Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

3.9/5
2111 valoraciones
Valoración: 3/5 Traducir

"I am not convinced thst the product works , cats still visiting the garden and doing what cat's do !"

Valorado domingo 14 de abril de 2019

Valoración: 1/5 Traducir

"see above it stops cats from fouling the area at a high cost in batteries"

Valorado martes 26 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"Zoals reeds gezegd, bij de vorige vragen."

Valorado lunes 25 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"The promotional material said it would work - it did."

Valorado domingo 24 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"prima product xxxxxxxxxxx"

Valorado martes 12 de febrero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"Working well. Due to obsticle in centre of garden will be ordering another to cover lower half of garden"

Valorado jueves 31 de enero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Product zit dergelijk uit en gebruik vriendelijk. Duidelijk genoeg voor de gebruik. Nu nog afwachten of het werkt."

Valorado viernes 18 de enero de 2019

Valoración: 3/5 Traducir

"Pour l'instant nos 2 chattes sont insensibles aux ultrasons. Appareil acheté pour leur interdit l'accès aux chambres à l'étage de la maison. Nous attendons un mois d'utilisation avant d'en tirer des conclusions. Si ça ne marche pas, je reverrai l'appareil."

Valorado viernes 11 de enero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Not 100% but does seem to have made a difference"

Valorado viernes 4 de enero de 2019

Valoración: 5/5 Traducir

"De kat is na 1x al verdwenen en nog niet terug gezien. Mijn katten hébben rust nu. Werden geterroriseerd door buurtkat."

Valorado lunes 31 de diciembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Na een ongeveer 6 dagen begon dat de katten verjager te werken en werd het schijten in ons grasveld minder. hij staat nu op vol vermogen . En ik heb één de kans gehad om de kat nat te gooien sindsdien zijn er geen ****** hoopjes meer gevonden. Dus volgens mij doet hij nu zijn werk. Over een paar weken zal ik nog een reactie geven."

Valorado miércoles 26 de diciembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Handige grootte en goed te plaatsen"

Valorado viernes 21 de diciembre de 2018

Valoración: 2/5 Traducir

"Hasn't really had any effect on our visiting cats yet, they look at it a bit cautiously but walk on by, the literature says to leave it for 28 days to have full effect but not hopeful."

Valorado martes 18 de diciembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Delivery was good earlier than stated. This cat scarer works for my garden No cats so far."

Valorado jueves 13 de diciembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"It works.No cats in garden when this is on."

Valorado jueves 29 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Wel enig geduld nodig, we zijn verwend met bestellingen die soms binnen 24 uur aankomen, bij Primrose duurt het wel een week"

Valorado viernes 16 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Na plaatsing ,geen kat meer gezien"

Valorado miércoles 14 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Aankoop was niet voor mezelf."

Valorado martes 13 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"As they work as required."

Valorado sábado 10 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik heb er goede verwachtingen van. Zaterdag 10 nov. geef ik het cadeau aan mijn vrouw, die een tuinliefhebster is. Zij zal dit zeker waarderen , mits het apparaat goed werkt. maar daar ga ik vanuit"

Valorado martes 6 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Product as described and works well, delivery prompt, good service."

Valorado martes 6 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"I’ve had this cat/ fox deterent for a couple of weeks now, so far there’s no sign of animal mess in the garden, long may it continue."

Valorado lunes 5 de noviembre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"De katten kijken verschrikt op, zodra ze in het bereik van de kattenverjager komen. Af en toe komt er nog een in de buurt, maar die vlucht dan meteen weg. Werkt dus prima. Nu nog afwachten hoe lang het apparaat het in weer en wind volhoudt."

Valorado miércoles 31 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Seems to be working ok - i.e. no cats in particular noted to date ( old product was letting cats into garden)"

Valorado lunes 29 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Consistently reliable, the only product of its kind I have found that actually delivers what it promises."

Valorado jueves 25 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Does what it says on the box"

Valorado sábado 20 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Super contente! Enfin, les chats ne viennent plus sur ma plateforme. L'article correspond entièrement à sa description."

Valorado domingo 14 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"does the job - no more cats crapping in my garden."

Valorado jueves 11 de octubre de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Très bon appareil , c'est le deuxième que j'achète. Les chats du voisin avaient pour habitude de venir faire leurs besoins sur mon petit parterre , les odeurs , je ne vous dit pas . Depuis que j'ai placé cet appareil ils ne viennent plus.Un conseil pour les futurs acheteurs , le raccorder à l'électricité car cela prend beaucoup trop de piles ."

Valorado domingo 16 de septiembre de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Geen idee, ik heb hem nog niet gezien"

Valorado miércoles 29 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Because i’m still waiting for it ! When it gets here all the cats will be dead from old- age"

Valorado miércoles 22 de agosto de 2018

Valoración: 2/5 Traducir

"Slechte communicatie en follow up, late levering. Was even bang voor oplichting. Maar toen ineens was daar toch mijn bestelling. Kattenverjager net in gebruik. Dus geen idee of het echt werkt."

Valorado lunes 20 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"????) verplicht 23 tekens te geven? Dat heet dwingen, een duim had volstaan."

Valorado lunes 13 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt perfect en ik heb geen last meer van katten in de tuin. Ik heb hem wel op een extra 9 volt adapter aangesloten"

Valorado lunes 6 de agosto de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Does what it says on the tin."

Valorado viernes 27 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Katten verjager werkt prima"

Valorado miércoles 25 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Het apparaat doet wat de verkoper zegt: het houdt de katten tegen. Niet 100%, maar voldoende om een propere tuin te houden. Ik ben tevreden."

Valorado martes 24 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"très efficace . je le recommade"

Valorado lunes 23 de julio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"it appears to work OK. Even though I was pessemistic"

Valorado lunes 2 de julio de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Het staat er pas kort. Maar het lijkt te werken."

Valorado lunes 25 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Deze was ter vervanging van een zelfde type dat al meer dan 7 jaar de katten uit mijn voortuin hield. Daar was lens scherm van sensor van verdroogd en gescheurd. Hopelijk gaat deze weer net zo lang mee en zie ik geen uitwerpselen van katten in de tuin"

Valorado viernes 22 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"blijkbaar werkt de katennverjager,anders alle dagen uitwerpeselen op de gazon en heb er nu nog maar eentje gehad op 2 weken en volgens handleiding moet het nog verbeteren"

Valorado lunes 18 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Conforme au descriptif pour un prix très raisonnable"

Valorado sábado 16 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Product voldoet aan beschrijving en verwachting"

Valorado jueves 14 de junio de 2018

Valoración: 3/5 Traducir

"Doet het 2 tot 3 jaar. Daarna speaker defect of zo en weer nieuwe bestellen."

Valorado sábado 9 de junio de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Kattenverjager werkt goed."

Valorado sábado 2 de junio de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Vijf dagen in gebruik geen kat reageert en batterij binnen vijf dagen leeg"

Valorado lunes 28 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"So far I am very pleased with the product, as I haven’t seen any cats in my garden. It’s not that I don’t like cats but I feed the lovely birds that I get in my garden."

