Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

3.9/5
2111 valoraciones
Valoración: 1/5 Traducir

"see above it stops cats from fouling the area at a high cost in batteries"

Valorado martes 26 de febrero de 2019

Valoración: 1/5 Traducir

"Geen idee, ik heb hem nog niet gezien"

Valorado miércoles 29 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Because i’m still waiting for it ! When it gets here all the cats will be dead from old- age"

Valorado miércoles 22 de agosto de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Vijf dagen in gebruik geen kat reageert en batterij binnen vijf dagen leeg"

Valorado lunes 28 de mayo de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"Absoluut geen goed gevoel bij aangezien ik het artikel nog niet binnen heb en wel betaald heb"

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 1/5 Traducir

"We have had it in place in the garden for two weeks its on high and it does not deter the cats from coming in the garden it picks them up and they stand in front of it and does not scare them off I am surprised maybe I should have gone for another brand"

Valorado domingo 19 de noviembre de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"I bought two one for my back garden and one for the front the unit worked with the batteries but didn't deter the cats they sit by them when they are switched on. After two weeks the units didn't work anymore even with new batteries. I wouldn't recommend this product as the cats ignore it."

Valorado domingo 13 de agosto de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"We hebben 2 kattenverjagers gekocht, een functioneerde meteen al niet meer, de andere na een dag. Helaas, maar ze gaan weer retour."

Valorado lunes 17 de julio de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Weet ik niet wat ik heb het nog steeds niet binnen!!"

Valorado miércoles 28 de junio de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog steeds niet ontvangen !!!"

Valorado domingo 28 de mayo de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"l'appareil que j'ai reçu fonctionne en continu , je ne pense pas que soit normal ? dites moi comment faire pour vous le retourner"

Valorado domingo 16 de abril de 2017

Primrose: "Bonjour ,\nNous sommes sincèrement désolés d'apprendre que vous avez rencontré des problèmes avec notre répulsif .\nNous vous avons  bien envoyé un remplacement suite à votre contact avec notre service client.\nBien Cordialement"
Valoración: 1/5 Traducir

"never arrived!"

Valorado miércoles 29 de marzo de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"Het apparaat verslindt batterijen. Schakelt op onverklaarbare momenten aan. Bijvoorbeeld wanneer het hard waait. Overdag zetten we hem al uit maar dan nog zijn 2 9v batterijen binnen 2 weken leeg."

Valorado miércoles 22 de marzo de 2017

Valoración: 1/5 Traducir

"It does not work we have 4 cats that live either side of us and the device does not stop them coming on to ou lawn would not recommend it this product"

Valorado lunes 3 de octubre de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"poor quality"

Valorado martes 27 de septiembre de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Doet het niet. Wacht tot dat ik een nieuwe krijg dat ik hem terug kan sturen."

Valorado domingo 14 de agosto de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"De Kattenverjager werkt een paar weken al niet meer."

Valorado martes 19 de julio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Het apparaat maakt een krakend geluid maar daar blijft het bij, zonde van mijn geld. Want de katten zitten ernaast en gebruiken mijn tuin gewoon als kattenbak!"

Valorado lunes 13 de junio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"ik kan niet zeggen of het werkt. het is mij onduidelijk hoelang het apparaat een signaal afgeeft. als de bewegingsmelder geactiveerd word komt er een rode verlichtig, die gaat na een seconde of 10 weer uit, dus ook het geluid stopt dan? in de gebruiksaanwijzing staat er niet veel uitleg. Wel staat er dat het op warmtebron reageert maar dat klopt niet, het reageert op beweging, warm of koud. De eerste dagen reageerde de beweginsmelder al als ik de keukendeur opende (+/-12meter) maar nu reageert hij pas als ik er een meter of 4 bij ben. Dus ik kan ook geen score geven, maar omdat het moet vul ik 'slecht' in. Paul"

Valorado sábado 11 de junio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Tot nu toe gebeurt er niks. De kat ligt er gewoon voor. Maar....de 28 dagen zijn nog niet om. Ben blij met de niet goed geld terug garantie. Het lijkt niet te gaan werken namelijk. Heb er na bijna twee weken geen vertrouwen in."

