Opiniones de Clientes

Indice de Valoración

3.9/5
2111 valoraciones
Valoración: 4/5 Traducir

"Product zit dergelijk uit en gebruik vriendelijk. Duidelijk genoeg voor de gebruik. Nu nog afwachten of het werkt."

Valorado viernes 18 de enero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Not 100% but does seem to have made a difference"

Valorado viernes 4 de enero de 2019

Valoración: 4/5 Traducir

"Na een ongeveer 6 dagen begon dat de katten verjager te werken en werd het schijten in ons grasveld minder. hij staat nu op vol vermogen . En ik heb één de kans gehad om de kat nat te gooien sindsdien zijn er geen ****** hoopjes meer gevonden. Dus volgens mij doet hij nu zijn werk. Over een paar weken zal ik nog een reactie geven."

Valorado miércoles 26 de diciembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Handige grootte en goed te plaatsen"

Valorado viernes 21 de diciembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Wel enig geduld nodig, we zijn verwend met bestellingen die soms binnen 24 uur aankomen, bij Primrose duurt het wel een week"

Valorado viernes 16 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"As they work as required."

Valorado sábado 10 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik heb er goede verwachtingen van. Zaterdag 10 nov. geef ik het cadeau aan mijn vrouw, die een tuinliefhebster is. Zij zal dit zeker waarderen , mits het apparaat goed werkt. maar daar ga ik vanuit"

Valorado martes 6 de noviembre de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Deze was ter vervanging van een zelfde type dat al meer dan 7 jaar de katten uit mijn voortuin hield. Daar was lens scherm van sensor van verdroogd en gescheurd. Hopelijk gaat deze weer net zo lang mee en zie ik geen uitwerpselen van katten in de tuin"

Valorado viernes 22 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"blijkbaar werkt de katennverjager,anders alle dagen uitwerpeselen op de gazon en heb er nu nog maar eentje gehad op 2 weken en volgens handleiding moet het nog verbeteren"

Valorado lunes 18 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Conforme au descriptif pour un prix très raisonnable"

Valorado sábado 16 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Product voldoet aan beschrijving en verwachting"

Valorado jueves 14 de junio de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Apparemment en 3 jours plus de chat sur ma terrasse"

Valorado miércoles 2 de mayo de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"tot nu toe geen kattendrollen gezien waar de kattenverjager staat"

Valorado miércoles 25 de abril de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"A had bought one (a different one also via Primrose) and placed it beside a pile of sand that I had, the cats are staying away! But they moved to the front of the garden, so bought two more and they seem to be staying away, so seems to be working. I have a dog and he doesn't seem to mind but goes crazy when he sees the the cats. Hope it also scares away unwanted persons as I now have blue and red lights turning on and off when I walk by"

Valorado sábado 20 de enero de 2018

Valoración: 4/5 Traducir

"Prima werking apparaat,anti kat."

Valorado sábado 30 de diciembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Goed is goed. Dit vind ik irritant."

Valorado sábado 9 de diciembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"TOP service en prijs van het product"

Valorado martes 7 de noviembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Lijkt goed te werken, nog een enkele keer een hoopje te vinden."

Valorado domingo 22 de octubre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Sometimes battery fails but otherwise highly recommended."

Valorado domingo 22 de octubre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"The Pest Bye unit purchased did work but needed a second to be effective."

Valorado lunes 25 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Looks ok, and works as previous item it was replacing."

Valorado sábado 23 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Not had it long enough to say more"

Valorado viernes 22 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"heb vertrouwen in de katten verjager"

Valorado martes 19 de septiembre de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Doet wat het moet doen. Steeds minder poezen in de tuin."

Valorado miércoles 30 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"The cat scarer seems to be working, no cats for 6 weeks."

Valorado sábado 12 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog even afwachten of de katten niet gewend raken aan het geluid t"

Valorado lunes 7 de agosto de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Don't know whether its powerful or not working properly as on position 2 it emits a high pitched noise it seems all the time as when I go into the garden, perhaps 50 yards away, I hear the noise and on position 1 I don't. It may be that the sensitivity is so good that whenever I am in its "field" it makes a noise. Or it may be that its on all the time.. anyway the cats are keeping away"

Valorado viernes 28 de julio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"The first one I bought did not work properly, it just kept clicking all the time, the replacement arrived within two days and that seems to be working O.K. Well, I haven't seen any cat 'signs' yet!"

Valorado jueves 27 de julio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Periode is eigenlijk nog te kort om goed te kunnen beoordelen, maar de eerste ervaringen zijn goed"

Valorado sábado 22 de julio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Apparaten werken tot dusver goed, we hebben geen katten paradijs meer in de tuin."

Valorado jueves 1 de junio de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Bij het testen van de verjagers en voedingen bleken deze goed te werken. Moeten in gebruik genomen worden,samen met de reeds geplaatste verjagers."

Valorado sábado 27 de mayo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot op heden een goede aankoop, katten blijven weg."

Valorado lunes 24 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado viernes 7 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Only had the cat scarer a few weeks, but pleased. Only issue is that the sensor may not cat movement at high or lower areas therefore cats are still coming onto my shed and fences."

Valorado jueves 6 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 4 de abril de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Wirksamer als ein wesentlich teureres Gerät. Nachbestellung wird folgen"

Valorado jueves 30 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"werkt prima"

Valorado domingo 26 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 22 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 20 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"A good start but need longer to know if it really does the job"

Valorado sábado 4 de marzo de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be working - no more cat poo in my garden, but there was a cat in my garden about 10 feet away from the device, before I shoo'd it away."

Valorado lunes 20 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"14 days in garden and no sign of cats. Need longer to prove product."

Valorado domingo 19 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 8 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Ganz fernhalten konnte ich die Tierli bisher nicht, vielleicht braucht es tatsächlich eine gewisse "Lernzeit""

Valorado viernes 3 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Too early to say if it's working yet but signs are good"

Valorado miércoles 1 de febrero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 30 de enero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 25 de enero de 2017

Valoración: 4/5 Traducir

"ok"

Valorado domingo 25 de diciembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Works well keeps most of the cats away"

Valorado lunes 12 de diciembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"het apparaat werkt zoals ik tot nog toe kan beoordelen naar behoren."