Valorado jueves 24 de mayo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"bon produit et efficace, parfait sans nuisance sur les chats"

Valorado lunes 21 de mayo de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Absoluut geen goed gevoel bij aangezien ik het artikel nog niet binnen heb en wel betaald heb"

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Apparemment en 3 jours plus de chat sur ma terrasse"

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"tot nu toe geen kattendrollen gezien waar de kattenverjager staat"

Valorado miércoles 25 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent service and a very effective product."

Valorado lunes 16 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"At this time cats appear to be keeping from area, only time will tell if this is the solution"

Valorado lunes 9 de abril de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Prima apparaat werkt goed waar hij voor is . Alleen was de bezorging verkeerd die was op een verkeerd adres bezorgd terwijl adres goed stond vermeld"

Valorado lunes 26 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Have dealt with Primrose before good service"

Valorado domingo 25 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"Cats seem to get the message"

Valorado miércoles 7 de marzo de 2018

Valoración: 5/5 Traducir

"na paar dagen geen kat meer in de tuin"

Valorado miércoles 7 de febrero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"A had bought one (a different one also via Primrose) and placed it beside a pile of sand that I had, the cats are staying away! But they moved to the front of the garden, so bought two more and they seem to be staying away, so seems to be working. I have a dog and he doesn't seem to mind but goes crazy when he sees the the cats. Hope it also scares away unwanted persons as I now have blue and red lights turning on and off when I walk by"

Valorado sábado 20 de enero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Prima werking apparaat,anti kat."

Valorado sábado 30 de diciembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"The product seems to be working as I have birds back in my garden ????"

Valorado lunes 25 de diciembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Now used this product for 13 days with no problem. Uses 2 PP3 9v batteries and easy to set up. This has a return guarantee if not successful in 45 days. So far so good - Happy!"

Valorado viernes 22 de diciembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Goed is goed. Dit vind ik irritant."

Valorado sábado 9 de diciembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Keeps cat out of garden and means soil is not full of cat ..."

Valorado martes 5 de diciembre de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"We have had it in place in the garden for two weeks its on high and it does not deter the cats from coming in the garden it picks them up and they stand in front of it and does not scare them off I am surprised maybe I should have gone for another brand"

Valorado domingo 19 de noviembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"TOP service en prijs van het product"

Valorado martes 7 de noviembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"De kattenverjager werkt perfect."

Valorado viernes 3 de noviembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"I use mains to power; I use three in small open plan front garden. I find I can cover the front sound grille to keep out dirt and still get 100% success."

Valorado miércoles 1 de noviembre de 2017

Valoración: 3/5 Traducir

"De werking is twijfelachtig"

Valorado lunes 23 de octubre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Lijkt goed te werken, nog een enkele keer een hoopje te vinden."

Valorado domingo 22 de octubre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"works well easy to set up"

Valorado domingo 22 de octubre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Sometimes battery fails but otherwise highly recommended."

Valorado domingo 22 de octubre de 2017

Valoración: 3/5 Traducir

"First Cat scarer certainly scared the cats but wouldn't turn off so ran the batteries down. A replacement was sent which at this time is not as successful at scaring cats but does turn off when they're not in the garden. Hopefully this will improve over the next couple of weeks."

Valorado domingo 15 de octubre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"goed apparaat, kan nog niet helemaal beoordelen of ie effectief is want ik heb ook de schutting afgezet. Maar de combi lijkt goed te werken"

Valorado jueves 28 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"The Pest Bye unit purchased did work but needed a second to be effective."

Valorado lunes 25 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Looks ok, and works as previous item it was replacing."

Valorado sábado 23 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Not had it long enough to say more"

Valorado viernes 22 de septiembre de 2017

Valoración: 3/5 Traducir

"Ik ben nog niet overtuigd van de goede werking"

Valorado jueves 21 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"heb vertrouwen in de katten verjager"

Valorado martes 19 de septiembre de 2017

Valoración: 3/5 Traducir

"Batteries failed after 3 or 4 days. Waiting to see how the scarer works with the new batteries."

Valorado lunes 18 de septiembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Only had the product for a short time but it seems to be doing the job of keeping unwanted visitors from our garden. I would recommend"

Valorado martes 12 de septiembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Zie geen schijtende katten meer alleen rennende katten. Of het apparaat waterdicht is betwijfel ik."

Valorado jueves 7 de septiembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Does what it says efficiently"

Valorado jueves 7 de septiembre de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Nog geen katten gezien, doet dus goed zijn werk"

Valorado domingo 3 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Doet wat het moet doen. Steeds minder poezen in de tuin."

Valorado miércoles 30 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Has done the job which is great (and there is a money-back guarantee if it had not)"

Valorado miércoles 30 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"We have two in different places and they definitely work."

Valorado martes 29 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent service from seller. Easy to negotiate web. Pleased with product"

Valorado domingo 27 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"katten zijn meteen weggebleven"

Valorado sábado 26 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"We have given 5 stars as since we set the scarer up we have no poo on the lawn. Hopefully it has done trick and the visiting offender has got the message."

Valorado viernes 25 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Kattenverschrikker al jaren in gebruik en geen last van katten meer. Super. Dit nieuwe kastje gaat zijn werk weer ongetwijfeld goed doen!"

Valorado sábado 19 de agosto de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"I bought two one for my back garden and one for the front the unit worked with the batteries but didn't deter the cats they sit by them when they are switched on. After two weeks the units didn't work anymore even with new batteries. I wouldn't recommend this product as the cats ignore it."

Valorado domingo 13 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"The cat scarer seems to be working, no cats for 6 weeks."

Valorado sábado 12 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"dubitatif sur l'efficacité du produit, je reconnais que depuis l'achat plus de problème :répulsif à ultrasons pour chats , je n'en vois ^plus dans le jardin"

Valorado jueves 10 de agosto de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"second purchase of cat scarer,first got broken,found to be very effective,can see cats shy away when activated"

Valorado miércoles 9 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog even afwachten of de katten niet gewend raken aan het geluid t"

Valorado lunes 7 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Don't know whether its powerful or not working properly as on position 2 it emits a high pitched noise it seems all the time as when I go into the garden, perhaps 50 yards away, I hear the noise and on position 1 I don't. It may be that the sensitivity is so good that whenever I am in its "field" it makes a noise. Or it may be that its on all the time.. anyway the cats are keeping away"

Valorado viernes 28 de julio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"The first one I bought did not work properly, it just kept clicking all the time, the replacement arrived within two days and that seems to be working O.K. Well, I haven't seen any cat 'signs' yet!"

Valorado jueves 27 de julio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"We have had very difficulty in stopping the cats fowling our lawn and the smell was horrendous but since we purchased the cat scarer have not seen a cat thanks very much"

Valorado jueves 27 de julio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Periode is eigenlijk nog te kort om goed te kunnen beoordelen, maar de eerste ervaringen zijn goed"

Valorado sábado 22 de julio de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"We hebben 2 kattenverjagers gekocht, een functioneerde meteen al niet meer, de andere na een dag. Helaas, maar ze gaan weer retour."

Valorado lunes 17 de julio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"So far has kept cats away"

Valorado lunes 17 de julio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"No cats mess on my lawn so must be doing what it said on the tin. Two weeks in."