Valorado jueves 9 de junio de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"ca m:a repulsé plus que les chats!!! bonne idee.......... mais zero points (peut etre ca va prendre un peut de temps pour avoir un effet!!) .c:est le cinqieme jour aujourhui .....peut etre je vais essayer moi meme de pas rentre danz les zones d:effet (ggggrrrrrhhhh!!! les CLIKKKS !!!!! ce n:etait pas exactement l:idee pour les a achetés..!!! on va voir! ;) merci quand meme: je pense ( espere!!!) que ca va arrive . bonne journee :)"

Valorado miércoles 25 de mayo de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Batterijen (op de batterij zuinige stand) zijn zeer snel leeg; de poes zit gewoon in de tuin en doet het .... i.t.t. dit instrument, dat het niet doet."

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"A couple of the plants looked a bit small, but I'm sure they will be ok"

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Katten gaan gewoon voor het apparaat zitten."

Valorado jueves 10 de marzo de 2016

Valoración: 1/5 Traducir

"Assez déçu du produit, il fonctionne correctement sur une toute petite distance, pourtant j'ai mis des piles de qualité (donc chères). La portée est de maximum 6 m, contre 16 m annoncée, ce qui, en surface, ne couvre qu'une toute petite partie de mon jardin. Je vais chercher autre chose."

Valorado domingo 21 de febrero de 2016

Primrose: "Bonjour, Merci pour votre commentaire. il s'agit de 15 m carré ce qui correspond en effet à une assez petite surface (environ 4x4m) mais cette information étant bien indiquée sur la page produit. Il est conseillé d'en placer plusieurs sur les surfaces plus larges afin d'optimiser l'efficacité du produit. Cordialement L'équipe Primrose.fr"
Valoración: 1/5 Traducir

"Kaum hat es mal geregnet, geht das Gerät nicht mehr (ist nicht richtig isoliert)"

Valorado domingo 29 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Völlig unbrauchbar, und dazu noch Verbrauch teurer Batterien!"

Valorado martes 24 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"fontionne sans arret heureusement qu'il est sur secteur car avec 2 piles 9v bonjour les dégats"

Valorado domingo 15 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"1) Ich habe leider noch keine Wirkung feststellen können, Katzen usw. interessiert es nicht. 2) Sehr hoher Batterieverbrauch (alle paar Wochen). Ist somit auch viel zu teuer."

Valorado viernes 13 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"j,ai meme pas reçu la marchandise (13/11/2015) . veuillez faire le neccessaire . merci"

Valorado viernes 13 de noviembre de 2015

Primrose: "Bonjour, votre dossier indique que votre problème a été résolu, nous espérons que vous êtes satisfait de notre service. Cordialement L'équipe Primrose.fr"
Valoración: 1/5 Traducir

"Die Katzen hat das Gerät nicht gestört, sie haben sich in unserem Garten weiterhin Wohlgefühlt"

Valorado miércoles 11 de noviembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Werk niet. Tuin is nog vol met katten."

Valorado miércoles 7 de octubre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Zie boven"

Valorado martes 6 de octubre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"I have left a complaint before writing this review: This product is rubbish, since installing this I have still had the daily cat visits to my garden. I have 3 small children and I installed this hoping I didn't have to daily scoop poo out of the garden, not a great start to each day :)"

Valorado viernes 18 de septiembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Pour l'instant les chats ne semblent pas du tout pertubés par cet appareil : un peu décevant !"

Valorado viernes 11 de septiembre de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"De bewuste katten reageren er helemaal niet op. Heb al diverse plaatsen geprobeerd om te "richten" waar ze altijd overheen klimmen en mijn tuin binnen komen. Men geeft aan dat het zo'n twee weken kan duren dus nog even geduld hebben. Overigens zijn deze katten volgende week een week uit logeren..........dat is de beste oplossing ;-) Mogelijke tip: de reactie voor een feedback later versturen als er wordt aangegeven dat het een paar weken kan duren voor het product resultaat heeft. Nu weet ik nog niet of de kattenverjager mogelijk nog iets gaat doen."

Valorado jueves 13 de agosto de 2015

Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 1/5 Traducir

"ik heb hem nu 2 weken staan maar de katten trekken zich er niets van aan"

Valorado martes 11 de agosto de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"De eerste unit die we kregen leek niet te werken en kreeg zelfs kopjes van de katten die hij moest wegjagen. We dachten eerst dat deze defect was, maar een vervangend exemplaar joeg de katten ook niet weg. We hebben geen vertrouwen meer in het apparaat en hebben een retourzending aangevraagd."

Valorado jueves 6 de agosto de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Geen resultaat !!! Jammer"

Valorado lunes 3 de agosto de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Maakt veel herrie waardoor het voor omstanders en voor ons zelf onprettig ervaren wordt...!!!"

Valorado sábado 1 de agosto de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Apparaat op verschillende lokaties in de tuin geplaatst maar nog altijd katten in de tuin. Apparaat reageert erg traag op beweging."