Valorado miércoles 7 de diciembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Gaan met een grote boog om de plek heen."

Valorado martes 6 de diciembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"De kattenverjager werkt goed voor het gazon en langs het pad en op het terras. Katten die zich onder stuiken of achter bv de herfstasters bevinden kan de bewegingsmelder niet "zien". Dus je moet wel zorgen dat je een vrij traject maakt op kat-hoogte. Sinds ik de verjager heb neergezet heb ik geen katten meer over het gazon zien lopen. Hun aanloop route richting de vogelvoederplaats lijkt zoals het er nu uitziet geblokkeerd."

Valorado domingo 20 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"nvt"

Valorado miércoles 16 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot op heden nog geen katten in onze tuin gezien. Hopelijk blijft dit ook zo."

Valorado lunes 14 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Just what we wanted. A Christmas tree bauble with the letters 2016."

Valorado lunes 14 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"habe schon 3 im Einsatz sind gut"

Valorado miércoles 2 de noviembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"I only received this product on Tuesday 18 October but no problem with it so far in that my cat, which was annoying a neighbour, seems to have stopped visiting her. Will keep fingers crossed that this continues as I now have 2 electronic deterrents outside her kitchen window area."

Valorado lunes 31 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Early days yet. Not yet working still living in hope though!!"

Valorado lunes 31 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"fonctionne bien"

Valorado jueves 27 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"C'est le début mais pas mal"

Valorado lunes 3 de octubre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Cat scarers are working well, despite my garden being on a slope. Would have liked the diagram to have included the precise position of the PIR and the sound producing mechanism."

Valorado jueves 29 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"They seem to work !"

Valorado miércoles 28 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Nu twee weken in de tuin. Geen katten en kattenpoep meer gezien. Top!"

Valorado lunes 26 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het lijkt erop dat dit inderdaad een effectieve kattenverjager is (1 week in gebruik en we zien haast geen katten meer in de tuin)"

Valorado lunes 19 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Worked OK for 2 weeks but just had to clear up a pile - might be because of the misty weather!"

Valorado miércoles 14 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het product is nog tekort in gebruik om hier een mening over te geven."

Valorado sábado 10 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 10 de septiembre de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 28 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 15 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Na een week in gebruik kat 2 x in de tuin geweest,eerste keer zat te bibberen in een vrij hoekje,tweede keer koos hij een andere ingang,spijtig wordt het belemmerd door struiken,deze kat is hardleers."

Valorado domingo 14 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"kan er nog niets van zeggen,te kort in gebruik."

Valorado martes 9 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"hebben een keer een kat in de achter tuin gehad , en die wist niet hoe snel hij weg moest komen."

Valorado jueves 4 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 3 de agosto de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 31 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Katten blijven (voorlopig) weg uit de tuin, dus het apparaat doet zijn werk goed."

Valorado domingo 10 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Kleine tuin maar geen kat meer gezien."

Valorado domingo 3 de julio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog wel hier en daar kattepies maar veel minder we hebben veel last van zwerfkatten dus kunnen ook dove katten zijn"

Valorado lunes 27 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ce produit ne me parait pas efficace à 100/100 ."

Valorado lunes 20 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed"

Valorado domingo 19 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Je l'ai mis en place dès réception et il fonctionne bien. C'est efficace. Pensez à le mettre sur la position II la première fois."

Valorado martes 14 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"De eerste gaf continue een signaal af, maar hij werd vervangen door een goed functionerende.Ik heb nu veel minder last van katten in mijn tuin."

Valorado domingo 12 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"C'est la deuxième fois que je commande cet appareil,d'une très grande efficacité pour écarter les chats du jardin,seul bémol sa longévité due au manque de protection de l’interrupteur qui rouille et reste coincé."

Valorado domingo 12 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"prima, hoop dat hij het goed gaat doen!"

Valorado miércoles 8 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"déjà testé"

Valorado miércoles 8 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"In ieder geval heel veel minder katten in de tuin."

Valorado martes 7 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"En cours d'essais"

Valorado sábado 4 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Malgré le problème rencontré à savoir une panne au bout de 15 jours, je ne peux que réitérer mon avis sur l'échange très réactif que PRIMROSE m'a proposé,à savoir un échange gratuit de matériel dans un délai record (Pb soulevé le 2 JUIN, re-livraison le 3 JUIN ) Comment mieux faire ? Félicitations pour votre réactivité et futurs acheteurs n'hésitez pas ."

Valorado jueves 2 de junio de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt."

Valorado lunes 30 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"So far so good. I am assuming its doing it job."

Valorado sábado 28 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Funktioniert gut"

Valorado sábado 21 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 16 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 15 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"seems to be working ok no cats bothering me now thanks ron"

Valorado viernes 13 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ziet vooralsnog uit dat het werkt, batterijen gaan niet lang mee, ongeveer 3 weken"

Valorado jueves 12 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Zie hier boven. Maar ik heb de katten niet mijn op mijn tuinstel gezien..."

Valorado martes 10 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Staat pas een week"

Valorado domingo 8 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Vanaf dag 1 geen kat meer gezien in de buurt van de kattenverjager. Eindelijk!!!"

Valorado martes 3 de mayo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Die Testphase hat gerade begonnen.Ist stabil und arbeitet."

Valorado jueves 21 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 20 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 13 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het lijkt erop dat de katten wegblijven, maar ze zijn nog te kort in bedrijf om een definitief oordeel te hebben"

Valorado miércoles 6 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ze blijven weg, maar dat kan ook door het matige weer komen."

Valorado martes 5 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 5 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 3 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe geen katten meer laten we hopen dat het zo blijft"

Valorado sábado 2 de abril de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Takes a few weeks to scare off regular cats, however, stray cats will not be deterred. Seems a good product.."

Valorado miércoles 30 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Bon produit appareil avec un signal puissant mais attention alimentation par adaptateur secteur de préférence car il faut 2 piles 9 volts et dans mon cas déclenchement intempestif dû à notre passage devant la cellule bref fait son boulot repousse parfaitement les chats."

Valorado sábado 26 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"lijkt goed te werken, nog geen kat zien passeren"

Valorado martes 22 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"sto ancora cercando la posizione adatta ove installarlo, al momento a volte funziona a volte no, debbo ancora capire il perchè"

Valorado martes 22 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"So far seems to be working as far as stopping cat who was pooping in flower bed every day which is great but other cats although not using my garden as a toilet are still visiting and spraying some days so only time will tell hopefully given a little more time they will avoid my garden too."