Valorado jueves 13 de julio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Second time I've bought one of these. Great product."

Valorado lunes 10 de julio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Definitely works so pleased with the product could have better instructions though"

Valorado jueves 6 de julio de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Weet ik niet wat ik heb het nog steeds niet binnen!!"

Valorado miércoles 28 de junio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Seems to be doing it's job very well. I appreciate the instructions say it can take a while for results to be evident but in my case the poo stopped immediately. Hopefully a direct result of the scarer although as I am sure different locations, cats and other variables can have an effect I won't argue with the instructions!"

Valorado miércoles 28 de junio de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"het werkt perfekt geen katten meer in mijn tuin"

Valorado jueves 8 de junio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Apparaten werken tot dusver goed, we hebben geen katten paradijs meer in de tuin."

Valorado jueves 1 de junio de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog steeds niet ontvangen !!!"

Valorado domingo 28 de mayo de 2017

Valoración: 3/5 Traducir

"Ben nog niet zeker van de werking ."

Valorado domingo 28 de mayo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Bij het testen van de verjagers en voedingen bleken deze goed te werken. Moeten in gebruik genomen worden,samen met de reeds geplaatste verjagers."

Valorado sábado 27 de mayo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot op heden een goede aankoop, katten blijven weg."

Valorado lunes 24 de abril de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"l'appareil que j'ai reçu fonctionne en continu , je ne pense pas que soit normal ? dites moi comment faire pour vous le retourner"

Valorado domingo 16 de abril de 2017

Primrose: "Bonjour ,\nNous sommes sincèrement désolés d'apprendre que vous avez rencontré des problèmes avec notre répulsif .\nNous vous avons  bien envoyé un remplacement suite à votre contact avec notre service client.\nBien Cordialement"
Valoración: 2/5 Traducir

"Il a un chat qui tourne autour des appareils voir se frotte dessus. Est il sourd? Y a t on vtaiment une gêne pour les chats?"

Valorado sábado 8 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado viernes 7 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Het werkt prima"

Valorado jueves 6 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen kat meer te zien"

Valorado jueves 6 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Wirkt!"

Valorado jueves 6 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Only had the cat scarer a few weeks, but pleased. Only issue is that the sensor may not cat movement at high or lower areas therefore cats are still coming onto my shed and fences."

Valorado jueves 6 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 4 de abril de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"Pas d'effet pour le moment"

Valorado lunes 3 de abril de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Very effective in under 7 days."

Valorado viernes 31 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"tot nu toe geen kat meer gezien, jammer dat hij een geluidje maakt"

Valorado jueves 30 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Wirksamer als ein wesentlich teureres Gerät. Nachbestellung wird folgen"

Valorado jueves 30 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"ero scettico sul funzionamento,ma devo dire che i gatti non si avvicinano alla voliera ma ci girano alla larga,ho risolto il problema, grazie"

Valorado jueves 30 de marzo de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"never arrived!"

Valorado miércoles 29 de marzo de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"Tot nu toe is mijn ervaring slecht. De kattenverjager staat nu één week in de tuin. Nog dagelijks heb ik bezoek van katten die mijn tuin als kattenbak gebruiken. Volgens de beschrijving kan het twee weken duren voor effect merkbaar is.Ik wacht met spanning af hoe het verder gaat."

Valorado lunes 27 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"early days but so far seems to putting our furry friends off"

Valorado lunes 27 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"werkt prima"

Valorado domingo 26 de marzo de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"It seems as though product does what it says, I haven't seen any cats in garden for a while. Downside is due to battery life, each time you walk past, leaves/branches move in the wind...batteries last a week. Not feasible to keep switching off just to go in garden and power supply needs a high expenditure to set-up"

Valorado domingo 26 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen kat meer gezien, makkelijk te installeren."

Valorado jueves 23 de marzo de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Het apparaat verslindt batterijen. Schakelt op onverklaarbare momenten aan. Bijvoorbeeld wanneer het hard waait. Overdag zetten we hem al uit maar dan nog zijn 2 9v batterijen binnen 2 weken leeg."

Valorado miércoles 22 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 22 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 20 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado lunes 20 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado martes 7 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"A good start but need longer to know if it really does the job"

Valorado sábado 4 de marzo de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"lijkt net of er nu ineen geen katten meer in de buurt zijn. Ze lopen met een grote boog om onze tuin heen zodat we volop kunnen genieten van de vogels in de tuin bij de voederplaats . Ook het tuinieren wordt weer leuk zonder al de kattestront."

Valorado jueves 23 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be working - no more cat poo in my garden, but there was a cat in my garden about 10 feet away from the device, before I shoo'd it away."

Valorado lunes 20 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"It seems to be working. Only been in place a couple of days. Early days still."

Valorado lunes 20 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"14 days in garden and no sign of cats. Need longer to prove product."

Valorado domingo 19 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 8 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado miércoles 8 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"alors,comme on dit je n y croyais pas vraiment,il y a tellement de pseudo appareils,mais celui-ci marche vraiment,le fameux chat à disparu de mon jardin et les oiseaux sont encore là ,donc vraiment selectif."

Valorado lunes 6 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Kattenverjager werkt perfect. Geen kat meer gezien????????"

Valorado viernes 3 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Ganz fernhalten konnte ich die Tierli bisher nicht, vielleicht braucht es tatsächlich eine gewisse "Lernzeit""

Valorado viernes 3 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"I experienced problems with one bought previously, this being due to poor battery life. I even tested it in a closed room where it was checked twice daily but could never achieve moor that five days therefore impractical. I decided to buy a transformer albeit the cable had to be run over a path. This was the answer, no more removing the battery cover and fitting new batteries. It has turned out to be an amazing unit with a wide field of view and reaching out beyond my 16m garden perimeter, and nice to see the cats walking past on the other side of the road. The cat problem is completely eradicated and can recommend the Cat Scarer 100%"

Valorado jueves 2 de febrero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Have purchased several different cat repellent products but this is definitely the best and easiest to use."

Valorado jueves 2 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Too early to say if it's working yet but signs are good"

Valorado miércoles 1 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 30 de enero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Pu aucun chat depuis la mise en place."

Valorado jueves 26 de enero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt prima, geen kat meer gezien in onze tuin."

Valorado miércoles 25 de enero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 25 de enero de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"Nog geen resultaat"

Valorado martes 24 de enero de 2017

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt uitstekend!!!"

Valorado martes 24 de enero de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"Katten reageren maar zijn niet onder de indruk blijven derhalve ook niet weg"

Valorado jueves 19 de enero de 2017

Valoración: 2/5 Traducir

"Pour l instant pas assez de recul pour savoir si celui ci fonctionne en tout cas le produit avait déjà l air de avoir été utilisé. Plastique rayé, sale en mauvais état"

Valorado miércoles 11 de enero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"ok"

Valorado domingo 25 de diciembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Very impressed haven't had any cat's mess for days! Would recommend this product! Thank you."

Valorado domingo 25 de diciembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Works well keeps most of the cats away"

Valorado lunes 12 de diciembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"het apparaat werkt zoals ik tot nog toe kan beoordelen naar behoren."

