Erwartungen erfüllt."

Valorado viernes 27 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Is in orde."

Valorado jueves 26 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Empfehlenswert"

Valorado miércoles 25 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado lunes 23 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"En qq jours, l efficacité semble avérée ... À suivre donc"

Valorado sábado 21 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Wij zijn super tevreden van de kattenverjagers . Sedert de eerste dag hebben we geen katten bezoek meer gekregen !! En we hopen dat dit zo zal blijven. !!!!!"

Valorado miércoles 18 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Alles perfekt !"

Valorado miércoles 18 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Uitstekend product en levering . Gelijk geen last of kattensporen in mijn tuin. Ik ben u zeer dankbaar voor de eenvoudige oplossing"

Valorado martes 17 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Funktioniert ! ! !"

Valorado jueves 12 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Does what it says on the box. It scares cats away?! Duh!!! ;)"

Valorado miércoles 4 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Het was even zoeken hoe de apperaatjes moesten worden ingesteld. De uitleg bleek op de primrose-site te staan. De katten verjagers doen het uitstekend"

Valorado lunes 2 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Bon rapport qualité / prix"

Valorado martes 27 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado viernes 16 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Perfecte werking al na 2 dagen geen kat meer gezien."

Valorado miércoles 23 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Staan nu een week in de tuin, geen kat meer gezien in de tuin. Kat zit op de schutting met een dikke staart, is denk een keer goed geschrokken van het geluid, en durft niet veder te komen PERFECT"

Valorado viernes 18 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"plus de chats pour l'instant.à voir dans le temps"

Valorado martes 8 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado martes 8 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Vooralsnog geen katten meer in de tuin gezien. Zelfs de regelmatig terugkerende muis niet meer teruggezien. Iemand met een redelijk gehoor, hoort de kattenverjager overigens wel (een irritante hoge toon). Maar het doel heiligt de middelen, dus met die hoge toon kunnen we prima leven!"

Valorado jueves 6 de agosto de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"aussitôt mis au endroit strategique, les chats environnants ne passe plus, seul hic, il ont trouvés un autre passage....Mais le produit est effiace et fait bien son travail."

Valorado jueves 6 de agosto de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"PRODUIT EFFICACE ET FIABLE"

Valorado miércoles 5 de agosto de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Efficace, rien à redire pour l'instant."

Valorado martes 28 de julio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Pas encore testé"

Valorado lunes 27 de julio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen kattendrol meer gezien."

Valorado sábado 25 de julio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Product voldoet aan de beschrijving.(kattenverjager)"

Valorado sábado 18 de julio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Je suis très satisfait du produit, depuis l'installation plus de salissures de chats, et même je n'en vois plus sur ma pelouse, et si un chat s'y aventure il ne reste pas longtemps. Je recommande ce produit."

Valorado miércoles 1 de julio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado domingo 28 de junio de 2015

Valoración: 5/5

"Excelente producto. Eficaz desde el primer dia. compré 2 y probe la diferencia entre zona protegida y zona sin proteccion, y he comprado otros 2. Funciona"

Valorado viernes 26 de junio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Product werkt goed. De katten vinden niet leuk en rennen de tuin uit! Kat sluipt voorzichtig door de tuin, maar zodra in bereik van sensor rent ie weg! Super!"

Valorado jueves 25 de junio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"excellent achat"

Valorado sábado 20 de junio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado domingo 14 de junio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen kat meer in de tuin gehad dus het lijkt te werken"

Valorado martes 2 de junio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Het werkt!!"

Valorado martes 2 de junio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"produit donnant entière satisfaction à ce jour"

Valorado martes 2 de junio de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Vor dem Aufstellen der beiden Geräte, haben sehr oft die lieben Katzen aus der Nachbarschaft auf meinem Rasen ihre "Haufen" hinterlassen. Ich beobachte mehr oder wenig ungläubig, daß nunmehr Keine "Haufen" mehr vorhanden sind. Ich bin gespannt, ob es so bleibt."

Valorado domingo 29 de marzo de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Zie bovenstaande opmerking"

Valorado jueves 19 de marzo de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Ich bin sehr positiv überrascht dass das Gerät tatsächlich nach den ersten Tagen funktioniert. Wir haben keine Katzen mehr bei uns im Garten oder auf der Terrasse. Jetzt sind wir gespannt wie lange die Batterien halten. Die Einstellung zur Frequenz und Reichweite habe ich auf mittlerer Position. Habe das Gerät meinen Freunden weiter empfohlen."

Valorado viernes 13 de marzo de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen katten meer te zien in onze voortuin. Houden zo :-)"

Valorado miércoles 4 de marzo de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Gelijk na de plaatsing van de kattenverjagers geen last meer!!"

Valorado lunes 2 de marzo de 2015