Valorado lunes 21 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"We hebben de kattenverjager nu een kleine week en merken dat de katten niet meer in de tuin rondlopen, maar snel oversteken naar aangrenzende tuinen."

Valorado domingo 20 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"gevoelig voor struikjes (of de kat is slimmer)"

Valorado viernes 18 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Al vanaf de eerste dag resultaat. Twee duimen omhoog"

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ne semble pas tenir longtemps avec des batteries. Pas d'option au réglage."

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Easily setup and appears to be doing their job"

Valorado miércoles 16 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt tot op heden goed."

Valorado martes 8 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"A priori cela est efficace mais à évaluer sur du plus long terme."

Valorado viernes 4 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to keep an area clear of mess. You need more than one; triangulation is best."

Valorado miércoles 2 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik geloof dat hij goed werkt alleen het controle piep niet gehoord"

Valorado martes 1 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Katzenvertreiber muss erst erprobt werden."

Valorado martes 1 de marzo de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Na de kattenverjager een week gebruikt te hebben zien wij geen katten meer, dus hij werkt !"

Valorado domingo 21 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 20 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Het apparaat werkt zeer goed. Na de plaatsing geen kat meer in de tuin gezien."

Valorado viernes 19 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Satisfaisant dans un rayon de 4 à 5 m. Plus loin, essais en cours."

Valorado martes 16 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Katzrnvertreiber zeigt Wirkung"

Valorado sábado 13 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Moet nog even afwachten wat de werking is en de beste plaatsing van de kattenverjager"

Valorado viernes 12 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"When the scared is on I haven't seen any cats in my garden"

Valorado jueves 11 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 10 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Geen kat meer gezien, maar het is nog winter, over een poosje weet ik het zeker, of ze op een zwoele zomernacht nog komen graven! Dan zetten we zwaarder geschut in stelling b.v. Een waterpistool ????????"

Valorado viernes 5 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Slechts kort in gebruik maar nog niet voor 100% overtuigd, wel een kat in de tuin gesignaleerd."

Valorado lunes 1 de febrero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"There's still an occasional fouling but certainly the situation is very much improved & we rarely saw a cat walking in the garden now. Recommended.."

Valorado viernes 29 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"New neighbours have brought a cat with them. Item seems to be working ok. Lets hope my garden will soon be free from their cat and my plants can once again live without fear of being dug up."

Valorado lunes 25 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"Voldoet aan de verwachtingen"

Valorado jueves 21 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"En attente des résultats,"

Valorado miércoles 20 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"i have only had it for a couple of weeks so perhaps to soon to judge. seems very costly on batteries"

Valorado miércoles 20 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"It has now been in use for about 2 weeks and is beginning to show results, so far pleased with the item."

Valorado miércoles 6 de enero de 2016

Valoración: 4/5 Traducir

"the cat scarer seems to be working ,thank goodness"

Valorado jueves 31 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Funktioniert gut, aber hat sehr hohen Verbrauch von Batterien. Ich habe ein 9 Volt Netzteil daran angeschlossen und so keine Probleme mehr."

Valorado miércoles 30 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ze lijken te werken maar een van de twee heeft nu al zijn batterijen binnen 2 weken op, omdat het overal beweging detecteert. Moet verder experimenteren met positie maar een voortuin met veel beweging bij buren is lastig."

Valorado lunes 21 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"kattenverjager geplaatst, maar weet nog geen resultaat. Werking op zich is prima."

Valorado miércoles 16 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"appareil tres simple a utiluser"

Valorado miércoles 16 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Buono, funziona. Spedizione perfetta. Adesso devo capire bene come posizionarlo al meglio."

Valorado miércoles 16 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"lijkt goed te werken, afwachten maar!"

Valorado domingo 13 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"trop tôt pour me prononcer. Il fonctionne c'est le minimum que l'on puisse de mander!"

Valorado viernes 4 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"bin zufrieden"

Valorado martes 1 de diciembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Der beste Katzenschreck den ich bis jetzt hatte."

Valorado lunes 30 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Preiswertes und qualitativ interessantes Produkt mit guter Wirkung, aber im Betrieb sind Sensoren sehr sensibel und intensiv eingestellt. Bei jeder kleinen Bewegung im Garten auch durch Wind geht der Katzenschreck ab, so dass pro 14 Tage Betriebsdauer Batteriekosten für gute 10 Franken pro Gerät anfallen. Das geht ins Geld. Etwas besser bei Betrieb auf Stufe I."

Valorado domingo 29 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"bin bis zufrieden"

Valorado sábado 28 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"soweit ich dies bis jetzt beurteilen kann, definitive Ergebnisse wohl erst im Sommer 2016"

Valorado sábado 28 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"ca marche mais a voir si efficace dans le temps"

Valorado sábado 28 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Mais nous attendons des jours moins humides et moins froids pour en voir l'efficacité. Quand le temps est désagréable les chats, en effet, restent chez eux, ou ne vadrouillent pas dans le voisinage.Pour l'instant aucune visite inopportune."

Valorado viernes 27 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Da wir es ausschließlich auf Batterie betreiben ist dieser natürlich emens hoch. Wir empfehlen daher das Netzkabel wenn es möglich ist. Bei uns war dies nicht der Fall. Ansonsten tut der Katzenvertreiber seinen Dienst"

Valorado jueves 26 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Seitdem meiden die Katzen unseren Garten."

Valorado miércoles 18 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Hij lijkt uitstekend te werken. Geen katten meer te zien! We hebben 'm met adapter gebruikt en dus niet met batterijen. Ik vermoed dat ie batterijen zal vreten (2x 9V batterij moet er in) en dus heeft adapter de voorkeur. Let op, die adapter (9V wordt gevraagd) zit er niet bij. Ik heb een 5V-1,0A adapter gebruikt, en ondanks de lagere spanning lijkt ie het prima te doen."

Valorado domingo 15 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"mit Netzteil ok."

Valorado jueves 12 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ich war zufrieden"

Valorado jueves 12 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 10 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Wij zijn tevreden over het resultaat."