Valorado miércoles 7 de diciembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Gaan met een grote boog om de plek heen."

Valorado martes 6 de diciembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt goed, lijkt te doen wat hij moet doen.....geen kattenstront meer gevonden!"

Valorado lunes 5 de diciembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Bought 1 should have bought 2 at the same time to cover the other side of where out car is parked does the job excellently but give it time to work"

Valorado lunes 21 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"De kattenverjager werkt goed voor het gazon en langs het pad en op het terras. Katten die zich onder stuiken of achter bv de herfstasters bevinden kan de bewegingsmelder niet "zien". Dus je moet wel zorgen dat je een vrij traject maakt op kat-hoogte. Sinds ik de verjager heb neergezet heb ik geen katten meer over het gazon zien lopen. Hun aanloop route richting de vogelvoederplaats lijkt zoals het er nu uitziet geblokkeerd."

Valorado domingo 20 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"nvt"

Valorado miércoles 16 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot op heden nog geen katten in onze tuin gezien. Hopelijk blijft dit ook zo."

Valorado lunes 14 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Just what we wanted. A Christmas tree bauble with the letters 2016."

Valorado lunes 14 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"habe schon 3 im Einsatz sind gut"

Valorado miércoles 2 de noviembre de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Ik weet nog niet of de kattenverjager goed werkt, ik zie nog katten door mijn tuin lopen."

Valorado martes 1 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"I only received this product on Tuesday 18 October but no problem with it so far in that my cat, which was annoying a neighbour, seems to have stopped visiting her. Will keep fingers crossed that this continues as I now have 2 electronic deterrents outside her kitchen window area."

Valorado lunes 31 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Early days yet. Not yet working still living in hope though!!"

Valorado lunes 31 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"fonctionne bien"

Valorado jueves 27 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado martes 11 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"It really works most of the time. The buying of poo bags has reduced considerably."

Valorado martes 4 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"C'est le début mais pas mal"

Valorado lunes 3 de octubre de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"It does not work we have 4 cats that live either side of us and the device does not stop them coming on to ou lawn would not recommend it this product"

Valorado lunes 3 de octubre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"The product works as guaranteed . No Cats in garden. Thank you"

Valorado domingo 2 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Cat scarers are working well, despite my garden being on a slope. Would have liked the diagram to have included the precise position of the PIR and the sound producing mechanism."

Valorado jueves 29 de septiembre de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"De toon hoor je alleen als je erg dichtbij sta en bij een vorige hoorde verschillende personen wel de toon. De reactie op katten heb ik nog niet gezien."

Valorado miércoles 28 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"They seem to work !"

Valorado miércoles 28 de septiembre de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"poor quality"

Valorado martes 27 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Nu twee weken in de tuin. Geen katten en kattenpoep meer gezien. Top!"

Valorado lunes 26 de septiembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"fantastic"

Valorado lunes 26 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het lijkt erop dat dit inderdaad een effectieve kattenverjager is (1 week in gebruik en we zien haast geen katten meer in de tuin)"

Valorado lunes 19 de septiembre de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"De meest vervelende kat komt nog steeds in de tuin en trekt zich weinig aan van de verjager."

Valorado domingo 18 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Worked OK for 2 weeks but just had to clear up a pile - might be because of the misty weather!"

Valorado miércoles 14 de septiembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Die Ergebnisse sind sehr gut, kann ich weiterempfehlen."

Valorado lunes 12 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het product is nog tekort in gebruik om hier een mening over te geven."

Valorado sábado 10 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 10 de septiembre de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Good product, now have two."

Valorado sábado 10 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 28 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"I think it does what it says on the tin."

Valorado martes 23 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado domingo 21 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 15 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Na een week in gebruik kat 2 x in de tuin geweest,eerste keer zat te bibberen in een vrij hoekje,tweede keer koos hij een andere ingang,spijtig wordt het belemmerd door struiken,deze kat is hardleers."

Valorado domingo 14 de agosto de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Doet het niet. Wacht tot dat ik een nieuwe krijg dat ik hem terug kan sturen."

Valorado domingo 14 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"No problems so far"

Valorado domingo 14 de agosto de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Tot nu toe zie ik niet dat de katten mijn tuin vermijden, misschien moet dat nog komen, Kan tot 4 weken duren, de verjager hangt pas 12 dagen."

Valorado jueves 11 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"bereits der 3"

Valorado miércoles 10 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"kan er nog niets van zeggen,te kort in gebruik."

Valorado martes 9 de agosto de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Die Geräte scheinen scheinbar nach ein paar Tagen schon nicht mehr zu funktionieren, oder die neuen Batterien sind nicht in Ordnung. Batterien lasse ich noch testen."

Valorado martes 9 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Had two of these over the years they seem to work well"

Valorado martes 9 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"hebben een keer een kat in de achter tuin gehad , en die wist niet hoe snel hij weg moest komen."

Valorado jueves 4 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 3 de agosto de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"eine sehr gutes Gerät welches bei meinem Einsatz den zugesicherten Eigenschaften voll umfänglich entspricht"

Valorado domingo 31 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 31 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Depuis la pose de l'appareil, aucun chat n'est venu dans la zone à protéger, dans le jardin............"

Valorado sábado 30 de julio de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Al een aantal weken in gebruik en werkt wel voor een aantal katten maar er zijn er toch nog die geen gevolg geven aan het geluid, dus we blijven hopen dat het toch binnen afzienbare tijd zal helpen."

Valorado miércoles 20 de julio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"De Kattenverjager werkt een paar weken al niet meer."

Valorado martes 19 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Katteverjager geinstalleerd in de tuin en binnen 24 uur resultaat tot nu toe geen kat meer gezien."

Valorado domingo 10 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"9"

Valorado domingo 10 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Katten blijven (voorlopig) weg uit de tuin, dus het apparaat doet zijn werk goed."

Valorado domingo 10 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Kleine tuin maar geen kat meer gezien."

Valorado domingo 3 de julio de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Sinds kort geïnstalleerd, kan nog niet oordelen over de effectiviteit. Afwachten dus."

Valorado sábado 2 de julio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Le répulsif pour chat parait très efficace. Les chats ont disparus le jour même de l'installation."

Valorado martes 28 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog wel hier en daar kattepies maar veel minder we hebben veel last van zwerfkatten dus kunnen ook dove katten zijn"

Valorado lunes 27 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Great."

Valorado lunes 27 de junio de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"The pestbye works well, but the batteries were empty after only one month"

Valorado sábado 25 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado miércoles 22 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ce produit ne me parait pas efficace à 100/100 ."

Valorado lunes 20 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed"

Valorado domingo 19 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Vanaf inschakelen meteen geen overlast van katten. We merken meteen dat katten hun routines aanpassen en onze tuin mijden. Opvallend: zodra de batterijen leeg raken komen de katten terug. Mooi om te weten dat je de batterij moet vervangen, het klusje daarbij (uitwerpselen kat opruimen) is minder."

Valorado jueves 16 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Je l'ai mis en place dès réception et il fonctionne bien. C'est efficace. Pensez à le mettre sur la position II la première fois."