Valorado domingo 28 de junio de 2015

Primrose: "Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 1/5 Traducir

"mah.. si attiva anche alla prima leggera folata di vento, le batterie sono durate solo 2 settimane proprio perché si attiva di continuo anche senza gatti!!"

Valorado viernes 19 de junio de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Bad"

Valorado lunes 15 de junio de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"L appareil ne fonctionne pas comme prévu, appareil defectueux, j en suis mécontent."

Valorado domingo 14 de junio de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Sur 2repulsifs achetés, un ne fonctionne plus au bout de 10 jours."

Valorado domingo 14 de junio de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Katten lijken zich bijzonder weinig aan te trekken van het apparaat. Nog steeds kattenpoep in tuin."

Valorado sábado 13 de junio de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Attrape-couillon sur cet équipement, qui, utilisé avec des piles, n'est efficace que 1 dizaine de jours. Il aurait mieux fallu dans la présentation du produit dire, qu'il fallait absolument le raccorder à une prise de courant (chose non évidente dans certains endroits du jardin). Ou alors l'investissement devient très ruineux s'il demande un changement des 2 piles 9V, à cette fréquence de tous les 10 jours !!!!!"

Valorado viernes 12 de junio de 2015

Valoración: 1/5

"La caja llego abierta y la tapa del alojamiento de la pila rota, dentro del paquete de transporte totalmente precintado, asi que eso significa que se metio asi en el paquete."

Valorado jueves 4 de junio de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Ich sende Ihnen die Katzenvertreiber zurück. Es hat 1x geregnet und sie sind sofort betriebsuntüchtig geworden. Da nirgends eine Rücksendemöglichkeit hinterlegt ist: Wie kann ich Ihnen die Ware zurücksenden?"

Valorado martes 28 de abril de 2015

Valoración: 1/5

"De momento no notamos ningún efecto, "

Valorado martes 21 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"J'ai placé des piles neuves pour être certain d'être en bonne situation idéale. C'est comme si l'appareil n'existait pas. Les 2 chats voisins continuent à labourer mon potager. (2 en carré) rien n'a faire. Ils s'amusent dans la terre fraîchement retournee. Que faire ? dany@bruyereonline.be Merci"

Valorado domingo 19 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"met enthousiasme de kattenverjagers geinstalleerd. had er maar 1 nodig maar wil er echt van die katten af dus bestelde er twee. gelijk accu's erbij want batterijen zijn toch zo leeg. na openen pakketje kun je het signaal op extra sterk zetten. ik dacht hoppa zet maar op extra sterk en weg met die katten. na installatie zag ik de eerste kat al langslopen. nou geen resultaat hoor. ik hoorde de sensor inschakelen maar de kat reageerde totaal niet. de volgende kat ging gewoon voor de sensor stil staan en op mijn mooie gazon poepen. echt balen hoor. en laten we eerlijk zijn ook niet goedkoop. ik wacht nog een week en dat hoop ik dat ik deze kan retour sturen."

Valorado sábado 18 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Cat ???? scatter faulty and promised new unit would be posted out"

Valorado viernes 17 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"See above for the bad rating. I would not recommend this product at all."

Valorado miércoles 8 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Ich habe 2 Vertreiber gekauft. Beide geben ständig Geräusche von sich,die anscheinend von den Katzen geliebt werden."

Valorado domingo 5 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"N'a aucun effet, Ne fonctionne pas, *PERSONAL INFO REMOVED BY FEEFO*"

Valorado domingo 5 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"funktioniert nicht Katzen fühlen sich nicht gestört"

Valorado miércoles 1 de abril de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Per ora i gattacci non ne vogliono sapere di lasciare in pace il mio giardino. Spero lo facciano in futuro ma ho dei seri dubbi."

Valorado martes 24 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"totalement inefficace. Aucun chat n est perturbé par l équipement."

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"inéfficace"

Valorado domingo 22 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"werkt 4 dagen en nu niet meer heb er dus niks aan"

Valorado sábado 21 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"ik heb er 2 staan, 1 in de garage, en de ander juist buiten de garage. ze zijn alle 2 aangesloten via 220v adapter, en de katten zitten nog steeds in de garage !!!! dit vind ik echt waardeloos, zonde van het geld"

Valorado sábado 14 de marzo de 2015

Primrose: "U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 1/5 Traducir

"de kat gaat er gewoon voor zitten en mijn dochter hoort de piep!! Na email contact de bedrijf wordt geantwoord dat het enkele weken duurt voor het apparaat zijn werk doet!! Ik ben er niet tevreden over!!"