Valorado jueves 5 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"So far seems of sound quality and appears to be working well."

Valorado jueves 5 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"jupi........ ik heb geen last... meer... van katten"

Valorado miércoles 4 de noviembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Produit conforme à la description. Il fonctionne bien. Il vaut mieux utiliser des piles recharcheables car l'autonomie est inférieur à 1 mois. Point fort : le répulsif ultrasons à bien fonctionné sur les chats (je voulais les faire fuir du bac à sable de 5m x 4m de mes enfants)."

Valorado jueves 22 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 22 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"ARRIVATO PERFETTAMENTE NEI TEMPI STABILITI, E' GIA' IL SECONDO CHE ACQUISTO, PRODOTTO OTTIMO"

Valorado lunes 19 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"zie boven"

Valorado sábado 17 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Het product is te kort in huis om de werking naar waarde te kunnen schatten. Wel vind ik dat de waterdichtheid van de behuizing matig is. De beschrijving is te summier: er is een test knop waarvan de werking niet beschreven is."

Valorado sábado 17 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 10 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"OK"

Valorado lunes 5 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"sta facendo un buon lavoro"

Valorado lunes 5 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Not sure as yet how effective they are !"

Valorado sábado 3 de octubre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"It's apparently takes a couple of weeks to see if its works as predicted but so far seems to be working well"

Valorado sábado 26 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Cat scanner appears to be working okay - though cats still occasionally trespassing on scanned area of garden. It remains to be seen whether the product will be completely effective in the longer term."

Valorado jueves 17 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"zeer te vrede"

Valorado miércoles 16 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"the "cat scarer" seems to have worked in the back garden - hence an order for a second one to go in the front garden"

Valorado martes 15 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 8 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 6 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"sembra che funzioni"

Valorado viernes 4 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe goed resultaat."

Valorado martes 1 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot op heden voorzover ik heb kunnen waarnemen geen katten meer in de tuin."

Valorado martes 1 de septiembre de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"MAIS CONSOMME TROP DE BATTERIES"

Valorado domingo 30 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nog toe geen kat meer gezien in de tuin."

Valorado jueves 27 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik denk goed, maar het is nog te kort om het echt te weten."

Valorado martes 25 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Kan nog niet zoveel zeggen. Lijkt het goed te doen. Pas twee dagen in gebruik."

Valorado jueves 20 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 17 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"zowaar geen kat meer gezien in de tuin. ook geen uitwerpselenop heven te ruimen"

Valorado sábado 15 de agosto de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 30 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Effect heeft zich nog niet echt bewezen. Sommige katten lopen weg als de verjager aangezet wordt. Overlast lijkt wel verminderd."

Valorado domingo 26 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Unfortunately there have been no cats about to ask how the product functioned!!!"

Valorado jueves 23 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"The PestBye seems to work. I've only had it for just over a week so it is hard to tell how effective it will be. However, I haven't had any cats in our courtyard garden since I got it and the wild birds have returned to feed."

Valorado jueves 23 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"The cat is still investigating the noise - its still early days!"

Valorado lunes 13 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed."

Valorado domingo 12 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"ik heb nu een week de kattenverjager in mijn tuin en ik heb geen kat meer gezien"

Valorado martes 7 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"werkt goed alleen de huiskatten trekken zich er nog niet zoveel van aan"

Valorado lunes 6 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Mi sembra che funzioni davvero bene. Ne ho appena ordinati altri due"

Valorado lunes 6 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 5 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Product werkt prima geen katten te zien."

Valorado jueves 2 de julio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt perfect er is voorlopig geen kat meer in de tuin aan het vissen geweest"

Valorado martes 30 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"We moeten het resultaat nog afwachten"

Valorado lunes 29 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"daar kan ik nog niks over zeggen wij hebben de kattenverjager pas in gebruik ,sinds 27 juni .maar wij hebben er vertrouwen in dat het werkt."

Valorado lunes 29 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Eén kat blijft hardnekkig komen, mss is ze doof!!!"

Valorado jueves 25 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Very good"

Valorado miércoles 24 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"onze 2e aankoop omdat de 1e goed voldeed"

Valorado lunes 22 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"hilft und hilft mal nicht, verbraucht viele Batterien."

Valorado domingo 21 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 17 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Het helpt volgens mij wel goed. Heb de kattenverjager nog niet zo lang, maar 1 kat halverwege de oprit gezien en gelijk weer weg. Ook een hele felle boskat 1x op het houthok gezien en hopelijk blijft die ook weg. De tijd zal het leren. Ik heb momenteel wel vertrouwen in de kattenverjager. Ook vriendelijk voor de vogels want die komen gelukkig wel..."

Valorado miércoles 17 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 15 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"tot nu toe (twee weken) geen kat meer gezien"

Valorado domingo 14 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Het duurt even voor het werkt. Binnen een week is ons " kattenleed " verleden tijd."

Valorado domingo 14 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt wel alleen batterij verbruik is erg hoog"

Valorado domingo 14 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Satisfaisant"

Valorado domingo 14 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Lijkt goed te werken"

Valorado sábado 13 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Doet het prima geen katten meer in de tuin en op mijn tuinmeubelen!"

Valorado sábado 13 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Lekker een tuin zonder katten , en vooral lekker zonder kattenstront"

Valorado sábado 13 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Le répulsif à chats fonctionne correctement mais consomme les 2 piles 9 volt beaucoup trop vite, ce qui occasionne un prix de revient élevé."

Valorado sábado 13 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Alleen het is een aanrader om meteen een adapter erbij te kopen, de batterijen doen het maar 10 dagen terwijl ik er maar een paar keer per dag langs loop."

Valorado viernes 12 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 1 de junio de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"works very well. have used it for some time and can now say it is effective. It appears to be weatherproof and I would recommend it."

Valorado lunes 18 de mayo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"batterij erg snel leeg"

Valorado lunes 11 de mayo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Put this beside a small pond to stop local cats going after the fish, it seems to be doing its job as I have not seen any cats around the pond. Recommend using the mains adaptor as it can be heavy on Batteries."

Valorado lunes 11 de mayo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Moet nog ervaring op doen of hij echt werkt."

Valorado domingo 10 de mayo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Batteries have a short life 3 days at the most."