Valorado martes 14 de junio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Het apparaat maakt een krakend geluid maar daar blijft het bij, zonde van mijn geld. Want de katten zitten ernaast en gebruiken mijn tuin gewoon als kattenbak!"

Valorado lunes 13 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"De eerste gaf continue een signaal af, maar hij werd vervangen door een goed functionerende.Ik heb nu veel minder last van katten in mijn tuin."

Valorado domingo 12 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"C'est la deuxième fois que je commande cet appareil,d'une très grande efficacité pour écarter les chats du jardin,seul bémol sa longévité due au manque de protection de l’interrupteur qui rouille et reste coincé."

Valorado domingo 12 de junio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"ik kan niet zeggen of het werkt. het is mij onduidelijk hoelang het apparaat een signaal afgeeft. als de bewegingsmelder geactiveerd word komt er een rode verlichtig, die gaat na een seconde of 10 weer uit, dus ook het geluid stopt dan? in de gebruiksaanwijzing staat er niet veel uitleg. Wel staat er dat het op warmtebron reageert maar dat klopt niet, het reageert op beweging, warm of koud. De eerste dagen reageerde de beweginsmelder al als ik de keukendeur opende (+/-12meter) maar nu reageert hij pas als ik er een meter of 4 bij ben. Dus ik kan ook geen score geven, maar omdat het moet vul ik 'slecht' in. Paul"

Valorado sábado 11 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Kattenverjager was nog maar net aangesloten, maar het lijkt erop dat het uitstekend werkt. De kat van de buren sprong bijna een meter in de lucht en ik heb hem nog niet weer gezien."

Valorado sábado 11 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Het ziet er naar uit dat het werkt, binnen 10 dagen geen overlast van katten meer."

Valorado viernes 10 de junio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Tot nu toe gebeurt er niks. De kat ligt er gewoon voor. Maar....de 28 dagen zijn nog niet om. Ben blij met de niet goed geld terug garantie. Het lijkt niet te gaan werken namelijk. Heb er na bijna twee weken geen vertrouwen in."

Valorado jueves 9 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Het werkt geweldig sind het in de tuin staat heeft er nog geen kat inonze tuin gepoept."

Valorado jueves 9 de junio de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"I've had this 2 weeks now cats are still going on my garden,also the batteries don't last long i put 2 9v batteries in and they have already gone so had to buy 2 more which works out expensive"

Valorado jueves 9 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"prima, hoop dat hij het goed gaat doen!"

Valorado miércoles 8 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"déjà testé"

Valorado miércoles 8 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Efficace"

Valorado miércoles 8 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"In ieder geval heel veel minder katten in de tuin."

Valorado martes 7 de junio de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"werkt goed geen kat meer te zien in onze tuin"

Valorado domingo 5 de junio de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Poor"

Valorado domingo 5 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"En cours d'essais"

Valorado sábado 4 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Malgré le problème rencontré à savoir une panne au bout de 15 jours, je ne peux que réitérer mon avis sur l'échange très réactif que PRIMROSE m'a proposé,à savoir un échange gratuit de matériel dans un délai record (Pb soulevé le 2 JUIN, re-livraison le 3 JUIN ) Comment mieux faire ? Félicitations pour votre réactivité et futurs acheteurs n'hésitez pas ."

Valorado jueves 2 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt."

Valorado lunes 30 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"So far so good. I am assuming its doing it job."

Valorado sábado 28 de mayo de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"ca m:a repulsé plus que les chats!!! bonne idee.......... mais zero points (peut etre ca va prendre un peut de temps pour avoir un effet!!) .c:est le cinqieme jour aujourhui .....peut etre je vais essayer moi meme de pas rentre danz les zones d:effet (ggggrrrrrhhhh!!! les CLIKKKS !!!!! ce n:etait pas exactement l:idee pour les a achetés..!!! on va voir! ;) merci quand meme: je pense ( espere!!!) que ca va arrive . bonne journee :)"

Valorado miércoles 25 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Funktioniert gut"

Valorado sábado 21 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado sábado 21 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Good quality, easy battery change, however battery change required after a few days."

Valorado miércoles 18 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 16 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Sinds plaatsing nog geen kat in de tuin gezien!"

Valorado lunes 16 de mayo de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Pour l'instant très peu de succès mais peut être faut il du temps !!!!!!!"

Valorado lunes 16 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Our neighbor has 7 seven cats who visited our garden constantly - not any more !"

Valorado lunes 16 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 15 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"seems to be working ok no cats bothering me now thanks ron"

Valorado viernes 13 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ziet vooralsnog uit dat het werkt, batterijen gaan niet lang mee, ongeveer 3 weken"

Valorado jueves 12 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Zie hier boven. Maar ik heb de katten niet mijn op mijn tuinstel gezien..."

Valorado martes 10 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Staat pas een week"

Valorado domingo 8 de mayo de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"De vorige is naar 2 jaar defect gegaan, schakelaar onderzijde waren verroest. Doet wel wat ie moet doen"

Valorado sábado 7 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Dès le lendemain de la mise en place de ces appareils, aucun chat dans les massifs, ni à l'affût des oiseaux de la nature que je nourris. J'adore les chats; j'en ai moi-même plusieurs mais ils sont habitués à leurs caisses à litière. Si l'efficacité se confirme dans les semaines à venir, je repasserai une nouvelle commande pour le cas où un appareil devait tomber en panne."

Valorado sábado 7 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Seems to have started working straight away, No nasty cats mess so far. Also doesn't seem to bother my dogs."

Valorado viernes 6 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Vanaf dag 1 geen kat meer gezien in de buurt van de kattenverjager. Eindelijk!!!"

Valorado martes 3 de mayo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"tres actif pas mieux sur le marché"

Valorado miércoles 27 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"nel mio giardino ha funzionato bene , ne ho appena comprato un altro"

Valorado viernes 22 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Die Testphase hat gerade begonnen.Ist stabil und arbeitet."

Valorado jueves 21 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 20 de abril de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Het lipje van het klepje voor de batterij was al afgebroken toen we het kregen. Verder werkt het product wel naar behoren"

Valorado lunes 18 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Uitstekende oplossing tegen kattenhinder. Ben dik tevreden."

Valorado lunes 18 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 13 de abril de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Batteries do not last long and so far still have cat problem but it is early days so may be okay"

Valorado martes 12 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Geen last meer van katten"

Valorado domingo 10 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Goed"

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het lijkt erop dat de katten wegblijven, maar ze zijn nog te kort in bedrijf om een definitief oordeel te hebben"

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Batterijen (op de batterij zuinige stand) zijn zeer snel leeg; de poes zit gewoon in de tuin en doet het .... i.t.t. dit instrument, dat het niet doet."

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"A couple of the plants looked a bit small, but I'm sure they will be ok"

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"to early to say but seems to work well"

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ze blijven weg, maar dat kan ook door het matige weer komen."

Valorado martes 5 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 5 de abril de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Poezen zijn nog niet uit de tuin, we kiezen nu steeds een andere plek en hopen dat ze daardoor ook geirriteerd raken en wegblijven."