Valorado lunes 2 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Au bout de 8 jours notre chat vient sans problèmes vers nos 2 radars, et cela ne la gêne absolument pas. A suive..."

Valorado lunes 2 de marzo de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"E' bastata una pioggia leggerissima ed il prodotto che funzionava con batterie 9v ha smesso di funzionare. Domanda ma non è resistente all’acqua ?"

Valorado lunes 16 de febrero de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Eerste 2 dagen leek het goed te werken. De derde dag lopen de katten er rechtstreeks op af en lijkt de pestbye op ieder ander paaltje in de tuin. Batterijen vervangen, maar geen baat. Jammer"

Valorado viernes 13 de febrero de 2015

Primrose: "Onze producten hebben een garantieperiode van 2 jaar voor defecten. Wij verzoeken u om allereerst contact op te nemen met onze klantendienst. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 1/5 Traducir

"Produkt valt tegen. Kost veel batterijen en katten trekken zich niet veel aan van het geluid."

Valorado viernes 6 de febrero de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"das ding sollte doch nur bei bewegungserfassung Signal geben und für erwachsene nicht hörbare Signale abgeben !? Tatsache ist, bei netztbetrieb ständige abgabe von relativ lauten unguten Signalen !"

Valorado martes 13 de enero de 2015

Valoración: 1/5 Traducir

"Phoned to say i did'nt think it was working correctly when i set it up and was told it was ok. Cats wandering all over garden. Total rubbish!"

Valorado viernes 21 de noviembre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Batterij na 2 dagen leeg."

Valorado domingo 9 de noviembre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"The product did not work."

Valorado viernes 7 de noviembre de 2014

Primrose: "Thanks for your review. The cat repeller can take up to 1 month to be fully effective, however this is covered by our effectiveness guarantee so please let us know if you wish to return it for a full refund. Kind regards, Primrose Customer Support"
Valoración: 1/5 Traducir

"doet het wel, maar geeft geen geluid wat katten of honden ook maar iets doet opkijken, laat staan verjagen"

Valorado viernes 31 de octubre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"les voisins ce plaigne du bruit de l'appareil"

Valorado sábado 25 de octubre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Stopped working a week after I got it. Would send it back but not sure I can be bothered. Had a feeling it was a waste of money and I was right. Don't bother."

Valorado lunes 6 de octubre de 2014

Primrose: "Thank you for your review. We are sorry to hear your cat repeller has gained a fault. Please contact our customer services team and they will be happy to resolve this for you."
Valoración: 1/5 Traducir

"Absolutely useless!!! It is so noisy and giving everyone a headache if they go near the garden. Will be trying to get my money back!!!!!"

Valorado domingo 5 de octubre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Er wordt contand recht voor het apparaat nog steeds in de tuin gepoept. Apparaat doet niet ze werk en is in werkende staat"

Valorado miércoles 10 de septiembre de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Le colis est bien arrivé, selon la commande et bien emballé. Tout de suite installé, cet appareil à fait son effet. Depuis quelques jours mes ennuis son derrière, cet outil est vraiment efficace. Je suis surpris en bien."

Valorado domingo 31 de agosto de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Just doesn't do what it's advertised to do!!!"

Valorado martes 12 de agosto de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Item activates and works as per instructions, but cats still poo right in front of it, as if its ineffective in scaring them away. Rather sad as I chose the more expensive device you offer in hopes of a good result."

Valorado martes 12 de agosto de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"I have had the Cat Scarer for 10 days...with betteries and in operation for only 7 days. It has already stopped working. I can't believe that the batteries have already run out...but if that's the case, I am certainly not prepared to get two 9volt batteries on a weekly basis to keep the thing going."

Valorado sábado 9 de agosto de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"6-08-2014 De pestbye nog steeds niet ontvangen"

Valorado martes 5 de agosto de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Has had no effect so far, cats still fouling in direct line of device"

Valorado sábado 26 de julio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"This product no longer works,it rained and now doesnt work......this is supposed to be water proof,on checking why its not working ,i found there was water in the cat scarer......not happy would like a replacement"

Valorado sábado 12 de julio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"L'émission des ultrasons ne marche pas."

Valorado domingo 6 de julio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"The product simply does not work. Cats have walked within 12 inches of the scarer and not been bothered by it's presence. I will be seeking a refund."

Valorado domingo 29 de junio de 2014

Valoración: 1/5

"las pilas no duran nada."