Valorado domingo 10 de mayo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"The Cat scarer is very good but the battery's do not last long without the mains adapter"

Valorado domingo 10 de mayo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed"

Valorado sábado 2 de mayo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 30 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Onze advanced kattenverjager lijkt het na twee weken niet meer te doen in de sterke modus (stand 2). Wel was duidelijk effect waar te nemen: geen katten meer in de tuin!!. Heb contact opgenomen met Primrose over dit probleem"

Valorado miércoles 29 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"tijd is nog relatief kort om te oordelen"

Valorado miércoles 29 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Okay"

Valorado martes 28 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"The book was fine."

Valorado sábado 25 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Mon premier répulsif chat a duré deux ans jusqu'au jour où j'ai voulu changer sa place dans le jardin. Il n'a plus arrêté de sonner, un signal qui dérangeait les voisins à tel point que j'ai dû en racheter un autre. Sinon c'est efficace."

Valorado jueves 23 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"eerste indruk is zeker goed, katten die nu wegblijven heeft al effect, geen vieze kattenstront meer in de tuin."

Valorado miércoles 22 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Nu twee weken in gebruik en kat van de buren niet meer gezien! Andere katten zijn snel weg! Geen poep of gegraaf meer in de tuin! Het gebied dat beschermd wordt is zeker geen 188m2. Maar blijkbaar schrikken ze zo dat ze ook niet blijven zitten. De batterijen zijn wel snel leeg, waarschijnlijk omdat we er zelf ook regelmatig langs lopen. Heb nu oplaadbare batterijen besteld met lader, want geen kat meer in de tuin is dat wel waard!!"

Valorado miércoles 22 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 22 de abril de 2015

Valoración: 4/5

"Lo colocamos hace apenas una semana y los resultados, hasta ahora, son buenos y esperamos que sigan igual."

Valorado miércoles 22 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik geef goed aan maar ik weet niet of werkt , de kattenverjager staat de heledag een geluid temaken (tik) . Ik weet niet of dat hoort .we zullen wel zien hoe lang de baterijen meegaan ."

Valorado domingo 19 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be working as described."

Valorado domingo 19 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"tot op heden nog geen kat gezien heb langere tijd nodig"

Valorado sábado 18 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Funktion ist gut"

Valorado sábado 18 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Dès le premier jour d'utilisation, plue de désordre dans mes plantations. Réponds parfaitement à mes attentes."

Valorado viernes 17 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"goed product"

Valorado jueves 16 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Plus de chats pour le moment dans le périmètre couvert par l'appareil."

Valorado jueves 16 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt priema de katten blijven weg"

Valorado martes 14 de abril de 2015

Valoración: 4/5

"REALMENTE FUNCIONA, desde que lo tengo no ha aparecido ningun gato, he esperado bastante en poder colgar el comentario para verificar su efectividad."

Valorado lunes 13 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado viernes 10 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Geen kattensporen meer gevonden."

Valorado martes 7 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"We hebben nu iets meer dan een week de kattenverjager Ik zag van de week een kat de tuin in lopen toen hij in de buurt kwam van de katten verjager draaide hij om en liep weer weg Dus volgens mij dat hij zijn werk ????"

Valorado lunes 6 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 6 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Still trialling but think it is working. If it does work we will be buying another one"

Valorado lunes 6 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"seems to be working haven't seen any cats since I put it in the garden"

Valorado domingo 5 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Heb nog geen oordeel, werkt pas 3 dagen."

Valorado sábado 4 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"I'm assuming that it is working as no cats mess appearing in the garden"

Valorado viernes 3 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Es klappt."

Valorado jueves 2 de abril de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Het apparaat,de kattenverjager, is geplaatst en functioneert Het is te kort om te beoordelen hoe de werking is"

Valorado martes 31 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Sehr Günstig"

Valorado domingo 29 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"ff afwachten of ie werkt -:)"

Valorado viernes 27 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 26 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"cela a l'air efficace mais l'installation est récente"

Valorado miércoles 25 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 25 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Heb het product nog niet lang genoeg uitgeprobeerd of het voldoed aan mijn verwachtingen. Tot nu toe goed."

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Pas assez de recul pour évaluer leur efficacité ."

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"A recommander"

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"seems to have cured the problem, so l`m happy with it."

Valorado lunes 23 de marzo de 2015

Valoración: 4/5

"De momento parece que funciona bien."

Valorado domingo 22 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"het ziet er naar uitdat de katten weg blijven"

Valorado viernes 20 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Bisher entsprach das Gerät meinen Erwartungen."

Valorado viernes 20 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Is nog maar kort in gebruik maar ik denk dat het werkt"

Valorado jueves 19 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Auch im Garten keine Katze mehr, obwohl 10 Katzen in unmittelbarer Nachbarschaft gehalten werden"

Valorado miércoles 18 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Kattenverjager werkt perfect en meteen. Geen kattenpoep meer gevonden op ons grindpad."

Valorado martes 17 de marzo de 2015

Primrose: "U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Primrose Nederland, Klantenservice"
Valoración: 4/5 Traducir

"Da es erst ein paar Tage läuft kann ich noch keine abschließende Stellungsnahme abgeben."

Valorado martes 17 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Sind noch in der "Probephase""

Valorado martes 17 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Nur teilweise wirksam"

Valorado viernes 13 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"i gatti hanno ridotto il passaggio davanti e non si fermano nel suo raggio"

Valorado viernes 13 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"No sign of cats on garage roof since scarer installed"

Valorado jueves 12 de marzo de 2015

Valoración: 4/5

"Parece un buen producto. De momento no ha pasado el suficiente tiempo para dar un veredicto."

Valorado viernes 6 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"poche informazioni sulla durata della batterie"

Valorado jueves 5 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Doet wat deze moet doen. Hoop dat de kat(ten) er niet aan gaan wennen ;-)"

Valorado miércoles 4 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog even afwachten nu ligt de poep buiten de 120 gr. dus t lijkt te werken maar eerst nog eens verder afwachten t kan toeval zijn"

Valorado lunes 2 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 2 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"idem que pour le 2. je l'ai cnseillé aux amis"

Valorado lunes 2 de marzo de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 26 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog in de test fase, kan pas oordelen als de katten wegblijven."