Valorado lunes 4 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 3 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe geen katten meer laten we hopen dat het zo blijft"

Valorado sábado 2 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Takes a few weeks to scare off regular cats, however, stray cats will not be deterred. Seems a good product.."

Valorado miércoles 30 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Great item"

Valorado miércoles 30 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Ik ben helemaal blij met deze kattenverjager, sinds dag 1 geen kat in onze tuin gezien ! Wij zetten het apparaatje uit zodra onze kat de tuin in wil gaan en daarna weer aan. Het is een aanrader !"

Valorado martes 29 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"seems to be working perfecly. i have had no cats mess at all since using this product. i feel like i have won the lottery."

Valorado martes 29 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Bon produit appareil avec un signal puissant mais attention alimentation par adaptateur secteur de préférence car il faut 2 piles 9 volts et dans mon cas déclenchement intempestif dû à notre passage devant la cellule bref fait son boulot repousse parfaitement les chats."

Valorado sábado 26 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"correspond aux caractéristiques publiées"

Valorado jueves 24 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado jueves 24 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"lijkt goed te werken, nog geen kat zien passeren"

Valorado martes 22 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"sto ancora cercando la posizione adatta ove installarlo, al momento a volte funziona a volte no, debbo ancora capire il perchè"

Valorado martes 22 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Very pleased there has been a dramatic cut in the amount of cats in our garden."

Valorado lunes 21 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"So far seems to be working as far as stopping cat who was pooping in flower bed every day which is great but other cats although not using my garden as a toilet are still visiting and spraying some days so only time will tell hopefully given a little more time they will avoid my garden too."

Valorado lunes 21 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"We hebben de kattenverjager nu een kleine week en merken dat de katten niet meer in de tuin rondlopen, maar snel oversteken naar aangrenzende tuinen."

Valorado domingo 20 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Sinds ik de kattenverjager heb geïnstalleerd is er in mijn tuin niet meer gepoept. Ik ben dus zeer tevreden!"

Valorado domingo 20 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"gevoelig voor struikjes (of de kat is slimmer)"

Valorado viernes 18 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Al vanaf de eerste dag resultaat. Twee duimen omhoog"

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"Nog maar kort geleden gekregen en neergezet dus nog geen merkbaar resultaat."

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ne semble pas tenir longtemps avec des batteries. Pas d'option au réglage."

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"well its working so far .Seems like a good product. Well done."

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Easily setup and appears to be doing their job"

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Katten gaan gewoon voor het apparaat zitten."

Valorado jueves 10 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt tot op heden goed."

Valorado martes 8 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado domingo 6 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"bon produit qui fait bien son travail"

Valorado domingo 6 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"A priori cela est efficace mais à évaluer sur du plus long terme."

Valorado viernes 4 de marzo de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Van tevoren veel verschillende ervaringen gelezen en toch maar geprobeerd. Ik ben enthousiast over het resultaat! Sinds de kattenverjager in de tuin staat, vind ik geen kattenpoep meer. De kat van de buren zag ik reageren op het apparaat: hij koos er meteen voor om de tuin weer snel te verlaten. Wat mij betreft voor iedereen een aanrader!"

Valorado miércoles 2 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to keep an area clear of mess. You need more than one; triangulation is best."

Valorado miércoles 2 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik geloof dat hij goed werkt alleen het controle piep niet gehoord"

Valorado martes 1 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Katzenvertreiber muss erst erprobt werden."

Valorado martes 1 de marzo de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"I am getting less cats (not sure if weather is cold and thats why) but still 2 cats have very happily walked past the scarer. :-( Please advise"

Valorado jueves 25 de febrero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"werkt uistekend de katten blijven uit de tuin"

Valorado lunes 22 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Na de kattenverjager een week gebruikt te hebben zien wij geen katten meer, dus hij werkt !"

Valorado domingo 21 de febrero de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Assez déçu du produit, il fonctionne correctement sur une toute petite distance, pourtant j'ai mis des piles de qualité (donc chères). La portée est de maximum 6 m, contre 16 m annoncée, ce qui, en surface, ne couvre qu'une toute petite partie de mon jardin. Je vais chercher autre chose."

Valorado domingo 21 de febrero de 2016

Primrose: "Bonjour, Merci pour votre commentaire. il s'agit de 15 m carré ce qui correspond en effet à une assez petite surface (environ 4x4m) mais cette information étant bien indiquée sur la page produit. Il est conseillé d'en placer plusieurs sur les surfaces plus larges afin d'optimiser l'efficacité du produit. Cordialement L'équipe Primrose.fr"
Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 20 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het apparaat werkt zeer goed. Na de plaatsing geen kat meer in de tuin gezien."

Valorado viernes 19 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Satisfaisant dans un rayon de 4 à 5 m. Plus loin, essais en cours."

Valorado martes 16 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Katzrnvertreiber zeigt Wirkung"

Valorado sábado 13 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Moet nog even afwachten wat de werking is en de beste plaatsing van de kattenverjager"

Valorado viernes 12 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"When the scared is on I haven't seen any cats in my garden"

Valorado jueves 11 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 10 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Geen kat meer gezien, maar het is nog winter, over een poosje weet ik het zeker, of ze op een zwoele zomernacht nog komen graven! Dan zetten we zwaarder geschut in stelling b.v. Een waterpistool ????????"

Valorado viernes 5 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Slechts kort in gebruik maar nog niet voor 100% overtuigd, wel een kat in de tuin gesignaleerd."

Valorado lunes 1 de febrero de 2016

Valoración: 2/5 Traducir

"lappareil est bruyant au déclenchement de la mise en action et indiscret par la veilleuse rouge lorsqu'il est en activité ces déclenchements et veilleuse ne sont pas dans le descriptif de l'appareil !"

Valorado viernes 29 de enero de 2016

Primrose: "Bonjour, Merci pour votre commentaire. Tous les détails ne peuvent figurer sur la page produit. C'est pourquoi il peut être intéressant de contacter notre service client pour leur poser les questions concernant l'appareil et son fonctionnement. De plus, si vous rencontrez un problème particulier avec votre objet, nous vous conseillons d'écrire à notre équipe en utilisant l'email suivant info@primrose.fr Merci de votre compréhension. L'équipe Primrose.fr"
Valoración: 4/5 Traducir

"There's still an occasional fouling but certainly the situation is very much improved & we rarely saw a cat walking in the garden now. Recommended.."

Valorado viernes 29 de enero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado jueves 28 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"New neighbours have brought a cat with them. Item seems to be working ok. Lets hope my garden will soon be free from their cat and my plants can once again live without fear of being dug up."

Valorado lunes 25 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Voldoet aan de verwachtingen"

Valorado jueves 21 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"En attente des résultats,"

Valorado miércoles 20 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"i have only had it for a couple of weeks so perhaps to soon to judge. seems very costly on batteries"

Valorado miércoles 20 de enero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Great product worked very fast and effective so far in our industrial premises."

Valorado miércoles 20 de enero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Des les premiers jours les chats sont repoussés de mon potager (vu les traces laissées la nuit).L'appareil est puissant: la notice annonce jusqu'à 16 m d'efficacité en position 1 c'est bien réel.Je suis très content de cet appareil."