Valorado domingo 29 de junio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"pas de résultat et surtout pas sur si il fonctionne bien.Aucun son audible alors je doute que ça fonctionne et le chat est toujours là.."

Valorado jueves 26 de junio de 2014

Primrose: "Cher client , Merci pour votre commentaire. Si vous pensez que votre produit est défectueux, merci de bien vouloir contacter notre service clientèle par email à info@primrose.fr ou par téléphone au numéro indiqué en haut à gauche de notre site . Notre équipe est à votre disposition pour vous aider . Bien à vous Melanie Service Client Primrose.fr"
Valoración: 1/5 Traducir

"abbiamo installato l'apparecchio un giardino 4mt x 3 e purtroppo ancora dopo un mese i gatti sembrano non badargli proprio. nel nostro caso soldi spesi inutilmente!"

Valorado martes 24 de junio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"n'a fonctionné que deux jours - mail au service qui reste sans réponse"

Valorado domingo 22 de junio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Il prodotto non sembra funzionare! Anzichè scacciare i gatti, li attira! Ho potuto constatare come il gatto giochi con sensore di movimento e faccia accendere/spegnere il led!"

Valorado sábado 21 de junio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Aucun effet, rien a changer les chats viennent toujours autant sur notre oidcine pourtant on a bien lu la notice mais aucun changement. Et je dois attendre 21jours pour que le répulsif marche ... dapres les employés du services !! Énormément déçu, je ne ferais pas d'autres achats chez PRIMROSE !!"

Valorado miércoles 18 de junio de 2014

Valoración: 1/5

"Llevamos 15 días con el producto y no notamos nada, los gatos siguen campando a sus anchas"

Valorado jueves 12 de junio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Gerät funktioniert aber vertreibt keine Katzen !"

Valorado domingo 1 de junio de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"der Katzenschreck ist sehr leise, blitzt nicht, finde ich schlecht"

Valorado domingo 25 de mayo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"I put this item in the garden as per instructions. After the first rain the postman said he could hear it sounding continuously. I turned it off, switched it back on again and it hasn't worked since. It is just dead. I wouldn't recommend it to anyone, how could I and I can't be bothered with hassle of sending it back. The screen has a water bloom on it and obviously water has entered it. Useless product."

Valorado jueves 1 de mayo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Leider hat der Katzenvertreiber gar keine Wirkung gezeigt. Katze hat sich direkt daneben gesetzt und kam auch weiter durch die Terassentür hereinspaziert. Nehme nun eine Sprühflasche mit Wasser, die mitlerweile von der Mietze schon von weitem gemieden wird. Katzen mögen tatsächlich kein Wasser."

Valorado miércoles 23 de abril de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"je n'ai pas reçu le produit commandé"

Valorado domingo 13 de abril de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Die Katze od. Katzen (?) benutzen den Beetrand 50 cm neben dem Katzenvertreiber weiterhin als ihr "WC"!!?"

Valorado miércoles 9 de abril de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"einen Meter neben dem Katzenvertreiber erneut Katzenscheiße!"

Valorado lunes 7 de abril de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Het werkt totaal niet er komt geen signaal uit enige wat je hoort is een klik steeds en katten liggen er gewoon voor aangesloten op stroom netwerk. Het is weggegooid geld "

Valorado lunes 7 de abril de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Because of the two failures i don't care."

Valorado viernes 28 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"- Apparaat slaat continu aan: batterijen snel leeg - Katten spelen vlak voor apparaat - Zelfs kat die ik nooit eerder heb gezien - Lijkt eerder kattenlokker dan -verjager"

Valorado miércoles 26 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Totally useless and a complete waste of money"

Valorado lunes 24 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Wardeloos. Batterijen zijn zo op en katten komen nogsteeds."

Valorado domingo 23 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Non sembra dar fastidio a gatti,percepiscono la presenza ma non si allontanano."

Valorado martes 18 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Werkt niet bij ons Kat poepte er zelfs 10 cm ervoor"

Valorado lunes 17 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"next doors cat sits alongside it !"

Valorado jueves 13 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Il prodotto emette un sibilo solo se si preme il tasto test altrimenti risulta non attivo e senza disturbo per i gatti ( ho provato col mio gatto che si avvicina senza paur"

Valorado jueves 6 de marzo de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"ho installato scaccia gatti in giardino quando il gatto del vicino entra il dispositivo si attiva il gatto lo guarda, resta lì tranquillo e se ne frega di questa tecnologia"

Valorado domingo 16 de febrero de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"We gebruiken hem pas 1 week dus???"