Valorado miércoles 25 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik heb zo net even een ronde door de tuin gedaan en volgens mij doe ze het prima! het is wel zo zoals u zei dat opstakels soms een belemmering kunnen zijn. ik ben tevreden met de apparaten."

Valorado martes 24 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Mijns inziens werkt het naar tevredenheid"

Valorado lunes 23 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"werkt uitstekend"

Valorado jueves 19 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"It was not made very clear on the product description that the item required an additional power supply if it was to be used from the mains supply. Other than that a first class product."

Valorado martes 17 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 11 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Die Katze macht einen Bogen um das Areal Hoffe, sie gewöhnt sich nicht daran. Aber ich kann ja noch Stufe 2 einschalten."

Valorado miércoles 11 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Semplice e funzionale. Ha sicuramente influito sulle abitudini di alcuni gatti che infestavano il mio giardinetto. Di sicuro lo evitano, Spero non sia effetto momentaneo."

Valorado martes 10 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 2 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Momentan keine Katzen mehr, jedoch ist noch zu wenig Zeit vergangen, um eine genaue Prognose abzugeben."

Valorado lunes 2 de febrero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"bon"

Valorado martes 20 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good service"

Valorado lunes 19 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"We had cat waste on the first day of operation but over about 10 days since, cats seem to have been deterred. Previously they had been fouling on a daily basis. Still too fairly early to conclude whether it fully works, but looking promising."

Valorado jueves 15 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Geen poep meer gevonden. De kattenverjager is op hun 'poepplek' gericht uiteraard. Wel zien we de kat nét buiten de 120°bereik gezellig chillen op de tuinkussenkist. Dus misschien komt er in de toekomst een tweede verjager bij."

Valorado domingo 11 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 11 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Fitted 2 pp9 batts but did not last long at al (l2x daracells)will try with mains adaptor."

Valorado domingo 11 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Semble être efficace pour l'instant"

Valorado sábado 10 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 6 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"Nog geen katten gezien!! Hopelijk door kattenverjager..... Misschien wat te vroeg om te beoordelen."

Valorado domingo 4 de enero de 2015

Valoración: 4/5 Traducir

"ras"

Valorado viernes 2 de enero de 2015

Valoración: 4/5

"Ha sido un acierto, va perfecto."

Valorado martes 30 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"I have been pleased with it .but today noticed it is not working, so I am just going on line to let you know and ask what I should do. (send back or can you help) and when I come to do the email to you I find your feed back mail come to me, I'm pleased with the product but at the moment its not working, have checked the batteries and they are fine"

Valorado lunes 29 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 17 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Le produit est bon,le piquet pour mettre dans la terre un peu fragile, sa fonctionne bien comme répulsif.Dommage que le transfo n'est pas compris avec le répulsif (consomme de la piles)"

Valorado martes 16 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Ras"

Valorado viernes 12 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Het apparaat ziet er in eerste instantie degelijk uit, maar het klepje van de 9V batterij laat beetje te makkelijk los. Merk wel dat een adapter nodig is, omdat de batterijen redelijk snel leeg zijn vanwege het vaak aan gaan. Ik heb wel het idee dat het apparaat werkt. maar dit moet nog blijken in de loop der tijd. Maar ben zeker wel positief over het product."

Valorado jueves 11 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Dommage qu'il faille 2 piles 9V pour l'alimenter. Un autre modele aurait été + judicieux pour le client"

Valorado miércoles 10 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good bye cats, they no longer like my garden. nice."

Valorado martes 9 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"So far so good, cats seem to be in the garden less, only been using a week, fingers crossed."

Valorado viernes 5 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik heb het product pas 1 week. Tot nu toe geen katten meer. in de tuin. Dus het werkt (tot nu)."

Valorado lunes 1 de diciembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Have fitted to wall as we need to keep cats from jumping onto top of caravan when covered. Too early to tell if it works as only fitted last week."

Valorado sábado 29 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Goed toestel tot nu toe"

Valorado miércoles 26 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Lijkt goed te werken, heb geen last meer van katten die in de tuin poepen."

Valorado jueves 13 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Als de kattenverjager werkt dan heb ik geen opmerkingen. Helaas is mijn eerste verjager (ik heb er nu 2) herhaaldelijk stuk gegaan. Perfecte service, omdat ik zonder problemen een nieuwe kreeg toegestuurd."

Valorado miércoles 12 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"goed werkend apparaat"

Valorado martes 11 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"works well so far"

Valorado martes 11 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 4 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"RAS"

Valorado lunes 3 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 1 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"This was a replacement for one that stopped working after two years in use. Certainly keeps the cats away in our garden."

Valorado sábado 1 de noviembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"It's a cat scarer I purchased at the moment the cat is still coming into my garden but the sellers did say it will take a few weeks to deter them. I am still in the process to see if the cat scarer will be successful."

Valorado viernes 31 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"It's good and appears to work - no cats have been seen since using it. My only caveat is that the cover to the battery area is a bit flimsy and comes off too easily."

Valorado jueves 30 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 30 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"After a week, it seems to be working. The cats clearly don't like it. Not sure yet whether it stops them from fouling in the garden because it's been so wet that they've simply not been around much..."

Valorado jueves 30 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"pour l'instant j'ai encore les chats qui viennes"

Valorado lunes 27 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Hard to say yet as it says on the information that it takes a month to know if it has worked on getting rid of the cats that poo in my garden, not a month yet, but seems to be working so far."

Valorado lunes 27 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Efficace "répulsif"sur les chats comme convenu par l'appareil au bout de 3 semaines, mais chasse aussi malheureusement les oiseaux.... quelle tristesse."

Valorado miércoles 22 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Conforme à la description"

Valorado miércoles 22 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"seems to be working so far its early days yet"

Valorado miércoles 22 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"correspond à mes attentes"

Valorado martes 21 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"good product.but batteries only last a few hours...."

Valorado martes 21 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"La distance de 15 m me semble exagérée. L'appareil de déclenche entre 8 et 10 m"

Valorado lunes 20 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"helaas batterijen in een paar weken leeg. gaan nu de adapter aanschaffen"

Valorado domingo 19 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to have worked but is very battery hungry"

Valorado miércoles 15 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Der 'elektrische' Katzenvertreiber ist der Zweite, den wir gekauft und eingesetzt haben. Bis auf ein Jungtier, das keine Scheu hatte, unmittelbar neben dem funktionierenden 'Katzenvertreiber' sein 'großes Geschäft' im Vorgarten zu verrichten, waren die bis dahin 'üblichen Verdächtigen' offenbar tatsächlich vertrieben worden."