Valorado jueves 14 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"It has now been in use for about 2 weeks and is beginning to show results, so far pleased with the item."

Valorado miércoles 6 de enero de 2016

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado lunes 4 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"the cat scarer seems to be working ,thank goodness"

Valorado jueves 31 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Funktioniert gut, aber hat sehr hohen Verbrauch von Batterien. Ich habe ein 9 Volt Netzteil daran angeschlossen und so keine Probleme mehr."

Valorado miércoles 30 de diciembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"È il secondo Pest-Bye che acquisto. Il prodotto è molto valido, ma è indispensabile l'alimentatore-adattatore elettrico "

Valorado martes 29 de diciembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Vanaf de eerste dag "bingo". Sedert het toestel in gebruik geen enkele kattendrol meer aangetroffen op onze gazon. Daarvoor : 1 à 2 per dag. Als dit zo blijft een prachtig kerstpakket."

Valorado lunes 28 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ze lijken te werken maar een van de twee heeft nu al zijn batterijen binnen 2 weken op, omdat het overal beweging detecteert. Moet verder experimenteren met positie maar een voortuin met veel beweging bij buren is lastig."

Valorado lunes 21 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"kattenverjager geplaatst, maar weet nog geen resultaat. Werking op zich is prima."

Valorado miércoles 16 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"appareil tres simple a utiluser"

Valorado miércoles 16 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Buono, funziona. Spedizione perfetta. Adesso devo capire bene come posizionarlo al meglio."

Valorado miércoles 16 de diciembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"het werkt niet zoals we verwacht hadden, poezen zijn er niet bang van"

Valorado martes 15 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"lijkt goed te werken, afwachten maar!"

Valorado domingo 13 de diciembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Die Geräte funktionieren, bei Minustemratoren wird anscheinend die Reichweite kleiner. Die Katzenhinterlassenheiten sind nicht ganz weg, jedoch minimiert."

Valorado viernes 11 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"trop tôt pour me prononcer. Il fonctionne c'est le minimum que l'on puisse de mander!"

Valorado viernes 4 de diciembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Das erste gerät, was wir bekommen haben, ist in Ordnung. Das zweite Gerät, das wir bekommen haben, hat eine Rechweite von nur 5.00 meter, deshalb ist es nicht zufriedenstellend."

Valorado miércoles 2 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"bin zufrieden"

Valorado martes 1 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Der beste Katzenschreck den ich bis jetzt hatte."

Valorado lunes 30 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Genau das Gleiche wie oben."

Valorado lunes 30 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado lunes 30 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Preiswertes und qualitativ interessantes Produkt mit guter Wirkung, aber im Betrieb sind Sensoren sehr sensibel und intensiv eingestellt. Bei jeder kleinen Bewegung im Garten auch durch Wind geht der Katzenschreck ab, so dass pro 14 Tage Betriebsdauer Batteriekosten für gute 10 Franken pro Gerät anfallen. Das geht ins Geld. Etwas besser bei Betrieb auf Stufe I."

Valorado domingo 29 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Kaum hat es mal geregnet, geht das Gerät nicht mehr (ist nicht richtig isoliert)"

Valorado domingo 29 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"bin bis zufrieden"

Valorado sábado 28 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"soweit ich dies bis jetzt beurteilen kann, definitive Ergebnisse wohl erst im Sommer 2016"

Valorado sábado 28 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"ca marche mais a voir si efficace dans le temps"

Valorado sábado 28 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Zu hoher Batterieverbrauch oder Kriechströme? Wirkung ansonsten gut"

Valorado viernes 27 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Mais nous attendons des jours moins humides et moins froids pour en voir l'efficacité. Quand le temps est désagréable les chats, en effet, restent chez eux, ou ne vadrouillent pas dans le voisinage.Pour l'instant aucune visite inopportune."

Valorado viernes 27 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Da wir es ausschließlich auf Batterie betreiben ist dieser natürlich emens hoch. Wir empfehlen daher das Netzkabel wenn es möglich ist. Bei uns war dies nicht der Fall. Ansonsten tut der Katzenvertreiber seinen Dienst"

Valorado jueves 26 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Völlig unbrauchbar, und dazu noch Verbrauch teurer Batterien!"

Valorado martes 24 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado martes 24 de noviembre de 2015

Valoración: 3/5 Traducir

"Prodotto buono, consegnato in tempi brevi e in ottimo stato."

Valorado lunes 23 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"funktioniert einwandfrei"

Valorado sábado 21 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Het is wat vroeg om positief te zijn,maar we hopen op het beste."

Valorado jueves 19 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Seitdem meiden die Katzen unseren Garten."

Valorado miércoles 18 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Hij lijkt uitstekend te werken. Geen katten meer te zien! We hebben 'm met adapter gebruikt en dus niet met batterijen. Ik vermoed dat ie batterijen zal vreten (2x 9V batterij moet er in) en dus heeft adapter de voorkeur. Let op, die adapter (9V wordt gevraagd) zit er niet bij. Ik heb een 5V-1,0A adapter gebruikt, en ondanks de lagere spanning lijkt ie het prima te doen."

Valorado domingo 15 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"fontionne sans arret heureusement qu'il est sur secteur car avec 2 piles 9v bonjour les dégats"

Valorado domingo 15 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"1) Ich habe leider noch keine Wirkung feststellen können, Katzen usw. interessiert es nicht. 2) Sehr hoher Batterieverbrauch (alle paar Wochen). Ist somit auch viel zu teuer."

Valorado viernes 13 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"j,ai meme pas reçu la marchandise (13/11/2015) . veuillez faire le neccessaire . merci"

Valorado viernes 13 de noviembre de 2015

Primrose: "Bonjour, votre dossier indique que votre problème a été résolu, nous espérons que vous êtes satisfait de notre service. Cordialement L'équipe Primrose.fr"
Valoración: 5/5 Traducir

"Doet zijn werk goed. Op dit moment vluchten de katten!!"

Valorado jueves 12 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"mit Netzteil ok."

Valorado jueves 12 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ich war zufrieden"

Valorado jueves 12 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Das Ding ist Mist. Das Geld nicht wert."

Valorado jueves 12 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Die Katzen hat das Gerät nicht gestört, sie haben sich in unserem Garten weiterhin Wohlgefühlt"

Valorado miércoles 11 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 10 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Batterien sind in 5 Tagen leer ! Wirkung des Gerätes ist in Ordnung ."

Valorado martes 10 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Wij zijn tevreden over het resultaat."

Valorado jueves 5 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Cats disappeared in less than a week. The one I saw in the garden was clearly aware that things were different but was not distressed by the sound which I was pleased about."

Valorado jueves 5 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"So far seems of sound quality and appears to be working well."

Valorado jueves 5 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"jupi........ ik heb geen last... meer... van katten"

Valorado miércoles 4 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"This item doesn't work other than when you push the test button, it stays on with no means of switching it off. Two batteries lasted 5 days and the Cat/fox infra red went off. No way to feedback other than here. What a waste."

Valorado miércoles 4 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"J'ai installé l'appareil il y a 8 jours, depuis, le chat ne vient plus... C'était pourtant un animal habitué à faire ses besoins sur ma terrasse depuis longtemps. je vais quand même le laisser un mois, mais je suis très contente du résultat. De plus, la livraison est rapide."