Valorado martes 4 de febrero de 2014

Valoración: 1/5 Traducir

"Pas du tout efficace"

Valorado lunes 13 de enero de 2014

Valoración: 1/5

"Ainda não recebi o produto"

Valorado sábado 21 de diciembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"This cat scarer has been up for about 2 weeks and if it does not work shortly primrose will have it back. I will give it another 2 weeks."

Valorado jueves 28 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Bad"

Valorado miércoles 27 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Gewoon oplichterij, evenveel kattendrollen of zelfs nog meer dan tevoren. na één week 2 duracellbaterijen van elk 8€ volledig leeg. Wil mijn geld terug. met dank"

Valorado sábado 23 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"In un giardino senza prato e con tante piante non serve perché è impossibile posizionarlo che non copra solo un area di 2 mq. "

Valorado lunes 18 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Na 4 dagen was er al 1 stuk andere werkt nu ook al niet meer batterijen zijn wel vol"

Valorado jueves 14 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"sono due settimane che l'ho installato, ma ancora i gatti mi girano davanti casa! "

Valorado lunes 4 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"De katten zitten er gewoon aan te snuffelen, kortom.... het help geen donder. Miskoop!!!"

Valorado lunes 4 de noviembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Leider ist das Gerät auch nach 14 Tagen noch nicht angekommen! Ich bin sehr verärgert und werde Sie entsprechend schlecht in den Foren bewerten!"

Valorado martes 29 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Het apparaat slikt batterijen en werkt NIET . De katten komen er letterlijk voor spelen !!!!Als mens wordt ge gek van de geluid , maar de katten zijn er blijkbaar gek op . "

Valorado sábado 26 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"dag. Kattenverjager als het niet op bat. werkt maar op het net gaat de test niet.waarom"

Valorado viernes 25 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Ik en een buurman hebben het uitgestest en het is een teleurstelling, want de katten blijven terugkomen en wij hoopten juist van dit gezeik af te zijn. wel 80 euri lichter."

Valorado viernes 25 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"I have had this product now for 2 weeks and it has not shown any signs of deterring any cats, infact they seem to totally ignore it. I will be returning the product for a full refund soon."

Valorado jueves 24 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"AUCUN EFFET SUR LES CHATS"

Valorado miércoles 9 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Le détecteur de présence ne fonctionne pas, l'appareil fonctionne en continu. Je me prépare à renvoyer le produit contre remboursement..."

Valorado martes 8 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Wij zijn toch niet helemaal tevreden over het product. De kattenschrikker doet het niet op beweging maar staat constant aan, waardoor de batterijen na 1 of 2 dagen al op zijn."

Valorado martes 8 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Na twee weken nog niets ontvangen, de katten popen nog steeds mijn tuin vol :("

Valorado martes 8 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Er zeigt keine Wirkung. Ich möchte am liebsten Alles zurück geben und mein Geld zurück haben."

Valorado viernes 4 de octubre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Das Gerät ist seit 4 Tagen im Dauereisatz bisher noch kein Erfolg . Jeden Tag kommen die Nachbarskatzen (3 Stück ) und lassen ihren Dreck bei uns zurück.Wir hofen aber dass sie sich doch noch verziehen."

Valorado domingo 15 de septiembre de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog niet gehad"

Valorado miércoles 21 de agosto de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Leider hat sich bisher kein Erfolg eingestellt,obwohl ich den Standort für das Gerät schon einige Male verändert habe.Die Verkotung meines Grundstückes hat nicht abgenommen. *personal information removed by Feefo*"

Valorado sábado 17 de agosto de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Het apparaat werkt niet. De kitten lopen er gewoon omheen...."

Valorado jueves 8 de agosto de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Werkt niet, de katten blijven er langs lopen, het doet ze verder niets."

Valorado lunes 22 de julio de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Ne fonctionne pas, les chats se couchent à côté, passent sans probléme devant le pest-bye répulsif . Je suis déçu."

Valorado jueves 4 de julio de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Can't really define this yet as we're still being visited by cats! Understand it can take several days to take effect though,so, fingers' crossed!"

Valorado miércoles 3 de julio de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Het lijkt een ideaal apparaat maar als je netjes betaald wordt er vervolgens niets geleverd "

Valorado domingo 9 de junio de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Heeft bij ons niet of nauwelijks effect. De katten en honden lopen gewoon door de sensor heen."

Valorado miércoles 5 de junio de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Nog niets ontvangen! Wel al gemaild...."