Valorado lunes 13 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"so far so good.have not seen any cats in garden for a couple of days"

Valorado lunes 13 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Ab und zu kann ich noch feststellen daß Katzen da waren."

Valorado jueves 9 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Lijkt tot nu toe goed te werken,maar ik wil nog even afwachten tot de grond van de tuin echt droog is. Als de katten dan nog wegblijven is alles oke."

Valorado martes 7 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Have had no problems with animals fouling the garden since installation."

Valorado martes 7 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 2 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 1 de octubre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Not very robust the, the lid to the battery compartment keeps falling off with merest of touches."

Valorado sábado 27 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"good sow far"

Valorado lunes 22 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"early days but seems fine"

Valorado lunes 22 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be having some effect."

Valorado jueves 18 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Cet article semble efficace après 10 jours d'utilisation. Un répulsif défectueux remplacé très rapidement. Merci"

Valorado miércoles 17 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"MOYEN"

Valorado martes 16 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"But did not expect to find that a section of the top had broken off in transit!!"

Valorado lunes 15 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems ok, been 2 weeks now with less cat's business being left, could be the curry powder though!"

Valorado sábado 13 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Plus aucun chat ne vient squatter notre jardin!"

Valorado domingo 7 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"bonne qualité"

Valorado domingo 7 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Visiblement, le produit fonctionne : plus de chat sur le terrain. Mais le produit consomme : un jeu de 2 piles (type 9 volts) pour une semaine. Et quand il n'y a plus de pile, les chats et les chiens se prennent à nouveau à penser que chez moi c'est aussi chez eux."

Valorado sábado 6 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Fonctionne bien après 10 jours d'installation"

Valorado sábado 6 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Effective piece of kit but get it on the mains or you will pay in batteries!!"

Valorado sábado 6 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"wie oben"

Valorado martes 2 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"have yet to find out that the cats next door do not use our flower beds for ................!"

Valorado martes 2 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5

"Por el momento parece que hace efecto, solo hace una semana que está en marcha"

Valorado martes 2 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"alles so wie in der Beschreibung"

Valorado lunes 1 de septiembre de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Mis en place mais trop tôt pour avoir un résultat."

Valorado domingo 31 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"This product is in its early stages and is yet to prove to be excellent."

Valorado jueves 28 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Its too early to give a confident rating as the website suggest you give it about 30 days to bed in. Based on immediate impression: Seems to be working Good warranty on product. The produt build looks a bit cheap: * Battery compartment just slips off a bit too easily and was prone to doing when I set it up in the garden * I'm not convinced its waterproof as there are plenty of areas where water could ingress (battery compartment, PIR Window) but time will tell"

Valorado miércoles 27 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Early results are very promising, although there is one particular cat that hasn't got the message yet. I might need an extra scarer in a different posiition!"

Valorado jueves 14 de agosto de 2014

Valoración: 4/5

"Parece que funciona. Desde el momento que lo he puesto en marcha por el lugar no ha pasado ningún gato"

Valorado domingo 10 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Not sure what to say about this. I have rated it good, but not 100% sure. I was still having problems after 3 weeks with the cats so decided to buy some scaredy cat plants. Cats no longer vistit my garden, but I am not sure what has worked, maybe I should take out the cat scarer for a few weeks and see what happens!"

Valorado sábado 9 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Le produit est installé il est un peu tôt pour juger de son efficacité"

Valorado jueves 7 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Je ne suis pas sûr que la portée affichée est bien réelle."

Valorado jueves 7 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Lijkt wel effect te hebben, maar is nog te kort om een definitief oordeel te geven."

Valorado sábado 2 de agosto de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Tot nu toe zien de resultaten er erg goed uit. Ben er zeker niet ontevreden over."

Valorado jueves 31 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"L'appareil fonctionne; les chats ne sont pas là mais..."

Valorado miércoles 30 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Bon produit pour mon application. Plus de chat devant l'entrée et surtout plus de leurs déjections dans mes graviers!"

Valorado miércoles 30 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"bon matériel"

Valorado martes 29 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Werkt goed binnen notime weinig katten meer te bespeuren een weekje uit en ze komen weer terug, wel gebruiken met adapter batterijen zijn zo leeg."

Valorado domingo 27 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Es ist noch in der Testphase. Scheint aber gut zu sein."

Valorado lunes 14 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"So far well pleased with the product. keeping my garden cat free."

Valorado domingo 13 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado miércoles 9 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 8 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Had a faulty cat scarer sent and was replaced immediately! great servise. Cat Scarer appears to be working. haven't had any left packages or dug up plants since it went in. I use to have to clean up daily."

Valorado lunes 7 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Gerät funktioniert. Aber noch keine Erfahrung über längeren Verwendungszeitraum."

Valorado domingo 6 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Produit fragile. Probléme de fonctionnement en cas de pluie ou d'humidité exécive. Efficace contre les chats."

Valorado domingo 6 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Apparaat nu 1,5 week in gebruik en tot op heden alleen katten op afstand gezien maar niet bij de vijver."

Valorado domingo 6 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Mijn moeder is erg blij met het apparaat want ze heeft vanaf het neerzetten geen katten en ook geen stront meer in de tuin."

Valorado domingo 6 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Bis jetzt ist die Katze nicht mehr erschienen.Mein Hund passt zusätzlich auf."

Valorado jueves 3 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado jueves 3 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Early days yet but have not seen any cats recently ..."

Valorado jueves 3 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Ik heb de verjager nu een paar maanden in gebruik via het lichtnet en moet zeggen dat ik geen kat meer in de tuin heb gezien! Dus uw product doet inderdaad wat het beloofd."

Valorado martes 1 de julio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Reichweite / Wirkungskreis nicht so groß wie angegeben. Im näheren Umkreis super gut und effektiv."

Valorado lunes 30 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Taking a while to be 100% effective - has moved the toiletting area further away, but has decreased in volume, so hopefully will eventually have the desired effect."