Valorado martes 3 de noviembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"ik had deze week een kat in mijn tuin ondanks de kattenverjager"

Valorado lunes 2 de noviembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Già comprato nel mese di Luglio per altra casa, trovo il prodotto veramente efficace."

Valorado viernes 30 de octubre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"il n'empeche pas les chats ni le ***** à aller dans le jardin"

Valorado miércoles 28 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Produit conforme à la description. Il fonctionne bien. Il vaut mieux utiliser des piles recharcheables car l'autonomie est inférieur à 1 mois. Point fort : le répulsif ultrasons à bien fonctionné sur les chats (je voulais les faire fuir du bac à sable de 5m x 4m de mes enfants)."

Valorado jueves 22 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 22 de octubre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Er lopen wel minder katten in mijn tuin, maar ze komen dus nog wel."

Valorado miércoles 21 de octubre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"katten lopen er alsnog vrolijk langs en poepen de hele tuin onder , zonde van het geld wil nog een paar weken proberen anders retour!"

Valorado martes 20 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"ARRIVATO PERFETTAMENTE NEI TEMPI STABILITI, E' GIA' IL SECONDO CHE ACQUISTO, PRODOTTO OTTIMO"

Valorado lunes 19 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"zie boven"

Valorado sábado 17 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Het product is te kort in huis om de werking naar waarde te kunnen schatten. Wel vind ik dat de waterdichtheid van de behuizing matig is. De beschrijving is te summier: er is een test knop waarvan de werking niet beschreven is."

Valorado sábado 17 de octubre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Geen hele duidelijke gebruiksaanwijzing. Hadden er meer van verwacht!"

Valorado sábado 17 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Werkt goed ."

Valorado viernes 16 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Onze tuin voor en achter werd als openbaar toilet gebruik door 2 katten uit de buurt. Ik moet zeggen dat wij na plaatsing van de kattenverjagers nog maar 1 keer poep hebben gevonden achter. Reden daarvoor was dat de kattenverjager verkeerd stond gericht. Kortom, zorg dat je 'm goed plaatst en dat werkt het perfect!"

Valorado viernes 16 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado viernes 16 de octubre de 2015

Valoración: 3/5

"Es pronto pero de momento los gatos se tumban al lado del aparato"

Valorado miércoles 14 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Ottimo prodotto, efficace"

Valorado domingo 11 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 10 de octubre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Tot op heden werkt het nog niet en de 28 dagen dat het product moet werken zijn al verstreken"

Valorado miércoles 7 de octubre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Werk niet. Tuin is nog vol met katten."

Valorado miércoles 7 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Impeccable, les chats ne viennent plus uriner dans notre cour. L'appareil servira pour le potager dès le printemps prochain"

Valorado miércoles 7 de octubre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Zie boven"

Valorado martes 6 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"OK"

Valorado lunes 5 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"sta facendo un buon lavoro"

Valorado lunes 5 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Ik heb de Kattenverjagers nu twee weken hangen. Geen katten meer in de tuin. Dus het apparaat doet wat het beloofd."

Valorado sábado 3 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Not sure as yet how effective they are !"

Valorado sábado 3 de octubre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"au départ sceptique.....mais au final content. produit très performant."

Valorado jueves 1 de octubre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"slechte verpakking, leek wel of het een 2e hands was."

Valorado domingo 27 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"It's apparently takes a couple of weeks to see if its works as predicted but so far seems to be working well"

Valorado sábado 26 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"what about one that cannot be tampered with by the children?!"

Valorado viernes 18 de septiembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"I have left a complaint before writing this review: This product is rubbish, since installing this I have still had the daily cat visits to my garden. I have 3 small children and I installed this hoping I didn't have to daily scoop poo out of the garden, not a great start to each day :)"

Valorado viernes 18 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Cat scanner appears to be working okay - though cats still occasionally trespassing on scanned area of garden. It remains to be seen whether the product will be completely effective in the longer term."

Valorado jueves 17 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent product ,up to 6 cats causing problems each day ---not any more. worth every penny."

Valorado jueves 17 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"zeer te vrede"

Valorado miércoles 16 de septiembre de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"De eerste dagen werkte het apparaat geweldig ,nu hebben de katten er lak aan, en huppelen weer vrolijk in de tuin helaas!"

Valorado miércoles 16 de septiembre de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 4/5 Traducir

"the "cat scarer" seems to have worked in the back garden - hence an order for a second one to go in the front garden"

Valorado martes 15 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Resultaat is geweldig.Geen last meer van die katten!"

Valorado lunes 14 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Volgens mij werkt het echt!"

Valorado domingo 13 de septiembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Pour l'instant les chats ne semblent pas du tout pertubés par cet appareil : un peu décevant !"

Valorado viernes 11 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 8 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Ottimo"

Valorado lunes 7 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 6 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"alles ok"

Valorado sábado 5 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"sembra che funzioni"

Valorado viernes 4 de septiembre de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"So far so good. After 3 weeks still haven't seen any cats at the end of the garden covered by the scarer (which is where they kept digging in the veg beds). It's still working as it senses me when I'm near it. Seen the neighbour's cat once at the opposite end of the garden not covered by the scarer so may get another one so the whole garden is covered."

Valorado jueves 3 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe goed resultaat."

Valorado martes 1 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot op heden voorzover ik heb kunnen waarnemen geen katten meer in de tuin."

Valorado martes 1 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"MAIS CONSOMME TROP DE BATTERIES"

Valorado domingo 30 de agosto de 2015

Valoración: 2/5 Traducir

"Onduidelijk of het nu wel of niet de katten verjaagd, dit is afwachten..."

Valorado viernes 28 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nog toe geen kat meer gezien in de tuin."

Valorado jueves 27 de agosto de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Excellent"

Valorado martes 25 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik denk goed, maar het is nog te kort om het echt te weten."

Valorado martes 25 de agosto de 2015

Valoración: 5/5 Traducir

"Très bien, ce n'est pas le premier que j'achète"

Valorado martes 25 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Kan nog niet zoveel zeggen. Lijkt het goed te doen. Pas twee dagen in gebruik."

Valorado jueves 20 de agosto de 2015

Valoración: 5/5

"El producto es para un amigo mio que dice que está contento con él."

Valorado jueves 20 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 17 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"zowaar geen kat meer gezien in de tuin. ook geen uitwerpselenop heven te ruimen"

Valorado sábado 15 de agosto de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"De bewuste katten reageren er helemaal niet op. Heb al diverse plaatsen geprobeerd om te "richten" waar ze altijd overheen klimmen en mijn tuin binnen komen. Men geeft aan dat het zo'n twee weken kan duren dus nog even geduld hebben. Overigens zijn deze katten volgende week een week uit logeren..........dat is de beste oplossing ;-) Mogelijke tip: de reactie voor een feedback later versturen als er wordt aangegeven dat het een paar weken kan duren voor het product resultaat heeft. Nu weet ik nog niet of de kattenverjager mogelijk nog iets gaat doen."

Valorado jueves 13 de agosto de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 1/5 Traducir