Valorado domingo 2 de junio de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"As above can't be used where I wanted to install it, I will try and return it shortly but life is hectic at the moment"

Valorado sábado 1 de junio de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Tot nog toe helpt het product helemaal niet. De katten vieren tot nog toe hoogtij in onze tuin. Ze reageren niet op het geluid van het apparaat (125 decibel)."

Valorado jueves 30 de mayo de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"At the moment it seems to be making no difference at all!"

Valorado miércoles 29 de mayo de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"De katten lopen nog steeds in de tuin; ogenschijnkijk werkt het product niet zoals vewacht"

Valorado martes 28 de mayo de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Does not appear to work, my own cat (not deaf) wandered around it with no sign of discomfort. I am waiting for an exchange or refund."

Valorado domingo 5 de mayo de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Unfortunately I bought two of these products one for use on mains and one with battery's. I have give them every chance to work only to find them completely useless. I have had as many as four cats in the garden at the same time, one basking in the sun only three feet in front of one of the PestBye advanced Cat Scarer."

Valorado martes 23 de abril de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Not yet been delivered so cannot comment"

Valorado lunes 22 de abril de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Jammer van de aankoop. De katten komen tot op een meter van het toestel hun behoefte doen.Het toestel neemt de kat (of iets anders) waar, maar het piepgeluid komt niet."

Valorado jueves 21 de marzo de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Na één week weer hopen in de tuin gevonden + geluid gaat niet af terwijl rood lampje wel signaleert. Wanneer je de test-nop induwd, dan gaat het geluid niet meer vanzelf uit."

Valorado jueves 7 de marzo de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Leider hat es nur 2 Tage gedauert, bis mein Kater das Gerät in Nachbar's Garten als ungefährlich eingestuft hat."

Valorado domingo 17 de febrero de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"poor quality outdoor wiring, batteries die really quickly, overpriced. wished we'd not bought these. waste of money (and cat problem still persists)."

Valorado miércoles 9 de enero de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Après quelques semaines d'essai, les chats sont toujours présents et ne semblent pas être gênés par le répulsif. Nous sommes déçu par ce produit."

Valorado martes 8 de enero de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Après quelques semaines d'essai, les chats sont toujours présents et ne semblent pas être gênés par le répulsif. Nous sommes déçu par ce produit. "

Valorado martes 8 de enero de 2013

Valoración: 1/5 Traducir

"Tout à fait conforme à notre commande mais trop tôt pour donner un avis sur son efficacité "

Valorado viernes 9 de noviembre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Tout à fait conforme à notre commande mais trop tôt pour donner un avis sur son efficacité"

Valorado viernes 9 de noviembre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"not started to deter cats yet"

Valorado martes 23 de octubre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"it has not started to deter cats yet"

Valorado martes 23 de octubre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"The device is designed to discourage cats from fouling the garden. I had hoped it would discourage cats from even entering the garden as I feed birds. However the device (to date) is totally ineffective in doing so. D. Toomey"

Valorado domingo 30 de septiembre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Je trouve que ca n'éloigne pas tant que ça les chats !!! "

Valorado miércoles 19 de septiembre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Je trouve que ca n'éloigne pas tant que ça les chats !!!"

Valorado miércoles 19 de septiembre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"mon amie et voisine greta degroef m a achete 1 repulsif chat cela 15 jours que je l ai mi dans le jardin en mode puissant et je n ai aucun resultats y a toujours 5 ou 6 chats "

Valorado miércoles 5 de septiembre de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"mon amie et voisine greta degroef m a achete 1 repulsif chat cela 15 jours que je l ai mi dans le jardin en mode puissant et je n ai aucun resultats y a toujours 5 ou 6 chats "

Valorado miércoles 5 de septiembre de 2012

Valoración: 1/5

"No ha hecho efecto. Las pilas se han gastado super rápido y los gastos siguen campando a sus anchas. Seguiré intentando, pero me da que no vale para nada."