Valorado miércoles 25 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"en attente"

Valorado martes 24 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado martes 24 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be doing a decent job - cat walked along the fence a couple of times but was obviously upset. It didn't hang around. Haven't seen it for a few days now."

Valorado martes 24 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Pas geplaatst * Lijkt al effect te hebben - moet verder nog afwachten op de langere termijn"

Valorado martes 24 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"service was very good and the product seems to be working at the moment."

Valorado lunes 23 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Op batterijen en het is effectief, voorlopig geen last van de katten."

Valorado lunes 23 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Product werkt goed."

Valorado domingo 22 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Too early to be one hundred percent sure but deffinitely less activity of a feline nature than before."

Valorado sábado 21 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"bon produit"

Valorado miércoles 18 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"The cat scarer so far is working well, very pleased with product."

Valorado miércoles 18 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Es scheint zu wirken. Allerdings halten die Batterien nicht einmal eine Woche: das ist etwas teuer... Das Gerät war 2 Tage nur nachts eingeschaltet, da ich tagsüber ständig da war und die Katze nur nachts kommt. Ich überlege, ein Netzteil zu kaufen."

Valorado lunes 16 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 15 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"I am trying at the moment I have put it close to the floor and up to yet no cat soiling in a spot that was being used by neighbours cats I have tried various others to no avail,(I have 4 sitting idle ) Bought this as it supposed to be more advanced and if not You can return Let You Know."

Valorado sábado 14 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"De 'catscare' is een week geleden geplaatst bij onze buren, ze zijn sindsdien naar zeggen verlost van graafsporen in de borders. Prima. Peter"

Valorado viernes 13 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"habe seither keine Katzenkot im Garten"

Valorado lunes 9 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Every three days I change the position of the unit just to confuse them and for the moment it seems to be working just fine."

Valorado lunes 9 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 8 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"I have only had it a few days now that is why I cannot give it an excellent,but so far it seems to be working."

Valorado domingo 8 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Helaas heb ik hem niet kunnen testen, bij het ophangen heb ik hem laten vallen, hij viel niet van heel hoog maar hij doet het niet meer..."

Valorado domingo 8 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"We have not seen any cats in the garden since we installed the cat scarer so we are hoping it has done the trick Just a bit concerned that it does not stop the hedgehogs from feeding in the garden. We have not seen it as much since we had the scarer"

Valorado miércoles 4 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to work OK"

Valorado lunes 2 de junio de 2014

Valoración: 4/5

"Desde que instalamos el ahuyentador de gatos Pestbye no han vuelto a aparecer gatos en nuestra terraza. Estamos satisfechos con nuestra compra."

Valorado lunes 2 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"gute Wirkung"

Valorado domingo 1 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 1 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado domingo 1 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"The cat deterrent we received appears to be working and giving the desired effect put at present Hasn't completely solved the problem"

Valorado domingo 1 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Up to now no sign of cat droppings since placing the cat scarer in the garden although early days yet ?"

Valorado domingo 1 de junio de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 31 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"No cats since installing :)"

Valorado sábado 31 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Not quite sure yet as only been in the garden a few days, but I think it is working."

Valorado jueves 29 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"sehr zufrieden"

Valorado miércoles 28 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 26 de mayo de 2014

Valoración: 4/5

"Todavia no lo he probado intensamente pero ciertamente los gatos han dejado de orinarse en la zona que protege el aparato, veremos si sigue así..."

Valorado domingo 25 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"NOCH IM TEST"

Valorado sábado 24 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 24 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Wij hebben het apparaat nu twee weken staan en alleen één hardnekkige kat houdt het nog vol."

Valorado viernes 23 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Bin noch in der Testphase."

Valorado miércoles 21 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Ditto"

Valorado miércoles 21 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be working so far, no cats seen in the garden and no mess"

Valorado martes 20 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado lunes 19 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"eerst te proberen ! hopelijk lukt het"

Valorado lunes 19 de mayo de 2014

Valoración: 4/5

"De momento solo llevo una semana utilizándolo pero parece que funciona, los gatos se acercan mucho menos al jardín."

Valorado domingo 18 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Not as good as I expected, but time will tell...seems to detect swaying movement of trees as well, so batteries won't last as long as expected????"

Valorado sábado 17 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"There are less cats in the garden, and they have been running through, instead of sauntering. Absolutely no cat mess anywhere. Very pleased. One small problem is that my children can hear the noise of the cat scarer. But I've taught them to turn it on and off, which is very straightforward."

Valorado miércoles 14 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Ist noch zu kurz in Verwendung"

Valorado lunes 12 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Seems to be working well!"

Valorado sábado 10 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Het apparaat lijkt te werken."

Valorado jueves 8 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"kan er nog niet zo hel veel over zeggen saat een paar weken (2) maar lijkt te werken "

Valorado viernes 2 de mayo de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Le produit semble efficace. Il est encore un peu tôt pour juger de façon pérenne. A priori, les chats ne sont pas revenus sur le balcon."

Valorado miércoles 30 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"not seen any cats since I got it"

Valorado martes 29 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Voor zover ik het nu kan beoordelen werkt het naar behoren. Tot nu toe vind ik geen kattenstront meer in de tuin. "

Valorado lunes 28 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Hij staat nu een week,heb nog geen last van katten gehad."

Valorado martes 22 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"bin zufrieden"

Valorado lunes 21 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"na plaatsen van de pestbye kattenverjagers is er geen kat meer gezien die zijn behoefte deed in mijn voor- en achtertuin tot zover een tevreden tuinliefhebber."

Valorado viernes 18 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"A neighbour's cat thinks my garden is its loo...not nice. No sign of digging/scratching in my large flower bed since I placed the advanced cat scarer opposite it, early days but cautiously optimistic!"

Valorado martes 15 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"Good"

Valorado sábado 12 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"bon produit"

Valorado miércoles 9 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"product does what it says on the packet"

Valorado lunes 7 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"So far the product seems to be working well."

Valorado lunes 7 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"at the moment , it seems to be working, cats seem to be keeping clear !!. too far away to plug into the mains, just waiting to see how long the batteries last !!. thank you."

Valorado sábado 5 de abril de 2014

Valoración: 4/5 Traducir

"To early to give a true verdic as I haven't had this for long"

Valorado jueves 3 de abril de 2014

Valoración: 4/5