Valorado miércoles 29 de agosto de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Na een week nog geen resultaat van het toestel. De kat(ten) blijven gewoon hun gevoeg doen in mijn tuin. Zelfs vlak voor het toestel vond ik weer kattenstront. "

Valorado viernes 17 de agosto de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Le commentaire ne sera probablement jamais publié: Je suis au regret de vous informer que le chat de mon voisin fait ça sieste au pied de l'appareille ‘’Répulsif chat Avancé’’ "

Valorado miércoles 20 de junio de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Ce produit a un inconvénient MAJEUR, il est bruyant, beaucoup trop bruyant pour l'oreille humaine. C'est infernal. "

Valorado domingo 3 de junio de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Disappointed, used for 2 weeks, problem with 4 cats from next door house, all young, none deterred, 2 have actually sat next to it cleaning themselves, persevering as advised"

Valorado jueves 17 de mayo de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"Following your comments I bought the Pestbye Cat Repeller (B0011) in the hope of preventing a recurrence of the avian carnage I witnessed last spring. On Friday I returned home to find the neighbour’s cat sitting contentedly in front of the unit. The motion sensor was being triggered every time the cat moved. I checked the batteries with a voltmeter (9.3 & 9.4 volts); pressing the test button produced a very high pitched whine with a clicking sound that suggests the unit is functioning. I would be grateful if you would arrange a refund."

Valorado viernes 23 de marzo de 2012

Valoración: 1/5 Traducir

"I purchased 2 Advanced Cat Scarers about 3 weeks ago to get rid of some squirrels digging up the lawn after being told they would be ok when i ordered them, as they use the same frequency for squirrles as well as cats . Unfortunatley even though only 3 weeksthey dont seem to be working as they are still digging up the lawn, sometimes right in front of the Cat Scarers to add insult to injury. I have now bought a Squiirel cage trap and trying that as well as the Cat Scarers now."

Valorado lunes 11 de julio de 2011

Valoración: 1/5 Traducir

"Sadly, the Advanced Cat Scarer has only a temporary effect on a few cats - within 24 hours some of the worst offenders were seen sniffing it, and now they happily play around it despite it being turned up to top volume. A big (and expensive) disappointment. "

Valorado viernes 7 de enero de 2011

Valoración: 1/5 Traducir

"The Cat Scarers have been totally useless. The Cats sit on front of them - instead of being frightened away. Tom Manley"

Valorado lunes 13 de diciembre de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Unable to give a review. My wife thought it was an empty box and threw it out!!! I can't afford another one. Sorry Bernard O'Hagan"

Valorado martes 19 de octubre de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Hi unfortunatly the cat scarer does not work at all.Ive been giving it a while before i got in touch as it says in the instrutions it can take a while to work. Im really disappointed and would like to return it Thanks Mrs s Lloyd "

Valorado domingo 17 de octubre de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Have had this item now for 2 weeks and it has not done what it's supposed to do, ie scare cats away!"

Valorado jueves 7 de octubre de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"the cat is still coming to my garden and leave their poo front of this cat repeller. I am thinking that i should send back?"

Valorado domingo 19 de septiembre de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Further to my recent email to you.The second set of batteries lasted FOUR days. Am I doing something wrong, or have I got a duff cat scarer.An early reply would be appreciated. Yours Sincerely George Elsom."

Valorado jueves 16 de septiembre de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"It has not stopped the cats or foxes coming across our garden at all, seems to be a total waste of money"

Valorado martes 7 de septiembre de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Bought this as i was fed up with neighbours cats killling the birds that feed in our garden. delivery was prompt from time of order. big let down was when i got up the next morning to find the cat that regularly kills the birds to be lying in front of the "cat scarer". i tried moving the scarer to different areas of the garden but to no avail.thought i maybe had a deaf cat coming around but i have since had several other cats coming to this area. in short do not waste any money on buying this item as it does not work. if i had kept the box and invoice i would have sent it back"

Valorado sábado 28 de agosto de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"The item arrived very promptly after order. it has been in place for only 5days and so far does not appear to have been effective in stopping cats fouling the lawn in that area. However, given that this is a long term problem i think it is really too soon to pass judgement on the device"

Valorado miércoles 25 de agosto de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Both cat alarms have no effect at all on the cats I have visiting the garden. Initially wheb walking in front of eac sonic alarm, the screen would flash red. After the first rainfall they no longer do, which indicates to me they are no longer picking up the movement they depend on to operate. Total waste of money."

Valorado martes 17 de agosto de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"It is claimed that the batteries last 2-3 months.....mine ran out in less than 3 weeks!!"

Valorado jueves 29 de julio de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Ashamedly not received the product as yet...been 2 weeks or so. So cannot make proper assessment. Mira Tye"

Valorado martes 27 de julio de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"Not working at all on Cats"

Valorado miércoles 21 de julio de 2010

Valoración: 1/5 Traducir

"It simply doesn't work, as noted in my earlier email. But, as requested, I am continuing to try it for 30 days. However, after three weeks, the cat is still spending his time sunbathing in my garden in full view of the cat scarer. We ourselves can hear it, so we know it's working. Has been a complete waste of money."

Valorado miércoles 7 de julio de 2010